Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojte. Mám choulostivý dotaz, ale nepřipadá některé z těhotných vaše pipina úplně ošklivá? Ne že by se mi někdy velice líbila, ale jak mám břicho a nad pipinou špek “nadp. čec”, tak mi přijde pipka úplně hrozně ošklivá. Nemůžu se pořádně oholit a teď jsem v koupelně brečela, protože nechci takovou pipku nikde zas ukazovat (myslim mudr a porod). Čekám druhé dítě, u prvního jsem to vůbec neřešila. Jsem ted ve 30tt.
Nevím jestli to třeba není tím, že v těhotenství to dole díky prokrvení opuchá… když si představím, že to tam takto bude už vždy, je mi znova do breku.
Jak říkáš v posledním odstavci, je to prostě oteklé, neboj, po porodu se to zase vrátí do normálu ![]()
Jo je to otekle díky těhotenství, po porodu se to vrátí do normalu ![]()
Nadp*čec je ovšem super slovo ![]()
Po porodu se to vrátí do normálu.
@Neilika No zejména u něj se bojím, že se to po porodu nevrátí zpět.
Dřív jsem si říkala z čeho to některé ženské mají… speciální cviky na nadp. čec asi nejsou ![]()
@Janli na tom nic špatného nevidím. Hlavně, že chápete o čem mluvím. Pochva by bylo lepší? Někdo říká Yooni, já klidně pipina. Pochva mi přijde moc lékařské. V neformální diskuzi kdy se neptám na lékařský názor - proč ne
No upřímně jsem ráda, že si tam teď přes to břicho už moc nevidím
, do zrcadla se moc nekoukám. Teď u druhýho se mi to nějak zda horší, asi tím, že ten špek mám takovej podriznutej po císaři. Ale věřím, že stejně jako u prvního, se to nějak vrátí do přijatelného stavu.
@Anonymní píše:
@Janli na tom nic špatného nevidím. Hlavně, že chápete o čem mluvím. Pochva by bylo lepší? Někdo říká Yooni, já klidně pipina. Pochva mi přijde moc lékařské. V neformální diskuzi kdy se neptám na lékařský názor - proč ne
My to doma říkáme taky. I můj dospělý muz
.
@Eva2610 taky bych se nedívala, ale to holení je už prostě po slepu nezvládnutelné, chci se aspoň trochu upravit, když už je to tam takové ![]()
@Anonymní píše:
@Eva2610 taky bych se nedívala, ale to holení je už prostě po slepu nezvládnutelné, chci se aspoň trochu upravit, když už je to tam takové
Já to dělala poslepu, vidět na to prostě přes břicho nebylo ![]()
@Acinore jedeš a řežeš - aspoň já. Navíc máme v koupelně dost blbé osvětlení.
Přemýšlím nad depilačním krémem, třeba to nebude taková hrůza jak holení
Ahojte. Mám choulostivý dotaz, ale nepřipadá některé z těhotných vaše pipina úplně ošklivá? Ne že by se mi někdy velice líbila, ale jak mám břicho a nad pipinou špek “nadp. čec”, tak mi přijde pipka úplně hrozně ošklivá. Nemůžu se pořádně oholit a teď jsem v koupelně brečela, protože nechci takovou pipku nikde zas ukazovat (myslim mudr a porod). Čekám druhé dítě, u prvního jsem to vůbec neřešila. Jsem ted ve 30tt.
Nevím jestli to třeba není tím, že v těhotenství to dole díky prokrvení opuchá… když si představím, že to tam takto bude už vždy, je mi znova do breku.