Odlehčená diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
880
2.7.12 20:46

U nás se používá „vydrž Prťka vydrž“, potom „když musíš, tak musíš“ a „dneska je tak krásnej den, dneska by to šlo“. Na víc si ted nevzpomenu.
A trapas z poslední doby mám taky :D Čekala jsem mamku, měla mi hlídat Lucku abych si skočila k zubaři. Bylo půl osmé ráno, každou cvhíli měla přijít, já ještě honem kojila, neumytá, neučesaná v noční košili a někdo zvoní. Jdu ke dveřím cestou se Lucka pustila prsa, obsah žaludku mi hodila do výstřihu, já prso ven, otvírám dveře (očekávaje mamku) a za dveřma úplně cizí chlap. Spustil tu svou naučenou řeč nabízejíc mi něco co nutně potřebuju, pak se zarazil, kouknul na mě a se slovy „já přijdu jindy“ zbaběle mizel za rohem :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
2.7.12 20:46
@marra píše:
Jo a trapas se mi dneska taky stal, zapomnela jsem, ze ma prijed postak, mel donest balicek, najednou stal u bazenu a ze potrebuje neco podepsat, a ja zrovna na sobe nejhorsi plavky co jsme vyhrabala, no samo ze jsem si stoupla a vylelo mi prso :roll: a ja jeste jsem rychle zareagovala a rikam:nechcete se pridat, ale uz jsem nedodala k cemu, k plavani :lol: :lol:

tak teď jsem se zasmála :mrgreen: A co pošťák na to? Začervenal se? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.7.12 20:47

Tak protipožární vysavač mě fakt dostal.

u nás se hodně používá „a kdo ti to kůpil?“ z dědictví, „neser mi Blaženo“ slunce seno, „zdarec jak sviňa“ Westernstory, a pak „jestli si to nevybojuješ tak si u mě mrtvá čermákovka“ a když se manželovi něco nedaří tak mu říkám „ty si pták Čermák“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:48
@Janik123 píše:
A taky občas padají hlášky z Pelíšku a z Pupenda - že by lokální mrak? :mrgreen:

No, u nás je to občas už v rovině chladného pohledu a hlášky - Matko ne..r :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.12 20:48

Omlouvám se za anonym, není to nic, s čím bych chtěl abýt veřejně spojovaná… Syn (necelé 3 roky) chodí do školy a tam pochytil výraz „honit pindíka“ a já ne a ne ho ten výraz odnaučit :)

Každopádně je to tak pět minut, co zazpíval… „Pod dubem, za dubem, tam se na to podíváme, pod dubem za dubem budem honit pindíka.“ :roll: :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
10679
2.7.12 20:49

Tak my doma používáme různé hlášky spíše ze seriálů…Přátelé, Jak jsem poznal vaši matku nebo Teorie velkého třesku :lol: Manžel občas zahlásá i něco z Červeného trpaslíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.7.12 20:50
@honey_star píše:
Co se hlášek týče, tak u nás doma vedou citáty z Pulp Fiction, ale většinou jsou děsně sprosté a nepublikovatelné :-)No a mě se povedlo, co se dodnes traduje v bývalé práci, kdy přišel se zaregistrovat mladej kluk jménem Perník, nic dobrý a za půl hodiny přišel jinej a ten se jmenoval Herák. A já mu povídám: Haha Herák, to je dobrý, před chvilkou tu byl nějakej Perník, měli byste to dát dohromady. :zed:
O dost rychleji mluvím než přemýšlím, panu Herákovi to moc vtipné nepřišlo, zato kolegové se mohli potrhat smíchy a mluvilo se o tom ještě dlooooouho.

