Pocity po pohovoru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.2.20 08:25

Pocity po pohovoru?

Ahoj,
včera jsem měla pohovor do jedné firmy, kde bych si polepšila, dělala bych něco, co mě rozvíjí a zároveň bych si polepšila finančně. Pohovor byl super, u pár otázek jsem se tedy fest zapotila, ale vše probíhalo v hrozně příjemném duchu a myslím, že jsem je překvpaila znalostí z oboru. Nakonec, kdy se ptali, jestli mám otázky jsem je překvapila tím, že jsem se zeptala, proč se pro tuto firmu a směr rozhodli oni. Čím jsem je velice překvapila, prý se nikdy nikdo takhle nezeptal. :D Celý pohovor byl príma, seděla mi jak náplň práce, tak i lidé. Říkali, že mi dají vědět max do týdne, ale že se ozvou určitě dřív. A kdybych náhodou měla něco jiného, ať hned volám - to mi zopakovali asi 3×. Při odchodu mi paní z HR říkala, že jsem udělala moc dobrý dojem.
Myslíte, že je to pozitivní? Vím, že mi to tu nikdo neřekne, ale jen pro pocit…
Díky moc!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
M-A
689
20.2.20 08:46

Hele, sama mas dobrej pocit a veris tomu. Ja si myslim, ze tenhle pristup je pulka uspechu. Věř v to, a kdyz to nahodou neklapne, nebud smutna a na dalsi mozny pohovor budes lip pripravena.
Btw, ja jednou sla na pohovor do MS, bez praxe a rekla rida ze se ozve do toho a toho data, samozrejme nic ale me to furt lezelo v hlave, jeste jak se me okoli furt ptalo a ty „lepsi“ mi i ten neuspech skodoradostne prali. Jedna pozice byla od zari, druha od ledna. Tak jeden vikend mimo domov jsem se tak vyhecovala tema posmevackama, ze jsem si rekla az prijdu domu napisu ty reditelce mail, ze jsem rada ze si me nevybrala protoze pod takovou, co ani nenapise naprd si, bych stejne nechtela delat. Prijdu domu a tam mail uz z patku, ze jestli mam furt zajem bere me a ve stredu podepsat smlouvu, za tyden jsem nastupovala. Vzala jinou, starsi a tu ve zkusebce propustila. O me pry mluvila s kolegyni uz dva tydny nez mi napsala mail.
Nevzdavej to v hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
20.2.20 09:30

Ja hledala taky nedavno praci a můj všeobecný pohled na věc je ten, že do lidí nevidíš.. Hledala jsem 2 měsíce a na pohovorech, kde se nechovali příjemně a měla jsem z nich fakt divný pocit, tak me vzali… A třeba tam, kde jsem měla skvělý pocit, pohovor se nemohl povést líp, ješte mi říkali „přesně nekoho jako vy potrebujeme“ samý úsměv, viditelné nadšení…tak na druhy den psali, ze nic… Chce to trpělivost, obrnit se proti neúspěchu a věřit, nevzdavat se… nic si nebrat osobně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.2.20 09:35

Super je, ze mas dobry pocit z pohovoru. To, ci ta prijmu, zalezi od toho, aka je konkurencia medzi uchadzacmi. A informacia o tom, ci si si nasla medzicasom ine miesto je dolezita kvoli tomu, aby zbytocne s tebou nepocitali, ak budes medzi horucimi kandidatmi a pri rozhodovani tak dali sancu niekomu inemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
20.2.20 10:16

To ti nikdo neřekne. Jednou se mi stalo, že mi po pohovoru dokonce šli ukázat, kde budu mít kancelář a paní mi říkala, jak se těší, až nastoupim. Po týdnu přišla zamitava odpověď :lol: pak jsem měla pohovor, ze kterého jsem moc pocit neměla, přišlo mi, že jsem se moc nepředvedla - a chtěli mě vzít. Jinak pokud se po týdnu neozvou, ozvi se ty, to se mi taky stalo, že měli zpoždění kvůli interním průtahům a nakonec mě vzali s velkým zpožděním :) držím palce

