Odlehčená diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10679
2.7.12 21:38
@paola white píše:
A málem bych zapomněla na legendární: Neživíš tak nepřepínej, hlavně po ničem nepátrej, a Franta Brabec určitě dal. (Knoflíkáři)

To jo, chudák chlap :lol: :lol:
Ty si v životě nikdy nic nedokázal, nic pořádnýho si neudělal a nikam si mě nevzal! Ty seš obyčejnej chudák, kterýho vyhodili i od dráhy, prosim tě. Tak už nic neřeš, nepřepínej a hlavně - po ničem nepátrej. Ty buď rád, že seš! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
2.7.12 21:41

@maxi2408 díky za tuto diskuzi :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 21:42

To Najarka :oops: děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 21:43
@Janik123 píše:
A někdy u nás padne odpověď - „Na to ti sere bílej tesák“ z Líbáš jako Bůh. :mrgreen:

ju a ještě - holky, nezdá se vám nějakej chatrnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 21:44

Někdo má ženu, já mám bagr :mrgreen: Holubová to zahrála geniálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
2.7.12 21:45

U nás taky vede Slunce, seno-zase králík, se bobleju…aby ses neposral :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mami a co je to coura??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: taky Homolkovi, nebo Sněženky a machři…vydrž Prtka, vydrž :mrgreen:
Nebo Pelíšky-kde udělali soudruzi chybu, nebo:vyděržaj pijanier :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
2.7.12 21:47
@maxi2408 píše:
Někdo má ženu, já mám bagr :mrgreen: Holubová to zahrála geniálně :D
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:…můj milovaný film :srdce: Víte co mě na týhle rodině fascinuje? Ta rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 21:48

JJ, vyděržaj pijanier…to chtěli děti zkusit, nikoho se mi na tento pokus nepodařilo sehnat :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.7.12 21:51

Dnešní farma,,kojil jsem dozu,,

• Citovat
  • Upravit
731
2.7.12 21:56

:mrgreen: :mrgreen: určitě pokračujte, já se dnes loučím, strašně se mi to dnes seká a nejde mi nic odeslat. čáutěě všici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
2.7.12 21:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
2.7.12 21:58

Týý jo holky jsem se zasmála…já používám větu: no to potěš koště..a trapas???jeden se mi stal asi v 18,spala jsme tenkrát u ex a jaksi jsme si užívali, on hlavu pod peřinou, já hubu slastí zřivenou a v tom ve dvěřích jeho mamina..ráno si u snídaně neodpustila větu: Lubííí, ty máš polštář tak nízko??já jen aby tě nebolely záda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.7.12 22:00

Tak my doma používáme hodně hlášky z Comebacku. Např. „Vám vrtá chleba, sépie“ :mrgreen:
A já jsem si z nějaký reklamy oblíbila slovo glutamát a když vařím nebo použiju něco konzervovanýho, tak říkám „Hm, to jsou ty GLU-TA-MÁ-TY“ Můj ze mě nemůže :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
2.7.12 22:07

U nás třeba Sluha dvou pánů - Nedělej mi tady scény v počátečních fázích našeho vztahu - nebo taky Slunce Seno - Já nic soudruzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
2.7.12 22:08

@Najarka Přesně, ten film nemá chybu. :mrgreen: Jsem zvědavá na Líbáš jako ďábel. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová