Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Občas mám pocity že mám v krku „chlupy“ při polykání a nejde to zapít nic.. nebývá to časté teď to tak mám pár dní třeba pak to vždycky samo zmizí a objeví až za měsíc aj víc.. máte s tím zkušenosti? Ani mi nepřijde že bych v tom krku něco měla ale už je to otravné při každém polknutí divný pocit fakt jak chlupy.
Ať se partner nebo partnerka tam dole oholí.
Nevím kolik ti je let, ale tyhle pocity jsem měla také. Pak to zmizelo.Ale je fakt, že jsem na to přestala myslet.Asi je to všechno v hlavě ![]()
Mám to aktuálně taky. Byla jsem několikrát na ORL, výtěry nic neukázaly. Podle doktorky beru Omeprazol na reflux, že by to mohlo být tím. Rozjelo se mi to po nějaké hnusné viroze o které si zpětně myslím, že to byl covid…
@NiKina Tak to fakt není potřeba orál neděláme ani
a když jo jsme oholení oba
![]()
@Anonymní píše:
Mám to aktuálně taky. Byla jsem několikrát na ORL, výtěry nic neukázaly. Podle doktorky beru Omeprazol na reflux, že by to mohlo být tím. Rozjelo se mi to po nějaké hnusné viroze o které si zpětně myslím, že to byl covid…
No je pravda že rok zpět sem měla covid tak jestli to nebude fakt tím.
Hele, to může být fakt covid nebo ty divný letošní moribundusy do krku.
Mě letos taky přijde, že když už mě bolí v krku, tak jinak, divně, stěhovavě.
Občas mám pocity že mám v krku „chlupy“ při polykání a nejde to zapít nic.. nebývá to časté teď to tak mám pár dní třeba pak to vždycky samo zmizí a objeví až za měsíc aj víc.. máte s tím zkušenosti? Ani mi nepřijde že bych v tom krku něco měla ale už je to otravné při každém polknutí divný pocit fakt jak chlupy.