• Citovat
  • Upravit
13
20.2.20 16:56

Ono hrozně záleží. Lidi z HR jsou profíci a dost mlží. Mít dobrý pocit je určitě dobrý základ, ale dokud tam člověk opravdu nenastoupí, tak není vyhráno. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.20 18:40

Tak už mi dnes volali, že mě berou. :palec:

• Citovat
  • Upravit
M-A
689
20.2.20 19:51
@Anonymní píše:
Tak už mi dnes volali, že mě berou. :palec:

Gratuluju :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.24 14:44

Smíšené pocity z pohovoru

Dobrý den, oživuji diskuzi.

Chtěla jsem se zeptat, jestli tu byl taky někdo takový, co byl pozvaný na pohovor do své vysněné práce, kde zabodoval při zkoušení zda je opravdu pro tu pozici schopný a zabodoval na 100 procent? Jaký jste z toho měli pocity? Jak jste se chovali? Já jsem byla hrozně nervozni, ale byli ze mě nadšení jak jsem tu zkoušku zvládla, také jsme se zasmali, jenže na konci řekli že,,dají vědět,, a teď zpětné si říkam, jestli jsem nebyla až moc aktivní nebo pozitivní, jak jsem byla nervózní, tak jsem nebyla ani sama sebou. Mám takový pocit, jestli si spíš o mě neříkali, že jsem nějaká neřízená střela a že sice by se pro práci hodila ale působí jak tele. 🙈 Teď jsem z toho taková špatná, říkám si, že jsem se mohla chovat líp. Třeba jsem se jim zrovna líbila po všech směrech. Jsem z toho úplně na větvi a to jejich,,my se ozveme,, mě úplně vykolejilo. :/ zajímá mě jestli jste měli taky takový pocit a nakonec vás vzali. Vím že záleží na lidech, jen potřebuju trochu nějak uklidnit nebo poradit jestli je dobrý nápad jim napsat a omluvit se skrz moji nervozitu nebo to radši nechat být 😁 🙈

• Citovat
  • Upravit
9002
4.12.24 14:53

Nech to být, ono to nějak dopadne. Já měla v životě výborný pocit ze dvou pohovorů. Do jedné té práce mě vzali. U druhého jsem tam strávila hodinu a půl, měla jsem pocit že to byl super pokec pro obě strany a nakonec jsem jim musela sama volat jak se rozhodli. Neměli ani tu slušnost mi sami zavolat, že berou někoho jiného. Prostě nikdy nevíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.24 14:57

Já ani nevím, kdy se ozvou. Jestli mám čekat třeba ten týden a pak zkusit zavolat? Říkala jsem jim, že to je moje vysněná pozice, tak říkali, že tam mají taky paní, co pracuje na své vysněné pozici a je prý šikovná. A jak mě pochválili za tu moji skvěle odvedenou zkoušku, tak mě úplně jak kdyby přeplo a byla jsem taková natesena až možná přehnaně pozitivní, jak kdybych měla pocit, že to mám v kapse. Teď si to vyčítam, že jsem měla být spíš skromnější a v klidu. Achjo 🙈

• Citovat
  • Upravit
3057
4.12.24 15:03

Udělala jsi pro to maximum, a to, že se ozvou, je úplně standardní odpověď na závěr pohovoru. NIKDY neřeknou hned: bereme vás, nebo naopak ne, díky, možná příště.. Teď se zkus něčím zaměstnat a jestli si tě vybrali, ozvou se spíš dříve, než později. Nenechají tě čekat, abys jim nefrnkla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.24 15:09

Díky, tak snad jo. Jen mám chuť napsat že jim děkuji za pohovor, že byly milé a že se omlouvám za to, jak jsem působila, že jsem byla nervozni, že mi hodně jde o tu pozici. Nebo tak nějak, ale spíš abych si tím teď neuškodila no 😁

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.24 15:11

Přihlásilo se jim tam prý hodně lidí, já je zaujala právě praxí, proto si mě pozvali. Vyberko je do 31.12. no :/ ale určitě hledám práci dál…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat