Pochva v těhotenství

Anonymní
6.2.23 20:23

Pochva v těhotenství

Ahojte. Mám choulostivý dotaz, ale nepřipadá některé z těhotných vaše pipina úplně ošklivá? Ne že by se mi někdy velice líbila, ale jak mám břicho a nad pipinou špek “nadp. čec”, tak mi přijde pipka úplně hrozně ošklivá. Nemůžu se pořádně oholit a teď jsem v koupelně brečela, protože nechci takovou pipku nikde zas ukazovat (myslim mudr a porod). Čekám druhé dítě, u prvního jsem to vůbec neřešila. Jsem ted ve 30tt.
Nevím jestli to třeba není tím, že v těhotenství to dole díky prokrvení opuchá… když si představím, že to tam takto bude už vždy, je mi znova do breku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16357
6.2.23 20:25
@Anonymní píše:
Ahojte. Mám choulostivý dotaz, ale nepřipadá některé z těhotných vaše pipina úplně ošklivá? Ne že by se mi někdy velice líbila, ale jak mám břicho a nad pipinou špek “nadp. čec”, tak mi přijde pipka úplně hrozně ošklivá. Nemůžu se pořádně oholit a teď jsem v koupelně brečela, protože nechci takovou pipku nikde zas ukazovat (myslim mudr a porod). Čekám druhé dítě, u prvního jsem to vůbec neřešila. Jsem ted ve 30tt.
Nevím jestli to třeba není tím, že v těhotenství to dole díky prokrvení opuchá… když si představím, že to tam takto bude už vždy, je mi znova do breku.

Jak říkáš v posledním odstavci, je to prostě oteklé, neboj, po porodu se to zase vrátí do normálu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
6.2.23 20:27

Jo je to otekle díky těhotenství, po porodu se to vrátí do normalu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
6.2.23 20:42

Nadp*čec je ovšem super slovo :D

Po porodu se to vrátí do normálu.

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.2.23 20:49

Vážně musí dospělá ženská používat slovo “pipina”?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.23 20:52

@Neilika No zejména u něj se bojím, že se to po porodu nevrátí zpět.
Dřív jsem si říkala z čeho to některé ženské mají… speciální cviky na nadp. čec asi nejsou :roll:

• Citovat
  • Upravit
42540
6.2.23 20:52

Ona ti splaskne, neboj, nadpičec se ztratí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.23 20:57

@Janli na tom nic špatného nevidím. Hlavně, že chápete o čem mluvím. Pochva by bylo lepší? Někdo říká Yooni, já klidně pipina. Pochva mi přijde moc lékařské. V neformální diskuzi kdy se neptám na lékařský názor - proč ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.23 20:58

@Betty MacDonald díky za naději :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
6.2.23 20:59

No upřímně jsem ráda, že si tam teď přes to břicho už moc nevidím :mrgreen:, do zrcadla se moc nekoukám. Teď u druhýho se mi to nějak zda horší, asi tím, že ten špek mám takovej podriznutej po císaři. Ale věřím, že stejně jako u prvního, se to nějak vrátí do přijatelného stavu.

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
6.2.23 21:00
@Anonymní píše:
@Janli na tom nic špatného nevidím. Hlavně, že chápete o čem mluvím. Pochva by bylo lepší? Někdo říká Yooni, já klidně pipina. Pochva mi přijde moc lékařské. V neformální diskuzi kdy se neptám na lékařský názor - proč ne

My to doma říkáme taky. I můj dospělý muz :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.23 21:02

@Eva2610 taky bych se nedívala, ale to holení je už prostě po slepu nezvládnutelné, chci se aspoň trochu upravit, když už je to tam takové :poblion:

• Citovat
  • Upravit
16357
6.2.23 21:03
@Anonymní píše:
@Eva2610 taky bych se nedívala, ale to holení je už prostě po slepu nezvládnutelné, chci se aspoň trochu upravit, když už je to tam takové :poblion:

Já to dělala poslepu, vidět na to prostě přes břicho nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
6.2.23 21:22

Zrcátko ;) opřít v odpovídající výšce a jedeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.23 21:27

@Acinore jedeš a řežeš - aspoň já. Navíc máme v koupelně dost blbé osvětlení.
Přemýšlím nad depilačním krémem, třeba to nebude taková hrůza jak holení

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí