Odlehčená diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
3.7.12 09:12

Jsem vyjížděla autem (mám čerstvý řidičák) a chlap na celé kolo zaječel
Se divím, že si v tom ještě nenamlátila hubu!
:twisted:

Malá teď perlila - prohlížela knížku s miminkama - mamíí, co to má?
No to má pindík, to je miminko chlapeček.
Aha. Fůůůj. Doufám, že moje miminko bude holka!

pokračování večer
Tatí, miminka mají takhle malinké pindíky… Jakého máš ty?
Táákhle? (rozpažila) :lol:

(neodpověděl… :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 09:25

To Vivik :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 09:28

Pipet mi připomněla jednu, no, intimní hlášku.
Máme oba dva co dělat a tak se často stává, že kouzelné noční chvilky zazdíme společným chrapotem.
No a když se mi to zdá dlouho, tak příjdu s tím, že jsem zase samyce s tvrdym :mrgreen: Odbouráme se na další dva dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 16:01

Není nad kvalitní monolog :mrgreen:

Tak nevím, jestli u nás nejsou snažilky také nějak mystifokovány:

http://www.novinky.cz/…tehotny.html :mrgreen:

čautěěě :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 16:52

Já přidám včerejší trapas :cert: Jsme s chlapem pár dní bez dětí a jelikož máme nový obývák tak jsme ho…jak to napsat srozumitelně :mrgreen: prostě jsme ho „pokřtili“ :oops: No a včera večer přišel za mámi rodinný kamarád a koukal nadšeně na novou podlahu, gauče…konferenční stůl se sklem na desce…a v tom se můj chlap zohnul, koukl na ten stolek, nadzvedl vázičku a pronesl…je tu nějakej flíček :think: V tu ránu jsem myslela že po něm hodím právě rozpálenou žehličku… Na tom skle se vyjímala moje silueta hrudníku a s krásně vyrýsovanými bradavkami :oops: :mrgreen: Radši inko :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24603
3.7.12 16:52
@Anonymní píše:
Já přidám včerejší trapas :cert: Jsme s chlapem pár dní bez dětí a jelikož máme nový obývák tak jsme ho…jak to napsat srozumitelně :mrgreen: prostě jsme ho „pokřtili“ :oops: No a včera večer přišel za mámi rodinný kamarád a koukal nadšeně na novou podlahu, gauče…konferenční stůl se sklem na desce…a v tom se můj chlap zohnul, koukl na ten stolek, nadzvedl vázičku a pronesl…je tu nějakej flíček :think: V tu ránu jsem myslela že po něm hodím právě rozpálenou žehličku… Na tom skle se vyjímala moje silueta hrudníku a s krásně vyrýsovanými bradavkami :oops: :mrgreen: Radši inko :kytka:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 16:58

@1simona1 Ty se směješ, já už tež, ale nezabila bys ho v tu chvíli taky? Kamarád se takticky přesunul obdivovat jídelnu :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
474
3.7.12 17:16
@Anonymní píše:
Já přidám včerejší trapas :cert: Jsme s chlapem pár dní bez dětí a jelikož máme nový obývák tak jsme ho…jak to napsat srozumitelně :mrgreen: prostě jsme ho „pokřtili“ :oops: No a včera večer přišel za mámi rodinný kamarád a koukal nadšeně na novou podlahu, gauče…konferenční stůl se sklem na desce…a v tom se můj chlap zohnul, koukl na ten stolek, nadzvedl vázičku a pronesl…je tu nějakej flíček :think: V tu ránu jsem myslela že po něm hodím právě rozpálenou žehličku… Na tom skle se vyjímala moje silueta hrudníku a s krásně vyrýsovanými bradavkami :oops: :mrgreen: Radši inko :kytka:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vážně se tu lámu smíchy ale… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
3.7.12 20:52

Přidám taky perličku malé :mavam: aneb jak jsou ty děti z té televize zmatený… :-D Vykládala jsem dcerce, že jednou našly holky z práce na poli bombu a musel přijet pyrotechnik ji zneškodnit… Ona na to vyvalila očka a ptala se: TO JO! A KDY MĚLA VYBUCHNOUT?! Na to jsem ji nechápavě řekla, že to tedy nevím. A ona se na mě tak divně podívala: A ONA TAM JAKO NEMĚLA DISPLEJ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
3.7.12 21:04
@ww píše:
Přidám taky perličku malé :mavam: aneb jak jsou ty děti z té televize zmatený… :-D Vykládala jsem dcerce, že jednou našly holky z práce na poli bombu a musel přijet pyrotechnik ji zneškodnit… Ona na to vyvalila očka a ptala se: TO JO! A KDY MĚLA VYBUCHNOUT?! Na to jsem ji nechápavě řekla, že to tedy nevím. A ona se na mě tak divně podívala: A ONA TAM JAKO NEMĚLA DISPLEJ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
3.7.12 21:27

Jednou jsme si ve školce s dětma povídali, co dělají když přijdou že školky domů. A jeden kluk že si hraje a maminka zatím kouká na to jak „pšiká kohout“. Neuměl to dál vysvětlit a mě to furt vrtalo hlavou, až jsem se jednou té maminky zeptala, a ona mi řekla že sleduje seriál Nemocnice Chicago Hope :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.7.12 22:45
@Meliora píše:
Jednou jsme si ve školce s dětma povídali, co dělají když přijdou že školky domů. A jeden kluk že si hraje a maminka zatím kouká na to jak „pšiká kohout“. Neuměl to dál vysvětlit a mě to furt vrtalo hlavou, až jsem se jednou té maminky zeptala, a ona mi řekla že sleduje seriál Nemocnice Chicago Hope :D

Tak toto mě totálně odrovnalo :lol: :lol: :lol: Naprosto regulérně tu brečím smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prostě skvělé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
3.7.12 22:48

Hláška z pondělí Timi 5 let : Až budu mít DLOUHÝ PRSA, budu nosit jiný šaty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15887
3.7.12 22:49

Pšiká kohout :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Já z toho nemůžu…ještě furt tu sedím a chlámu se jak pako :mrgreen: ty děti si prostě umí všechno vysvětlit po svém :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.7.12 22:49
@sophinka píše:
Hláška z pondělí Timi 5 let : Až budu mít DLOUHÝ PRSA, budu nosit jiný šaty :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: já taky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová