Pocit plnosti, zalehnutí ucha

Anonymní
25.9.15 09:24

Pocit plnosti, zalehnutí ucha

Ahoj,
třeba se s tím také někdo setkal. CCa rok a půl mám tzv. pocit zalehlého ucha, nebo možná pocit plnosti ucha, nevím, jak přesně to nazvat. Slyším dobře, vyšetření na ORL - průplach, profouknutí, AUDIO, vše ok. Byla jsem to řešit hned před tím rokem, nic, vše ok, ted taky a zase OK. Není to nic výrazného, kolikrát si to ani neuvědomuji, nevím o tom, ale když se na to zaměřím, je to tam…Nevíte někdo, co by to takto dlouhodobě mohlo způsobovat? Na této straně mám i větší ten kulatý kloub u ucha, je i vyjetý drobet (přeskakuje mi čelist) a když si sáhnu do uší, mám pocit, že tento kloub je jako by víc v uchu :nevim: nebo jestli od krční páteře…ta se mi taky více jak před rokem zablokovala, právě na té straně tohoto ucha a bloklé to mám stále, už přes rok mě tato strana krční páteře bolí až nahoru do týlu (mám po RHB, neúspěšné), blokáda krční páteře a cervikál. syndrom potvrzen…
le nevím, nevím, jestli to může být od toho, děsím se třeba i nějakého nádoru…měla jsem i krevní obraz před létem a vše ok :think:
nesetkal jste se t ím třeba někdo???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6868
25.9.15 09:50
@Anonymní píše:
Ahoj,

Taťka měl takový pocit taky několik měsíců, potápěl se v termálkách. Pocit sám vymizel, na ORL byl taky vyšetřen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.9.15 10:15

Mám podobný problém už roky, často mi pri námahe napr. behu zalieha v ľavom uchu, obzvlášť ak pri tom aj niečo hovorím, mám potom pocit ako by som „dýchala aj hovorila cez ucho“ a počuť to aj na hlase, akoby mám nádchu, prejde to samo, keď som v kľude a ticho po hodine, ale je to nepríjemné. Ešte pred rokmi ako cca 14r. som bola na ORL, tam mi povedali, že je všetko v poriadku a vraj to môže byť od rastu, od chrbtice, od tlaku…no každopádne nič určité mi nepovedali a nikam ma ani neposlali. Tuším mi dali nejaký bylinný olej do ucha, ale to nepomáhalo. A od rastu to teda isto nebolo, teraz zvažujem, či ísť znova na ORL v inom meste, alebo ako to vlastne riešiť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.15 10:17

@RutCole já už byla 2× a pokaždé ze stránky ORL dobré :nevim: je mi to divný, co by to mohlo být, jestli ta páteř…nevím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.15 10:18

Ale ten pocit, že slyším svůj vlastní hlas, ten nemám… :think:

• Citovat
  • Upravit
78
25.9.15 19:30

No mňa na ORL trochu naštvali, mala som pocit, že ich tam obťažujem. Ale pravda je, že keď som bola na vyšetrení, tak som nemala práve vtedy zaľahnuté, možno keby to vyšetria práve vtedy keď mám zaľahnuté tak na niečo prídu. Len vopred bohužial neviem kedy sa to stane, niekedy každý deň, niekedy týždne nie. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.9.15 19:33

A s chrbticou ani krkom som problémy nikdy nemala, až na 2 seknutia v krku kedysi dávno, ale na tie ucho nijak nereagovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.20 12:35
@Anonymní píše:
Ahoj,
třeba se s tím také někdo setkal. CCa rok a půl mám tzv. pocit zalehlého ucha, nebo možná pocit plnosti ucha, nevím, jak přesně to nazvat. Slyším dobře, vyšetření na ORL - průplach, profouknutí, AUDIO, vše ok. Byla jsem to řešit hned před tím rokem, nic, vše ok, ted taky a zase OK. Není to nic výrazného, kolikrát si to ani neuvědomuji, nevím o tom, ale když se na to zaměřím, je to tam…Nevíte někdo, co by to takto dlouhodobě mohlo způsobovat? Na této straně mám i větší ten kulatý kloub u ucha, je i vyjetý drobet (přeskakuje mi čelist) a když si sáhnu do uší, mám pocit, že tento kloub je jako by víc v uchu :nevim: nebo jestli od krční páteře…ta se mi taky více jak před rokem zablokovala, právě na té straně tohoto ucha a bloklé to mám stále, už přes rok mě tato strana krční páteře bolí až nahoru do týlu (mám po RHB, neúspěšné), blokáda krční páteře a cervikál. syndrom potvrzen…
le nevím, nevím, jestli to může být od toho, děsím se třeba i nějakého nádoru…měla jsem i krevní obraz před létem a vše ok :think:

Ahoj. Kdybys ses tu vyskytovala, můžeš mi prosím říct, jak to vypadá teď po letech? Na co si přišla? Mám něco podobného… Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
17.1.21 15:24
@Anonymní píše:
Ahoj,
@Anonymní píše:
Ahoj. Kdybys ses tu vyskytovala, můžeš mi prosím říct, jak to vypadá teď po letech? Na co si přišla? Mám něco podobného… Děkuji.

Dobrý den, mohla bych se zeptat, zda-li a jak jste to vyřešila? Mám podobné problémy, s tím že mě ještě jakoby „tlačí“ hlava a tvář kolem toho ucha. Děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí