Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
slimush píše:
Já mám také doma ještě druhé mimčo 6. měsíců malou jsme chtěli dát do školky ale jelikož jsem na mateřské a je hodně dětí tak nám jí nevezmou
Babička bydlí na vesnici a tento rok mají málo dětí tak mne i sami poprosili abych malou dávala do školky, a ona se tam veice těší. Snad se to do měsíce zlepší alespoň na občasné počůrání
Tak to držím palečky třeba malá až bude v kolektivu dětí a uvidí že ostatní také spinkají bez plínek a nepočůrávají se tak také přestane a nebo to půjde postupem času každopádně si myslím že hodně maminek má stejný problém.A s tou školkou opravdu závidím ![]()
Nám chodí syn do školky druhý měsíc a už se dvakrát počůral.. tak se bojím, aby mi ho nedali domů a nenechali jen na dopoledne.
Můj vnuk se nepočůrává v noci, ale problém je, že se občas počůrá ve školce během odpoledního spaní.Bude mu ted 6let.Nevíme co s tím.Dana ![]()
Ve školce u mýho staršího syna byla holčička,která s tím měla taky problém,rodiče ji dali podložku na její postýlku a měli pořád připravený čistý povlečení.Záleží na učitelce,jaký má k tomu přístup ![]()
Hodně štěstíčka ![]()
moje dite curaporad na nocnik.ja bych mu dal plinove slipy nebo hadrovou plinu
www.hadrove pliny.cznebo tuto nevim ale jaka stranka
Muj syn ma 2roky.Jak stane tak ma mokrou postilku nedavam mu plinu ,protoze cura na nocnik.prosim poradte ![]()
Pokud se vaše dítě stále počůrává dejte mu před spaním kousek tvrdého sýra (např.cihla,gouda atd…) a ať před spaním nahlas řekne tuhle větu „nesmím se počůrat“ aspoň pětkrát za sebou.. a samozřejmě ať aspoň hodinu před spaním moc nepije…věřte mi to zabere,mám s tím vlastní zkušenosti..pokud to zabere i u vás tak to jsem napište..děkuji
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vašich dětí absolvoval kvůli počůrávání vyšetření, jak probíhá? Stačí jen vyšetřit moč? nebo jak vyšetření probíhá? Děkuji za odpověď.
Dobrý den. Chtěla bych se přidat do diskuze. Můj syn (6 let)se počůrával v noci ještě ve 4,5 letech. Pořád jsem se ptala, jak je to možné a paní doktorka říkala, že do 5 let má ještě nárok, ale u nás se nic nelepšilo, tak nás poslali na nefrologii.
Ewule0712:Vstupní vyšetření:vzeli mu krev(ze žilky),prohmatali mu bříško, každou návštěvu nám dají zkumavky na moč, a dělali mu jednou ultrazvuk moč. měchýře.
Jinak jsem ještě chtěla napsat, že diagnozu má ENURÉZA - noční pomočování.
Snad jsem Vám trochu pomohla, jsou stránky noc v suchu, tak se mrkněte.
Mám také syna 17 let taky se v noci i ve dne se taky počůrá i když dávám plenku a pyžamo nebo slipy a pyžamo úplně durch. Už nevím co sním mám dělat ve škole je to úplně stejný. Při poslední hodině se hodně počůrá.