Odlehčená diskuse

731
2.7.12 20:09

Odlehčená diskuse

Ahoj,
máte nějakou svou oblíbenou hlášku, např. z filmu apod, která Vás dostala smíchy do kolen? Případně jste se ji naučily používat v běžném slovníku? Anebo - stal se Vám nějaký kiks nebo trapas, na který vzpomínáte s úsměvěm? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
2.7.12 20:13

Oblíbených hlášek mám hodně takže si teď nevzpomenu :zed:
ale běžně používám větu, nepotěšili jste mě pane----- a ani já Vás nepotěším-Marečku podejte mi pero…
Musíme dát čepičku, bez čepičky to nejde- Dědictví…
Trapasů taky hodně takže si nevzpomenu tak nahonem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
2.7.12 20:14

Tak my doma máme nejraději hlášky ze Slunce, seno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
2.7.12 20:14

Ja dneska pri koupani v bazenu vzpomela scenku Bolka jak tam lezel na lehatku, rekla jsem enco v tom smyslu, dyz me tahala neter za nohu,:kua co delaaas, ja nechcuuuu ja nechcuuuuuu, pstrosa sem ti kupil a jeste me budes drzkovaaat :lol: ono to takhle zni blbe, ale nazivo to byl masakr :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2.7.12 20:15

Dobré téma.. :palec: :palec: Moje oblíbená hláška: Věříte v Boha…každý asi bude vědět ( Dědictví aneb..) u toho jsem pravidelně v křečích.. :mrgreen: :mrgreen: Nebo: ( stejný film ): Mám ti rozhodit sandál?? Někdy používám..dobrá hláška :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.12 20:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
2.7.12 20:17

Jo a trapas se mi dneska taky stal, zapomnela jsem, ze ma prijed postak, mel donest balicek, najednou stal u bazenu a ze potrebuje neco podepsat, a ja zrovna na sobe nejhorsi plavky co jsme vyhrabala, no samo ze jsem si stoupla a vylelo mi prso :roll: a ja jeste jsem rychle zareagovala a rikam:nechcete se pridat, ale uz jsem nedodala k cemu, k plavani :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3118
2.7.12 20:18

Tak já někdy plácnu hlášky ze slunce, seno, nebo dědictví, to jsou prostě nesmrtelný filmy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:18

Načnu sama -
„velmi šťastně vdaná za velmi milého člověka, který měl ten dar mne vůůůbec nevynervit“ jsem jednoho dne, na chalupě, začala řešit, co že s mouchami a jak se jich zbavit. Byli jsme tam už nějaký den, tak se mi začalo o stavebních a opravovacích pracech i zdát…
Ten můj dáreček přišel s tím, že prý stačí roztlouct 10 hřebíčků a dát misku s pár kapkami vody a roztlučenými hřebíčky do okna.
Pod vlivem prožitého mi začalo hlavou jezdit----ježiš, to je pako, jak mám asi rozdrtit na prach deset hřebíků??? To jako taky mám mlátit 3 dny do nějaký slitiny, než se rozpadne??? Nicméně jsem, raději, poslušně šla do dílny, přinesla těch 10 hřebíků, kladivo a začala :mrgreen: :idea: :mrgreen:
Během vteřiny to udělalo :! :idea: :! cvak a rychle jsem začala roztloukat ty pravé hřebíčky (koření)Nicméně jsem byla načapána a nepřála bych Vám vidět ty pohledy :mrgreen:…směji se tomu dodnes.
Jen tak mmimochodem, byla to pak jedna z jeho oblíbených historek, jakouže neschopku si to vzal… :) I otec se mne během léta několikrát zeptal, zda už jsem v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.12 20:19

Holky ze mě nedávno vylezla taková dobrá hláška.. :lol: :lol: Se až stydím, jak jsem to ze sebe mohla dostat.. :oops: :oops: Ségra si chtěla zapálit cigaretu a nešel jí zapalovač a já tak na ni na plnou hubu ( lidi kolem ): Počkej ti podám můj protipožární vysavač ( myšleno bylo : zapalovač který hoří i když fouká, prostě proti větru ) Ještě teď se tomu smějeme..Lidi se na nás dívali jako na debily..ale byla sranda :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.07.12 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:19

Holky super :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
2.7.12 20:20

Já občas používám hlášku „Ať se ti to nepřipálí.“když můj někdy vaří. :lol: A nebo „To máš hodnou ženu, co,“ Obojí je z pohádky S čerty nejsou žerty, moje nejoblíbenější pohádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.7.12 20:24

… u nás vedou Homolkoví ---- Kde já mohla bejt? Já mohla tančít!!!
A další oblíbená hláška je hláška mé dcery:
Vysvětlení - když se učila čůrat na nočník, měla všechny kalhotky s myškou - když je počůrala - vzdychla jsem a řekla jsem jí: Chudák, myška - ty jsi jí počůrala… No a malá mě dorazila, že po čase už rovnou při oblíkání kalhotek se podívala na myšku, pak na mě a vzdychla: CHUDÁK, MYŠKA… Už dopředu věděla, že zase bude mokrá… Od té doby všichni při situacích, kdy dopředu víme, že se někomu něco nepodaří: CHUDÁK, MYŠKA.

Jo a ještě z Homolků… Když jsme někde, kde se nám moc líbí (většinou na horách) - PŘÍRODA JE CHRÁM. BUŘTY V LESE, JSOU BUŘTY V LESE. O TOM ŽÁDNÁ.
:mrgreen: no a samozřejmě PANORAMATA. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
2.7.12 20:24
@marra píše:
Jo a trapas se mi dneska taky stal, zapomnela jsem, ze ma prijed postak, mel donest balicek, najednou stal u bazenu a ze potrebuje neco podepsat, a ja zrovna na sobe nejhorsi plavky co jsme vyhrabala, no samo ze jsem si stoupla a vylelo mi prso :roll: a ja jeste jsem rychle zareagovala a rikam:nechcete se pridat, ale uz jsem nedodala k cemu, k plavani :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:25

U nás s oblibou padá popěvek, samozřejmě při prosbě o nějakou pomoc, Ještě, že Tě láásko mááám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová