Odlehčená diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
2.7.12 20:27

Jsi měla dodat, nechcete se přidat k té druhé, je jí určitě smutno :mrgreen: No, ale bůhvíjak by to vzal :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
2.7.12 20:27

Tak to u nas muj nekdy obiha kolem sveho auta nez nekam treba jedem (nesmime mojim, to jeho je mnohem krasnejsi a lepsi :roll: ), tak na nej rvu: „Sterace stiraji, svetla sviti?“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:28

To je taky dobrá klasika… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
2.7.12 20:29

U nás taky vedou hlášky z filmu Slunce, seno… Do teď si pamatuju, jak jsme přijeli do porodnice a manžel na mě - „Předsedo, titul“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:30
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:33

Někde jsem četla vyprávění o sběru materiálu na nový film. Režisérka navštívila ústav, kde potkala tvrdou Mary, nebo tak nějak.
Prý skákala odkud se dalo - z mostu, z okna, z balkonu, v ústavu ze stolu ( :lol: ) a přizvané odborníky nutila říkat větu z Titaniku - Když skočíš, tak já taky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
2.7.12 20:35

Tak já, když mě muž začne poučovat, nebo podobně, používám „jsi tvrdý jako skála, díky tobě jsem lepší žena“ :D Jenže už si nepamatuju, z jakýho je to filmu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:36

:mrgreen: z toho si nic nedělej, za skříní mám němců několik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.7.12 20:36

U nás když začnu cokoli o penězích, majetku, tak manžel mě utře větou z Dařbujána a Pandrholy „piš, mužíčku, piš, všechno své ženě Filoméně“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.7.12 20:38
@Vera111 píše:
U nás když začnu cokoli o penězích, majetku, tak manžel mě utře větou z Dařbujána a Pandrholy „piš, mužíčku, piš, všechno své ženě Filoméně“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to jsi mě fakt pobavila. Bych toho svýho zabila… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
2.7.12 20:38

Co se hlášek týče, tak u nás doma vedou citáty z Pulp Fiction, ale většinou jsou děsně sprosté a nepublikovatelné :-)

No a mě se povedlo, co se dodnes traduje v bývalé práci, kdy přišel se zaregistrovat mladej kluk jménem Perník, nic dobrý a za půl hodiny přišel jinej a ten se jmenoval Herák. A já mu povídám: Haha Herák, to je dobrý, před chvilkou tu byl nějakej Perník, měli byste to dát dohromady. :zed:
O dost rychleji mluvím než přemýšlím, panu Herákovi to moc vtipné nepřišlo, zato kolegové se mohli potrhat smíchy a mluvilo se o tom ještě dlooooouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
2.7.12 20:40

A taky občas padají hlášky z Pelíšku a z Pupenda - že by lokální mrak? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.12 20:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
2.7.12 20:41
@honey_star píše:
Co se hlášek týče, tak u nás doma vedou citáty z Pulp Fiction, ale většinou jsou děsně sprosté a nepublikovatelné :-)No a mě se povedlo, co se dodnes traduje v bývalé práci, kdy přišel se zaregistrovat mladej kluk jménem Perník, nic dobrý a za půl hodiny přišel jinej a ten se jmenoval Herák. A já mu povídám: Haha Herák, to je dobrý, před chvilkou tu byl nějakej Perník, měli byste to dát dohromady. :zed:
O dost rychleji mluvím než přemýšlím, panu Herákovi to moc vtipné nepřišlo, zato kolegové se mohli potrhat smíchy a mluvilo se o tom ještě dlooooouho.
:lol: :lol: tak tohle mě fakt pobavilo :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 20:44
@Vera111 píše:
U nás když začnu cokoli o penězích, majetku, tak manžel mě utře větou z Dařbujána a Pandrholy „piš, mužíčku, piš, všechno své ženě Filoméně“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: no, třeba to ještě lety kostýmně doladíte :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová