Pocity před menstruací?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
305
8.8.22 20:34

Pocity před menstruací?

Holky, dělá se vám některý před MS občas i na omdlení? Mám tento týden noční směny, spala jsem asi 6-7 hodin přes den jako obvykle. V pátek mám dostat MS a dnes se mi udělalo nějak slabo, začalo to jakobych necítila nohy, pak celý tělo a najednou trochu zatmívání před očima, pocit slabosti, myslela jsem že omdlím. Tak jsem si šla honem lehnout že si dám nohy nahoru, ale naštěstí to během pár vteřin přešlo. Ale trochu strach z toho mám ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56505
8.8.22 20:35
@-Blanch- píše:
Holky, dělá se vám některý před MS občas i na omdlení? Mám tento týden noční směny, spala jsem asi 6-7 hodin přes den jako obvykle. V pátek mám dostat MS a dnes se mi udělalo nějak slabo, začalo to jakobych necítila nohy, pak celý tělo a najednou trochu zatmívání před očima, pocit slabosti, myslela jsem že omdlím. Tak jsem si šla honem lehnout že si dám nohy nahoru, ale naštěstí to během pár vteřin přešlo. Ale trochu strach z toho mám ještě teď.

Nemáš nízký tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.8.22 20:38

@topazio Měřila jsem si ho chvíli po tom a byl normální 130/85. S tlakem potíže nemám, nebo jsem aspoń zatím nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.8.22 20:52

Stalo se mi to třikrát.. no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.8.22 20:58

@Soher A od čeho víš? MS? Protože jí mám brzy dostat tak to přisuzuju tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.8.22 21:01

Jo stává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.8.22 21:26
@-Blanch- píše:
@Soher A od čeho víš? MS? Protože jí mám brzy dostat tak to přisuzuju tomu.

No mám tři děti.. tak od toho 😃 tenhle pocit před MS byl u mě znamení, že MS už nedorazí..

Teď vážně.. může to být nočníma směnama.. je to zátěž pro tělo. Do toho venku vedro a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.22 22:28

Některý cyklus se mi stává, že den, dva před MS se mi motá hlava a vidím dvojitě :? Hlídám si pravidelný přísun hořčíku a v tento kritický den se snažím šetřit, partner o tom ví, jednou jsem se málem svalila na zem :roll: dělám radši ten den vše pomalu a partner hodně pomáhá… Pokud jsem v práci, stačí říct, že mi není dobře, motá se mi hlava a můžu si kdykoli odpočinout :palec: naštěstí to není každý cyklus.

Každopádně, pokud už by to hranicilo s omdlevanim a nic by nepomahalo, navštívila bych doktora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
8.8.22 23:24

Já mám většinou jen nástup depky, až jsem protivná sama sobě. Akorát tak někam zalézt a nevylézat mezi lidi. Zrovna dneska :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.8.22 23:39

@Veveří já očekávám za 3dny. Protivná jsem už dnes, 2dny před ms mám vždy bolest hlavy, na kterou nezabere žádný prášek. Den před ms mám vždy šílené průjmy, pak nastoupí ms a přidají se hrozné bolesti v krizi a stehnech. Tím že ji mám silnou, extrémně, tak to omdlevani, brnění, motani hlavy.. pouze být protivna a mit depky by bylo super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
8.8.22 23:47

Jsem hodně citlivá, plačtivá atd před ms a během prvních dvou tří dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.22 12:29
@lachtanice86 píše:
@Veveří já očekávám za 3dny. Protivná jsem už dnes, 2dny před ms mám vždy bolest hlavy, na kterou nezabere žádný prášek. Den před ms mám vždy šílené průjmy, pak nastoupí ms a přidají se hrozné bolesti v krizi a stehnech. Tím že ji mám silnou, extrémně, tak to omdlevani, brnění, motani hlavy.. pouze být protivna a mit depky by bylo super :)

Jo! Na průjem bych zapomněla :roll: a to si tím zrovna procházím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
9.8.22 18:16

Ano, může to být tím, občas se mi to děje taky, zvlášť, pokud nejsem odpočatá a nepohlídám si stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí