Pochlubte se kuchyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
26.10.11 20:47

Holky, máte krásný kuchyně. Já fotku dodat ještě nemůžu, jdeme jí kupovat až za týden. Ale bude z IKEA, černohnědá - spodní a vysoké skřínky, horní budou bílý a k tomu nástěnný panely se vzorem jemných zelených kytiček. Podobnou kuchyn má Major Jírová v seriálu Cesty domů… já tu představu ale měla dřív :think:

• Citovat
  • Upravit
14979
19.2.12 15:40

ahoj holky, tak po neskutečných měsících máme konečně kuchyň kompletní! přidávám fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 18:38
vicca píše:
Ahojky.
Budeme se stěhovat do nového domečku a tak si potřebuji navrhnout svoji novou kuchyň.
Tak Vás chci poprosit, jestli by jste mohly vložit fotky Vaší kuchyně pro inspiraci.
Moje kuchyň bude do L.
Moc děkuji.

ahoj pokud by jsi chtěla můžu ti vytvořit zdarma návrh ve 3D pracuji několik let v kuchyňském studiu ale teď jsem na MD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.8.12 13:41

Ahojky prosim vas chtela bych poprosit o radu vybiram ted kuchyn a rada bych sehnala nejakou do 30000 bez spotrebicu. Barva bud bila nebo seda ve vysokem lesku. Mohla by mi nektera z vas poradit. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.8.12 18:47

Ahoj, jelikož nemáme s manželem rádi tu klasickou modernu, tak jsme si sami zrekonstruovali kuchynskou linku a jsme spokojený.

• Citovat
  • Upravit
9126
20.8.12 18:52

@Barbora13 koukni na Ikeu, má jak bílou, tak šedou v lesku, mají hodně skříněk na výběr, sama si to naplánuješ, mají to skladem, vypadá hezky, je kvalitní a hodně dobré peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
21.8.12 08:35

Ja prave kdyz koukam na ikeu tak tam nikde nemuzu najit barvy tech kuchyni jsou tam jen ty fotky celych kuchyni tak kdwto najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
21.8.12 09:26

No asi nejlepší by bylo zajet si přímo do Ikei, tam uvidíš celý vzorník barev i pracovních desek a vybereš si. Třeba v tom plánovači si můžeš zvolit požadovanou barvu, ale stejně neuvidíš, jak to opravdu vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.8.12 10:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.3.15 12:40

@Vend Já mám dřez a indukci naproti sobě a problém nemám. Mezi tím je taky cca 2 metry. Všechno je o zvyku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
27.3.15 12:40
@Vend píše:
Maminky, koukám, jaké máte krásné kuchyně, takže určitě máte čerstvé zkušenosti s navrhováním :D Budeme dělat novou kuchyň v domku, má tvar do U s tím, že uprostřed je okno. Řešíme odpady a manžel říkal, že technicky to nepůjde udělat tak jak to má být, tedy varnou desku a dřez u sebe. Myslíte, že je hloupost mít dřez v jednom rohu, mezi tím pracovní desku (pod oknem) a ve druhém rohu varnou desku? Je ta mezi tím cca 2 metry té pracovní plochy. Nevím, jestli si to takhle dokážete představit. A druhá věc, prosím, podle zkušeností, co byste si už do kuchyně nenechaly dělat, nebo co Vám nevyhovuje? Děkuji moc :D

Já si naopak myslím, že mít 2 m prostor mezi dřezem a varnou deskou je dobré řešení. Mám mezi dřezem a varnou deskou asi 1,3 metru a je to moje hlavní pracoviště. Když to řeknu ve zkratce. Maso umyju, na pracovní desce nakrájím a hodím na sporák = mě to přijde logické! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
27.3.15 12:46
@berusa.m píše:
Já si naopak myslím, že mít 2 m prostor mezi dřezem a varnou deskou je dobré řešení. Mám mezi dřezem a varnou deskou asi 1,3 metru a je to moje hlavní pracoviště. Když to řeknu ve zkratce. Maso umyju, na pracovní desce nakrájím a hodím na sporák = mě to přijde logické! :nevim:

Mám to také tak a jsem spokojená. Mám ale jen 110 cm a to je dost málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.3.15 12:48

@Vend uz nikdy „luxusni“ bilou plastickou dlazbu :zed: :zed: otrocim jak blbec, aby to bylo ciste a nemusim ti rikat jak je to pracne, kdyz tam preslapuji kazdy den x hodin :pocitac: pujde do haje, jen musim jeste aspon rok pockat, mame ji teprve 2 roky, manzel by drzkoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56150
27.3.15 13:20
@Vend píše:
Maminky, koukám, jaké máte krásné kuchyně, takže určitě máte čerstvé zkušenosti s navrhováním :D Budeme dělat novou kuchyň v domku, má tvar do U s tím, že uprostřed je okno. Řešíme odpady a manžel říkal, že technicky to nepůjde udělat tak jak to má být, tedy varnou desku a dřez u sebe. Myslíte, že je hloupost mít dřez v jednom rohu, mezi tím pracovní desku (pod oknem) a ve druhém rohu varnou desku? Je ta mezi tím cca 2 metry té pracovní plochy. Nevím, jestli si to takhle dokážete představit. A druhá věc, prosím, podle zkušeností, co byste si už do kuchyně nenechaly dělat, nebo co Vám nevyhovuje? Děkuji moc :D

tak to mam ja, hodim Ti fotku. JInak to neslo kvuli oknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56150
27.3.15 13:22

Tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie