Počůrávání ve spaní

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1044
5.8.10 10:10
slimush píše:
Já mám také doma ještě druhé mimčo 6. měsíců malou jsme chtěli dát do školky ale jelikož jsem na mateřské a je hodně dětí tak nám jí nevezmou :-(

Babička bydlí na vesnici a tento rok mají málo dětí tak mne i sami poprosili abych malou dávala do školky, a ona se tam veice těší. Snad se to do měsíce zlepší alespoň na občasné počůrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.8.10 11:10

Tak to držím palečky třeba malá až bude v kolektivu dětí a uvidí že ostatní také spinkají bez plínek a nepočůrávají se tak také přestane a nebo to půjde postupem času každopádně si myslím že hodně maminek má stejný problém.A s tou školkou opravdu závidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikitice
6.10.10 21:55

Nám chodí syn do školky druhý měsíc a už se dvakrát počůral.. tak se bojím, aby mi ho nedali domů a nenechali jen na dopoledne.

• Citovat
  • Upravit
dana kotrčová
7.9.11 09:51

počůrávání

Můj vnuk se nepočůrává v noci, ale problém je, že se občas počůrá ve školce během odpoledního spaní.Bude mu ted 6let.Nevíme co s tím.Dana :dance:

• Citovat
  • Upravit
1517
7.9.11 09:59

Ve školce u mýho staršího syna byla holčička,která s tím měla taky problém,rodiče ji dali podložku na její postýlku a měli pořád připravený čistý povlečení.Záleží na učitelce,jaký má k tomu přístup :-?
Hodně štěstíčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.12 14:56

moje dite curaporad na nocnik.ja bych mu dal plinove slipy nebo hadrovou plinu
www.hadrove pliny.cznebo tuto nevim ale jaka stranka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.12 14:59

Muj syn ma 2roky.Jak stane tak ma mokrou postilku nedavam mu plinu ,protoze cura na nocnik.prosim poradte :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilly.18
21.5.12 17:43

vím co dělat

Pokud se vaše dítě stále počůrává dejte mu před spaním kousek tvrdého sýra (např.cihla,gouda atd…) a ať před spaním nahlas řekne tuhle větu „nesmím se počůrat“ aspoň pětkrát za sebou.. a samozřejmě ať aspoň hodinu před spaním moc nepije…věřte mi to zabere,mám s tím vlastní zkušenosti..pokud to zabere i u vás tak to jsem napište..děkuji

• Citovat
  • Upravit
3627
28.4.13 14:58

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vašich dětí absolvoval kvůli počůrávání vyšetření, jak probíhá? Stačí jen vyšetřit moč? nebo jak vyšetření probíhá? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.4.13 15:20

Dobrý den. Chtěla bych se přidat do diskuze. Můj syn (6 let)se počůrával v noci ještě ve 4,5 letech. Pořád jsem se ptala, jak je to možné a paní doktorka říkala, že do 5 let má ještě nárok, ale u nás se nic nelepšilo, tak nás poslali na nefrologii.

Ewule0712:Vstupní vyšetření:vzeli mu krev(ze žilky),prohmatali mu bříško, každou návštěvu nám dají zkumavky na moč, a dělali mu jednou ultrazvuk moč. měchýře.
Jinak jsem ještě chtěla napsat, že diagnozu má ENURÉZA - noční pomočování.
Snad jsem Vám trochu pomohla, jsou stránky noc v suchu, tak se mrkněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.12.21 16:46

Mám také syna 17 let taky se v noci i ve dne se taky počůrá i když dávám plenku a pyžamo nebo slipy a pyžamo úplně durch. Už nevím co sním mám dělat ve škole je to úplně stejný. Při poslední hodině se hodně počůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí