Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
jedeme v neděli k našim na prázdniny a určitě se chystáme chodit plavčit. Co si jako dítko pamatuji chodily jsme se ségrama na Poděsy. Nevíte v jakém je to tam stavu, chtěla bych tam vzít 8 letou dcerku a 2 letého synka. Myslím, nějaké občerstvení, jakš takš upravená pláž, čistota vody apod. Naposledy jsem tam byla cca před 14 lety, to se určitě hodně změnilo-doufám, že k lepšímu.
Díky za reakce
Ahoj, no já tam byla asi před 2 lety a moc nadšená jsem nebyla.
Kdyby jsi šla bez dětí, tak klíďo píďo, ale s dětma bych tam nešla.
Hlavně tam štvali takoví ti místní ožungové u těch stánků.. ![]()
No zkus a uvidíš.
No toho se právě taky bojím, že tam bude ošklivé prostředí. Jednou tam asi zajdeme a uvidíme. Ale na bazén nebo do Aquaparku je o rodičovskou ![]()
@1024
no tak zajeďte do Uničova… není to zase tak daleko, cenově to je super 52/celý den, je tam malej tobogán, fajn voda a prostředí. My tam jezdíme celkem rádi. Jen ke konci jakou hajzlíky trošku jetý, ale jinak ok
Když já jsem nepojízdná, jedu z Phy vlakem a mám u našich uplně na ho… kočárek. S kámošem jsem jezdila do Loštic, tam to bylo celkem fajn, ale zase bez auta se prostě nehnu z Olmika ![]()
Ahoj, byli jsme tam minulý týden. Lidé se tam koupali i s miminky, ale my jsme teda jen smočili nohy, nějak nás to nepřesvědčilo. První dvě místa, která jsme chtěli zkusit byla zaplavená žabinci a potom jakš takš čistá voda skrývala na dně hřebíky a kousek ode mě plavaly dvě zakrvácené náplasti. Říkám- plavaly tam děti, i miminka, ale my na to odvahu nesebrali
. Pláže jsou pěkné, ale málo místa se stínem - pro děti. Občerstvení nic moc- na výběr kromě klasického párku v rohlíku a hranolek byl bramborák a klobása. Bramborák za 45Kč, tenký asi dva milimetry o průměry 10cm…to mluví za vše. Takže jídlo s sebou
.
Spíš než Poděbrady bych na koupání volila aquapark, nebo přímo plavecký bazén.
@verjanku Díky za reakci. Ta voda tam nikdy nebyla moc košér, ale včera jsem četla nějaký článek, tedy 2 roky starý, že se vyřešil spor o majetek a že to tam dávají do kupy, tak jsem si myslela, že to bude ok a ono koukám nee. No tak nakonec plavák to jistí, sice to bude stát kačku, ale zase než se bořit v bordelu. Jinak v Aquaparku jsem ještě nebyla, ale ségra prý málem spadla na zadek, když ji řekli cenu vstupného, tak nevím ![]()
@szusza píše:
@1024
LOŠTICE??jojo to je supéér
Viď mě se tam moc líbilo,krásná plocha,málo lidí,pěkný bazének. Jen tenkrát tam bylo celkem dost vos. Ale oproti olomouckýmu bazénu super ![]()
@1024
Cenu přesně nevím, ale určitě ji najdeš na stránkách aquaparku. Olomoucký aquapark je uvnitř určený hlavně pro děti, místo na plavání tam není, to je jen venku. Vnitřní areál projektoval můj manžel a měli to vytvořit jako takovou hrací plochu pro děti. Je tam menší skluzavka, trychtýř, pneumatiky, vířivka, vodopád…Pro malinké děti je tam i koutek speciálně pro ně. Tady najdeš vše. http://www.aqua-olomouc.cz/
http://www.aqua-olomouc.cz/…ni-areal.asp?…
Tohle je ten bazének pro mini děti ![]()
Teď koukám na ten ceník Aquaparku a rodinná není zas tak drahá po 14 hod. stojí 260Kč. Jenže ta mají psáno 2 rodiče a 1-3 děti. Myslíte, že by uznali 2 maminky a 3 děti 9,8 a 2 roky? Aby neřekli že musíme být muž a žena. I když to by zase zavánělo diskriminací, protože můžeme být třeba lesbi pár, že ![]()
@verjanku A nevíš jestli se do mimi bazénku může i když máš koupený lístek na venkovní, píší tam něco o vstupu do vnitřního 15 min. 15Kč. Což by asi nemělo efekt
.
@1024
noo tak to aby jste ukázali OP že jste registrivaní..:D
hele těžko říct jak ti to vezmou ale můžete to zkusit
@1024
Tak to nevím, vím, že když máš lístek na vnitřní, můžeš i ven, ale nevím, jestli je to i obráceně
.
Tak zkuste rodinnou vstupenku a když vás nebudou chtít pustit, chytněte se s kamarádkou za ruce
.