Vedlejší účinky Venlafax Mylan

122
8.8.22 11:26

Vedlejší účinky Venlafax Mylan

Dobrý den, zkouším třetí AD a ohledně Venlafaxinu Mylan, který mi byl teď nově predepsan jsem toho tolik nenašla, máte prosím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9175
8.8.22 15:27
@Thea84 píše:
Dobrý den, zkouším třetí AD a ohledně Venlafaxinu Mylan, který mi byl teď nově predepsan jsem toho tolik nenašla, máte prosím někdo zkušenost?

Ahoj, venlafaxin (Argofan) jsem brala asi 4 měsíce, v dávce 225 mg denně po navýšení. Sice jsem neměla žádné NÚ, ale na deprese mi ani trochu nezabral, nevím, na co ho máš ty. Jinak myslím, že na netu je o něm docela dost info, ale každý jsme jiný a zkušenost někoho jiného nemusí být u tebe stejná. Každopádně držím palce, ať tobě sedne a pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.8.22 15:54

@Lollitka děkuji za info, já mám už třetí AD a po prvním cipralexu jsem začala hodně přibírat, pak Brintelix, tam asi váha ok, ale vůbec mi nepomohl, bylo mi zle a měla úzkosti se mi vrátily. Teď zkoušíme Venlafaxin Milan, ale zase se bojím, že začnu přibírat. Jinak ho beru týden a už po týdnu se cítím líp, ale bojím se, co bude zas dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9175
8.8.22 16:11
@Thea84 píše:
@Lollitka děkuji za info, já mám už třetí AD a po prvním cipralexu jsem začala hodně přibírat, pak Brintelix, tam asi váha ok, ale vůbec mi nepomohl, bylo mi zle a měla úzkosti se mi vrátily. Teď zkoušíme Venlafaxin Milan, ale zase se bojím, že začnu přibírat. Jinak ho beru týden a už po týdnu se cítím líp, ale bojím se, co bude zas dal.

Tak zrovna u venlafaxinu bych se přibírání tolik nebála, na něm se spíš může hubnout… i když vše je individuální. Já tedy při léčbě s ním hubla, ale myslím, že to spíš bylo depresí a nechutenstvím. Cipralex jsem taky brala, po něm jsem byla šíleně unavená, po Brintellixu jsem zas pořád zvracela… Každopádně ti moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
8.8.22 21:00

To je u různých lidí jinak. Někomu sedne Venlafaxin, někomu Brintellix (mně). S pribiranim je to individualni. Dost se prý přibira po Mirtazapinu. Neboj se a věř, že ti Venlafaxin pomůže. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.10.23 09:49

Venlafaxin

Začátky byly opravdu špatné cca 3 neděle, pak mě pomohl k bolesti na hrudi a s arytmii, ale bohužel se strašně potim a na bolest nohou mi nepomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí