Kde sehnat Internet Explorer

Anonymní
4.7.12 14:15

Kde sehnat Internet Explorer

Ahoj, poradíte kde sehnat Internet Explorer verze 5.5 nebo vyšší s 128-bitovým šifrováním? Stáhnout nebo koupit?? Momentálně mám mozzilu firefox, ale explorer potřebuji k přístupu na stránky zaměstnavatele. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
4.7.12 14:17

http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?…

Třeba tam najdeš, co potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.7.12 14:19

a nebo www.stahuj.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 14:20

Díky :) Dívala jsem se i na uložto, ale jde o to, že bych potřebovala doporučit něco konkrétního. Ptám se jak hlupák, ale pc prostě moc nerozumim

• Citovat
  • Upravit
18305
4.7.12 14:23

Explorer by měl být součástí každých Windows… Aspoň v Česku ano, v USA kvůli tomu byly nějaké soudy, že Microsoft neumožňoval svobodnou volbu prohlížeče… :think:
Pokud máš na počítači Windows, měl by být jeho součástí i Explorer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 14:31

Díky, ano mám windows, ale ten explorer co mám, se mi seká a padá. Jak prosím zjistim, jakou mám verzi? Možná ani nemám originál windows :oops: tak jestli by v tom nebyl problém.

• Citovat
  • Upravit
7974
4.7.12 14:34

Na stránkách výrobce Na výběr je z několika verzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.7.12 14:41

I v neorigoš Windows by měl jít IE bez problémů. Pokud se kouše, tak to bude něčím jiným. Verze je v nápovědě/help v hlavní nabídce nahoře, měla by tam být položka O aplikaci IE nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.7.12 14:46

To že se IE seká a padá je dost běžná věc, takže bych řekla že si novou verzí moc nepomůžeš :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.12 14:49
@kotyk píše:
I v neorigoš Windows by měl jít IE bez problémů. Pokud se kouše, tak to bude něčím jiným. Verze je v nápovědě/help v hlavní nabídce nahoře, měla by tam být položka O aplikaci IE nebo tak něco.

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.12 14:55

Takže starou verzi odinstaluju a stáhnu novější. Snad se nebude sekat, pc mám starší, 8 let, tak to snad pobere :)

• Citovat
  • Upravit
7974
4.7.12 15:04

No, ono ti to nejnovější IE nejspíš ani nenainstaluje. A starou rozhodně nedávej pryč,. Windows jsou s IE tak propojené, že bys už nemusela znova komp spustit. Pokud píšeš, že se to seká, tak vzhledem k věku máš už buď hodně zaplevelené Windows nebo odchází paměť v počítači do křemíkového nebíčka. Co máš vlastně za verzi Windows?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
4.7.12 16:02

Skusila bych jiný prohlížeč, on totiž explorer, není zrovna nejkvalitnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.7.12 16:14

Tady jsou všechny 3 verze: 7, 8, i 9: http://windows.microsoft.com/…downloads/ie
Hlavně, starou verzi neodinstaluj, ta se ti přepíše novou verzí.
Nižší verzi si rozhodně nikde nestahuj - většina webů je tvořena a garantována na verze 6 a vyšší.
Máš-li operační systém Linux, tak je instalace poměrně složitější a možná je to i ten důvod, proč IE nevidíš v počítači. Jelikož linux neovládám, mohu poskytnout jen vygůglený odkaz: http://www.root.cz/…8-na-linuxu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.7.12 16:23
@kotyk píše:
No, ono ti to nejnovější IE nejspíš ani nenainstaluje. A starou rozhodně nedávej pryč,. Windows jsou s IE tak propojené, že bys už nemusela znova komp spustit. Pokud píšeš, že se to seká, tak vzhledem k věku máš už buď hodně zaplevelené Windows nebo odchází paměť v počítači do křemíkového nebíčka. Co máš vlastně za verzi Windows?

Řekla bych ve to bude varianta „zaplevelené“. To že se jí to kouše, může být právě starým IE, které bylo naprosto příšerné, nebo nedostatkem paměti RAM.
Lidé totiž vůbec netuší, že se o počítač musí starat. Alespoň jednou za rok je potřeba přeinstalovat systém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová