Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lendie tlak mám kolísavej,ale teda teď v těhu většinou bývá v normě.. napadlo mě i změny počasí jestli to neni tím.. tyjo, štítná žláza by mě nenapadla - jedině,že by se projevila..
@Simule2 ja mam snizenou funkci (ted diky lekum v norme) a pry to s ni souvisi…, ale je pravda, ze s necitlivelosti rukou nemam problem. Spis s tim nizsim tlakem. Je mi spis divne, ze to lekar neresi.
I kdyz ten muj nad vsim take mavne rukou. Jakoby vsechny problemy souviseli s tehotenstvim a byly zcela normalni. ![]()
Mám to tak celé těhotenství, mám hodně nízký tlak, teď ještě přišli na to že mám nižší hladinu cukru. Pocit na omdlení mám každou chvíli, nejhorší to teda bylo v prvním trimestru.
Mela jsem to taky, uz ti brali krev ve 30tt? Me zjistili malo zeleza a nasadili tablety. Dost se to tím zlepsilo.
@ajmy krev mi budou brát teprve příští týden. Vlastně odběry sem měla jen ze začátku těhu kde se ukázalo,že železo a vše mam v normě a pak až někdy další odběr myslim byl kolem 20tt.
@Lendie řikala sem mu právě o tomhle pocitu a i o občasné bolesti v podbříšku jako při menstruaci a na vše mi bylo řeceno,že je to normální v těhotenství a ať beru víc magneska.. tak nevim jestli přemýslet nad změnou doktora a nebo jestli je to ok
Jsem v 31 TT a mám podobné stavy (až na tu ruku). Pocit na omdlení poměrně často, musím se hned natáhnout, nejlépe na zem a napít se. A mám teda dost nízký tlak. Sice si dám hroznový cukr nebo kolu, ale až po „tom“ stavu.. Nic jiného asi účinné není, nebo o tom nevím.
Mela sem uplne to same!!jeste nekdy i tlak za okem,skubani v oku a unavu.zjistena snizena funkce stitne ..ted beru leky a vsechno je pryc.
@Simule2 a není to tlakem? Nemas ho nizky? Kolikrat mi k tomu zacne tlouct srdce a zacne se mi blbe i dychat.
Nebo me pak napada stitna zlaza. Ta se nekomu muze zhorsit ci projevit v tehotenstvi.