Alergie a intolerance potravin +Akne

8.8.22 14:44

Alergie a intolerance potravin +Akne

Dobrý den, prosím vás všechny potřeboval bych pomoc 😞 ohledně mého akné ktere se mi dělá nejvíce na čele a na spáncích 😞 je mi 24 let nejím sladké a nekouřím o pleť si pečuji používat od Lobey čistící pěnu na akné a od Vichy sérum probio BHA AHA😕 ale myslím si že budu mít problém s nějakou potravinou tak se chci vás zeptat jestli máte stim zkušenosti jestli mám zajít na testy na alergii nebo na testy na intoleranci potravin? Která z nich má větší souvislost? Zatím moc děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65313
8.8.22 15:04
@Tomášek0 píše:
Dobrý den, prosím vás všechny potřeboval bych pomoc 😞 ohledně mého akné ktere se mi dělá nejvíce na čele a na spáncích 😞 je mi 24 let nejím sladké a nekouřím o pleť si pečuji používat od Lobey čistící pěnu na akné a od Vichy sérum probio BHA AHA😕 ale myslím si že budu mít problém s nějakou potravinou tak se chci vás zeptat jestli máte stim zkušenosti jestli mám zajít na testy na alergii nebo na testy na intoleranci potravin? Která z nich má větší souvislost? Zatím moc děkuji 😊

Vzdyt jsi tu nedavno psal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.22 15:18
@vokishka píše:
Vzdyt jsi tu nedavno psal

To ano ale nikdo se nevyjádřil 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
8.8.22 15:20

Milý Tomášku, očividně dospíváš a beďárky se holt v této životní etapě někomu utvoří. Nevěš hlavu, ono těch změn na Tvém těle bude ještě o něco víc. Hlavně nám sem prosím s každou další změnou nechoď pro radu. Jako třeba: Maminky, poraďte mi, co mám dělat, začaly mi růst tmavé chloupky pod nosem, a když koukám na sousedku, jak věší prádlo, z ničeho nic se mi zmenší trenýrky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.22 15:21

Teď mám čerstvě za sebou vyšetření na alergologii. Také trpím poslední 3+ měsíce na akné, celkově mě trápí zdraví a obvodní mě po konzultaci odeslala na speciální vyšetření. Probíhá to tam klasicky - udělá se prick test na předloktí, nechá se to 15min působit, vyhodnotí se to, Mudr. s tebou sepíše anamnézu, doptá se tě na to či ono, můžou s tebou udělat spirometrii, odeberou krev. Zavoláš si o výsledky. Dál už pak dle výsledků krve. Já jsem třeba alergická od puberty na trávy a tudíž můžu být náchylná také na lepek. Čili to se teď lékaři dopátrají z krve - zda ano či ne. Zatím jsem lepek vyhodila z jídelníčku v rámci eliminační diety, než bude krev hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.22 15:26

@vokishka a @Fee-bee
Dámy, nahlásila jsem vás adminům. Toto je diskuze. Lidé se zde ptají na věci a žádají o pomoc. Jestli je tento koncept pro vás neuchopitelný, měli by vám odebrat občanky a internetové připojení. Reagovat nemusíte. Bude to postrádat úroveň i inteligenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
8.8.22 15:32

@Kočka nedomácí Bojím, bojím… :,(

A popřemýšlela bych na změnu nicku z kočky nedomácí na zamindrákovanou kočku práskačku. Ta by tě očividně skvěle vystihovala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65313
8.8.22 15:43
@Kočka nedomácí píše:
@vokishka a @Fee-bee
Dámy, nahlásila jsem vás adminům. Toto je diskuze. Lidé se zde ptají na věci a žádají o pomoc. Jestli je tento koncept pro vás neuchopitelný, měli by vám odebrat občanky a internetové připojení. Reagovat nemusíte. Bude to postrádat úroveň i inteligenci.

klidně můžeš. Ono taky není uplně košer zakládat pořád stejné diskuse, jako to udělal zakladatel
edit právě, že je to diskuse, tak já diskutuju. Slušně, takže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
8.8.22 15:54

Ano mam to tak. Cely zivot jsem bojovala s pletí, pomohla až bezlepkova a bezmlecna dieta.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.22 16:10

Co já už toho vyzkoušela. Je mi 50 a pořád mám akné.

• Citovat
  • Upravit
769
8.8.22 18:47

Znám pár lidí, kteří měli problém s pleti, akné atd. A vesměs měli intoleranci laktózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí