Pochva v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
6.2.23 21:39
@Anonymní píše:
@Janli na tom nic špatného nevidím. Hlavně, že chápete o čem mluvím. Pochva by bylo lepší? Někdo říká Yooni, já klidně pipina. Pochva mi přijde moc lékařské. V neformální diskuzi kdy se neptám na lékařský názor - proč ne

Pochva je ale něco jinýho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.23 21:54

@Janli :potlesk:
Aha, tak pardon, vulva by bylo v pořádku?
Dospělá žena určitě musí používat jedině slovo vulva! :mrgreen: Ono pipina asi nakonec bude nejvýstižnější ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.23 23:21

Když jsem ke konci těhotenství zjistila, jak to tam dole vypadá, přestala jsem vyhledávat s manželem sex 8o, aby „ji“ viděl co nejmíň. V prvním těhotenství jsem si toho buď nevšimla, nebo to nebylo tak hrozne. A v tom druhém mi to přišlo tak hrozne, že ani já se tam dívat nechtěla. Spravilo se to po porodu hodně rychle, neměj obavy a Tvé myšlenky úplně chápu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.23 06:57
@Anonymní píše:
Když jsem ke konci těhotenství zjistila, jak to tam dole vypadá, přestala jsem vyhledávat s manželem sex 8o, aby „ji“ viděl co nejmíň. V prvním těhotenství jsem si toho buď nevšimla, nebo to nebylo tak hrozne. A v tom druhém mi to přišlo tak hrozne, že ani já se tam dívat nechtěla. Spravilo se to po porodu hodně rychle, neměj obavy a Tvé myšlenky úplně chápu :hug:

Přesně na to jsem taky myslela. U prvního jsem to taky nepozorovala. Moc děkuji za pozitivní naději na dobrý konec

• Citovat
  • Upravit
1150
7.2.23 08:29

Jako ženy, jste dokonce i matky, ale řešíte teda fakt nesmysly…prej moje pipinka se mi nelíbí, to padám, fakt… 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 08:37

@JuicyLucy Kdyby se tě to týkalo, možná bys byla chápavější ;)
Kde má člověk řešit takové věci, aby si lidi jako ty neťukali na čelo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Janli
7.2.23 10:08
@Anonymní píše:
@JuicyLucy Kdyby se tě to týkalo, možná bys byla chápavější ;)
Kde má člověk řešit takové věci, aby si lidi jako ty neťukali na čelo? :nevim:

Nikdy jsem v těhotenství neřešila vzhled svých intimních partií a nehroutila se z toho, to je fakt na hlavu a rozumná ženská chápe, zvlášť u druhýho těhotenství, že se nejedná o standardní stav. A i kdyby se změnily, tak co? Vystavuješ je snad někde?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.23 12:31

@Janli
Jsou dny, obzvlášť v těhotenství - hormony řádí, kdy má ženská depku i z jiných p. čovin. Vystavuju ji u mudr a u porodu (aspoň toho prvního) na ni hledělo taky dost lidí, takže proto ten špatný pocit. Ano vím, že doktoři vidí desítky ženských přirození denně, ale to mi na lepším pocitu moc nepřidá.

• Citovat
  • Upravit
3645
7.2.23 12:44

Já ji mám v tomhle těhotenství echt nafouklou, fakt úplná kacena. Jsou to hormony, děloha tlačí atd. Ale jeden den to je lepší a druhej den mi jsou spodky malý a sotva dám nohy k sobě :lol: Ale zase se to vrátí do normálu a zadnej doktor nikdy nic neříkal a ani netřeštil oči :lol: Radši se holim poslepu. Na pohmat hruzinec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 13:44

@Zuzik86
Jsem ráda, že v tom nejsem sama :D :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie