Pocit chlupů v krku

Anonymní
11.2.23 21:16

Pocit chlupů v krku

Občas mám pocity že mám v krku „chlupy“ při polykání a nejde to zapít nic.. nebývá to časté teď to tak mám pár dní třeba pak to vždycky samo zmizí a objeví až za měsíc aj víc.. máte s tím zkušenosti? Ani mi nepřijde že bych v tom krku něco měla ale už je to otravné při každém polknutí divný pocit fakt jak chlupy. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
11.2.23 21:32
@Anonymní píše:
Občas mám pocity že mám v krku „chlupy“ při polykání a nejde to zapít nic.. nebývá to časté teď to tak mám pár dní třeba pak to vždycky samo zmizí a objeví až za měsíc aj víc.. máte s tím zkušenosti? Ani mi nepřijde že bych v tom krku něco měla ale už je to otravné při každém polknutí divný pocit fakt jak chlupy. :?

Ať se partner nebo partnerka tam dole oholí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.23 21:39

Nevím kolik ti je let, ale tyhle pocity jsem měla také. Pak to zmizelo.Ale je fakt, že jsem na to přestala myslet.Asi je to všechno v hlavě :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.23 21:43

Mám to aktuálně taky. Byla jsem několikrát na ORL, výtěry nic neukázaly. Podle doktorky beru Omeprazol na reflux, že by to mohlo být tím. Rozjelo se mi to po nějaké hnusné viroze o které si zpětně myslím, že to byl covid…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.23 22:10

@NiKina Tak to fakt není potřeba orál neděláme ani :D a když jo jsme oholení oba :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.23 22:22
@Anonymní píše:
Mám to aktuálně taky. Byla jsem několikrát na ORL, výtěry nic neukázaly. Podle doktorky beru Omeprazol na reflux, že by to mohlo být tím. Rozjelo se mi to po nějaké hnusné viroze o které si zpětně myslím, že to byl covid…

No je pravda že rok zpět sem měla covid tak jestli to nebude fakt tím.

• Citovat
  • Upravit
4705
12.2.23 07:41

Hele, to může být fakt covid nebo ty divný letošní moribundusy do krku.
Mě letos taky přijde, že když už mě bolí v krku, tak jinak, divně, stěhovavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí