Odlehčená diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
2.7.12 22:13

Libas jako dabel, super, doporučuji! Me se libi od holubove, že je ten zivot nekdy frkot, co? :-) poslední dobou mam stejny pocit. Pak slunce, seno, ku. va hosi, mame uzasne filmy… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
2.7.12 23:16
@Janik123 píše:
@Najarka Přesně, ten film nemá chybu. :mrgreen: Jsem zvědavá na Líbáš jako ďábel. :think:

Také jsem ho ještě neviděla,snad ho stihnu ještě v kině :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.7.12 01:26

Jej, tak tohle je super diskuse, náramně se bavím.
My používáme takové ty hlášky jako ostatní - slunce seno, pelíšky, homolka, s čerty nejsou žerty a dědictví.. A pak hláška mýho táty - na to ti sere bílej tesák. Vím, bylo to v líbáš jako bůh, ale táta to říká už řadu let :lol:
Ještě dost hojně používáme hlášky z teorie velkého třesku a já(pokud mám svůj vtipný den) tak i „sheldonův smích“ :lol: Ale chápeme jen já, manžel a ségry, ostatní si myslí, že jsem debil :P :lol:

Jinak trapasy mám dnes a denně :roll: :lol: Naposledy jsem si sjela v bazénu v dětském brouzdališti schody po prdeli :roll:.
učila jsem se jezdit na koni, on se rozběhl po louce a já ječela „ty vole, stůůůůůůůj!“ (slyší na pr-stát nebo pr-krok) - není to extra velký trapas, vedle po silnici jeli cyklisti a podle druhé holčiny, co jela se mnou se dost tlemili :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 06:54

Dobré ranko, umpalumpí bando :mrgreen:
Hlášky a trapásky sem, ať se za pupíky popadnem :mrgreen:
S pravděpodobností 50 na 50 bude dnes hezky :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 07:13

Při společném prázdninovém pobytu, vešla do pokoje tchyně - neupravená, nečesaná, rozespalá. Děti jí pokřikem halasně přivítaly - Jééé, klaun :mrgreen: Od té doby nebylo v mé moci vysvětlit, že je proti ní neočkuji… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
3.7.12 07:34

Nová hláška mezi dětma ve škole-„tak určitě“. Hodina češtiny, já inteligentní výraz jako vždycky, dávam si pozor na každý slovo. Padla otázka ze strany dětí, já jsem odpověděla „Tak určitě“ a děti už nebyly schopný do konce hodiny nic dělat :D to byl trapas, ještě když se jim pořád směju a vyčítam jim, že ty svoje hlášky opakujou pořád dokola… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 07:39

:mrgreen: jj, kouzlo nechtěného, super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 07:41

Těch hlášek je opravdu spousta, ale kluk si oblíbil - Myslím, že ne Time (Kutil Tim). Bohužel to nedávno vyzkoušel na jednom profesorovi :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
3.7.12 07:41

No a ještě jedna hláška se mi líbí… Dědictví aneb… - „však vašu píču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte“ :D Omlouvam se za ten výraz, ale bez toho to fakt nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 07:44
@Hadí ocásek píše:
No a ještě jedna hláška se mi líbí… Dědictví aneb… - „však vašu píču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte“ :D Omlouvam se za ten výraz, ale bez toho to fakt nejde :D

jj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a Vy jste doktorka? Kurva, tak proč si ten henk nespravíte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.7.12 07:44

Já mám ráda větu -Nejsi ty hňup ty hňupe? -dědictví :mrgreen:
Tak, a teď si vás koupím všecky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
3.7.12 07:45

@maxi2408
Nová doba, host vyhazuje vrchního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 07:48

No, někdy mi připadá hláška o nové době tak trochu strašidelně vyplněná 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 07:50
@1simona1 píše:
Já mám ráda větu -Nejsi ty hňup ty hňupe? -dědictví :mrgreen:
Tak, a teď si vás koupím všecky :pankac:

MŃo prosím a je to tady :mrgreen: A jak prosím, budeme vyváženy zlatem? V mém případku tedy doporučuji soukromý důl :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.7.12 07:51
@maxi2408 píše:
MŃo prosím a je to tady :mrgreen: A jak prosím, budeme vyváženy zlatem? V mém případku tedy doporučuji soukromý důl :mrgreen: :palec:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová