Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Libas jako dabel, super, doporučuji! Me se libi od holubove, že je ten zivot nekdy frkot, co?
poslední dobou mam stejny pocit. Pak slunce, seno, ku. va hosi, mame uzasne filmy… ![]()
@Janik123 píše:
@Najarka Přesně, ten film nemá chybu.Jsem zvědavá na Líbáš jako ďábel.
Také jsem ho ještě neviděla,snad ho stihnu ještě v kině ![]()
Jej, tak tohle je super diskuse, náramně se bavím.
My používáme takové ty hlášky jako ostatní - slunce seno, pelíšky, homolka, s čerty nejsou žerty a dědictví.. A pak hláška mýho táty - na to ti sere bílej tesák. Vím, bylo to v líbáš jako bůh, ale táta to říká už řadu let ![]()
Ještě dost hojně používáme hlášky z teorie velkého třesku a já(pokud mám svůj vtipný den) tak i „sheldonův smích“
Ale chápeme jen já, manžel a ségry, ostatní si myslí, že jsem debil
![]()
Jinak trapasy mám dnes a denně
Naposledy jsem si sjela v bazénu v dětském brouzdališti schody po prdeli
.
učila jsem se jezdit na koni, on se rozběhl po louce a já ječela „ty vole, stůůůůůůůj!“ (slyší na pr-stát nebo pr-krok) - není to extra velký trapas, vedle po silnici jeli cyklisti a podle druhé holčiny, co jela se mnou se dost tlemili
![]()
Dobré ranko, umpalumpí bando ![]()
Hlášky a trapásky sem, ať se za pupíky popadnem ![]()
S pravděpodobností 50 na 50 bude dnes hezky
![]()
Při společném prázdninovém pobytu, vešla do pokoje tchyně - neupravená, nečesaná, rozespalá. Děti jí pokřikem halasně přivítaly - Jééé, klaun
Od té doby nebylo v mé moci vysvětlit, že je proti ní neočkuji… ![]()
Nová hláška mezi dětma ve škole-„tak určitě“. Hodina češtiny, já inteligentní výraz jako vždycky, dávam si pozor na každý slovo. Padla otázka ze strany dětí, já jsem odpověděla „Tak určitě“ a děti už nebyly schopný do konce hodiny nic dělat
to byl trapas, ještě když se jim pořád směju a vyčítam jim, že ty svoje hlášky opakujou pořád dokola… ![]()
Těch hlášek je opravdu spousta, ale kluk si oblíbil - Myslím, že ne Time (Kutil Tim). Bohužel to nedávno vyzkoušel na jednom profesorovi
![]()
No a ještě jedna hláška se mi líbí… Dědictví aneb… - „však vašu píču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte“
Omlouvam se za ten výraz, ale bez toho to fakt nejde ![]()
@Hadí ocásek píše:
No a ještě jedna hláška se mi líbí… Dědictví aneb… - „však vašu píču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte“Omlouvam se za ten výraz, ale bez toho to fakt nejde
jj
a Vy jste doktorka? Kurva, tak proč si ten henk nespravíte? ![]()
Já mám ráda větu -Nejsi ty hňup ty hňupe? -dědictví ![]()
Tak, a teď si vás koupím všecky ![]()
No, někdy mi připadá hláška o nové době tak trochu strašidelně vyplněná
![]()
@1simona1 píše:
Já mám ráda větu -Nejsi ty hňup ty hňupe? -dědictví
Tak, a teď si vás koupím všecky
MŃo prosím a je to tady
A jak prosím, budeme vyváženy zlatem? V mém případku tedy doporučuji soukromý důl
![]()
@maxi2408 píše:
MŃo prosím a je to tadyA jak prosím, budeme vyváženy zlatem? V mém případku tedy doporučuji soukromý důl
![]()