Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@paola white píše:
A málem bych zapomněla na legendární: Neživíš tak nepřepínej, hlavně po ničem nepátrej, a Franta Brabec určitě dal. (Knoflíkáři)
To jo, chudák chlap
![]()
Ty si v životě nikdy nic nedokázal, nic pořádnýho si neudělal a nikam si mě nevzal! Ty seš obyčejnej chudák, kterýho vyhodili i od dráhy, prosim tě. Tak už nic neřeš, nepřepínej a hlavně - po ničem nepátrej. Ty buď rád, že seš! ![]()
@Janik123 píše:
A někdy u nás padne odpověď - „Na to ti sere bílej tesák“ z Líbáš jako Bůh.
ju a ještě - holky, nezdá se vám nějakej chatrnej ![]()
U nás taky vede Slunce, seno-zase králík, se bobleju…aby ses neposral
mami a co je to coura???
…
taky Homolkovi, nebo Sněženky a machři…vydrž Prtka, vydrž ![]()
Nebo Pelíšky-kde udělali soudruzi chybu, nebo:vyděržaj pijanier
![]()
@maxi2408 píše:
Někdo má ženu, já mám bagrHolubová to zahrála geniálně
JJ, vyděržaj pijanier…to chtěli děti zkusit, nikoho se mi na tento pokus nepodařilo sehnat
![]()
určitě pokračujte, já se dnes loučím, strašně se mi to dnes seká a nejde mi nic odeslat. čáutěě všici ![]()
Týý jo holky jsem se zasmála…já používám větu: no to potěš koště..a trapas???jeden se mi stal asi v 18,spala jsme tenkrát u ex a jaksi jsme si užívali, on hlavu pod peřinou, já hubu slastí zřivenou a v tom ve dvěřích jeho mamina..ráno si u snídaně neodpustila větu: Lubííí, ty máš polštář tak nízko??já jen aby tě nebolely záda ![]()
Tak my doma používáme hodně hlášky z Comebacku. Např. „Vám vrtá chleba, sépie“ ![]()
A já jsem si z nějaký reklamy oblíbila slovo glutamát a když vařím nebo použiju něco konzervovanýho, tak říkám „Hm, to jsou ty GLU-TA-MÁ-TY“ Můj ze mě nemůže
![]()
U nás třeba Sluha dvou pánů - Nedělej mi tady scény v počátečních fázích našeho vztahu - nebo taky Slunce Seno - Já nic soudruzi
@Najarka Přesně, ten film nemá chybu.
Jsem zvědavá na Líbáš jako ďábel. ![]()