:mrgreen:
No, já mám zase kamarádku Káťu Příjmení, a ta bydlela v bytě se svým přítelem, takže na zvonku na jmenovce měli napsaná svá příjmení oba. On se jmenoval Kuťka. No, a když jsem tam za ní šla poprvý, tak jí říkám: „Hele, máš to na jmenovce napsaný nějak blbě, to jméno, ne?“
Ona: „Jak blbě?“
Já: „No, jsi Katka, ne Kuťka, ne?“
Jako dodneška se tomu tlemí…

A ještě jsem si vzpomněla, jak jsem v jedné bývalé práci dávala kolegyním takovou tu hádanku, chyták: „Žije to v lese, a skáče to na laně…“ (Odpověď má být jelen, žejo, ale dost lidí řekne Tarzan). A jedna kolegyně se zamyslela, a pak vykřikla: „To je teeen… SANDOKAN!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:52
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, není to nic, s čím bych chtěl abýt veřejně spojovaná… Syn (necelé 3 roky) chodí do školy a tam pochytil výraz „honit pindíka“ a já ne a ne ho ten výraz odnaučit :)…Každopádně je to tak pět minut, co zazpíval… „Pod dubem, za dubem, tam se na to podíváme, pod dubem za dubem budem honit pindíka.“ :roll: :mrgreen: :oops:
:mrgreen: dětská fantazie je super :mrgreen: :mrgreen: Bych byla ráda, že pochytil jenom to :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:54
@bombdina píše:
Tak my doma používáme různé hlášky spíše ze seriálů…Přátelé, Jak jsem poznal vaši matku nebo Teorie velkého třesku :lol: Manžel občas zahlásá i něco z Červeného trpaslíka :)

No vidíš, jsem zapomněla, že při ťukání používám oblíbené - ťukťuk Leonarde - samo 15× za sebou jak v seriálu.
Nejstarší mne za to má hooodně rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
2.7.12 20:55

@Vivik sandokan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Můj švagr nedávno řekl, že mládě od kozy je sele :lol: Z člověka občas vypadne taková ptákovina :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

Sandokan taky dobrý.

můj kolega v práci jednou telefonoval s opravdu velmi důležitým klientem a já se ho snažila pobavit tak jsem na něj začala dělat ksichty. on se do telefonu začal hihňat a aby to tomu klientovi vysvětlil tak mu povídá: „Promiňte kolegyně tady na mě dělá opičky.“ nakonec jsme zakázku dostali, že prý je s námi sranda. Klient se totiž jmenoval OPIČKA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
@maxi2408 píše:
No, u nás je to občas už v rovině chladného pohledu a hlášky - Matko ne..r :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, není to nic, s čím bych chtěl abýt veřejně spojovaná… Syn (necelé 3 roky) chodí do školy a tam pochytil výraz „honit pindíka“ a já ne a ne ho ten výraz odnaučit :)…Každopádně je to tak pět minut, co zazpíval… „Pod dubem, za dubem, tam se na to podíváme, pod dubem za dubem budem honit pindíka.“ :roll: :mrgreen: :oops:

Neteř (4,5roku) tuhle seděla na wc a z nudy si prospěvovala „kuva kuva kuvaaaaa laaalaaaalaaa kuvaaa“ :D Nejspíš ze školky nebo ještě spíš z hřiště si tahá taková pěkná slovíčka. Nejlepší bylo když se v restauraci u oběda na „plnou hubu“ zeptala tatínka co je to pí*a :D Takový tím naprosto nevinným výrazem. Celá restaurace prej ztichla a čekala na odpověd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
2.7.12 20:56

@maxi2408 Penny, Penny, Penny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
2.7.12 20:56

Použiju ted story svého syna, používá repliky filmu, už je takový(nemocný) a tak si jednou jedem s kočárkem po chodníku a z garáže domu vyjíždí auto, pan vyjede na chodník, vyleze zavírá vrata garáže a my se synem na kočárku čekáme, až nasedne a poodjede, aby jsme pokračovali v chuzi. A malej, když pán najlezá do auta na celou rušnou a plnou ulicí lidí zařve:„hej kámo pohni s tou kraksnou“ pán se zasekl, usmál se a říká:„to je ale chytrej chlapeček…“jinak je to replika ze scooby doo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová