Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky.
Budeme se stěhovat do nového domečku a tak si potřebuji navrhnout svoji novou kuchyň.
Tak Vás chci poprosit, jestli by jste mohly vložit fotky Vaší kuchyně pro inspiraci.
Moje kuchyň bude do L.
Moc děkuji.
ale to byla ještě bez úchytek
taky jsme si navrhovali sami, teda spíš já
a ještě tady byla bez digestoře
paneláková kuchyň tak, jak tu byla, když jsme byt přebírali. Jsem s ní moc spokojená, myslím, že sama bych si ji nenaplánovala líp. A měla jsem to bez práce
.
Tak toto je návrh, který jsem si dělala sama.
Jen je trochu do U
.
Jen ty horní skříňky bych chtěla některé normální. Nevím, jak se tomu správně říká
![]()
vicca tak to budeš mít megakuchyň
ale mě se to líbí. My jsme zatím v paneláku a doufám, že jak půjdem do domečku tak si ji budu moct vzít sebou ![]()
My mame necely rok novou kuchyni v nasem novem byte. Celou jsem ji planovala a sestavovala ja.
Nemuzu nikde najit fotku s drezem, tak aspon bez drezu. Drez je vedle mycky..
jsem na ní hrdá… mám vše při ruce… a fakt jsem spokojená! např. vychytávka - místo skříňky na hrnce šuplík - vytáhnu vyndám.. pohoda! nebo vytahovací baterie… a vedle sporák. natáhnu až nad hrnec a napustím vodu.. pod dřezem je koš..
hned vedle myčka… nebo to vytahovátko na utěrky. nikde se neválí utěrky.. ale dám a zastrčím.. nebo i ty poličky na limonády jsou fajn!
album zde:
http://www.facebook.com/media/set/?…
Emilie píše:
Mám tu tršoku binec … ale nepočítala jsem s focením![]()
![]()
![]()
strašnej bordel.. ![]()
pěkná podlaha,co je zač? a kolik stála?
Pěkné kuchyňky máte
.Já už chci taky
.
Ty velké šuplíky chci taky, jsou bezva
.
Emilie píše:
Mám tu tršoku binec … ale nepočítala jsem s focením![]()
![]()
![]()
Taky jsme ji navrhovali sami, spíš sama. Souhlasím s šuplíkem na hrnce místo skříňky ![]()