Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem vyjížděla autem (mám čerstvý řidičák) a chlap na celé kolo zaječel
Se divím, že si v tom ještě nenamlátila hubu!
![]()
Malá teď perlila - prohlížela knížku s miminkama - mamíí, co to má?
No to má pindík, to je miminko chlapeček.
Aha. Fůůůj. Doufám, že moje miminko bude holka!
pokračování večer
Tatí, miminka mají takhle malinké pindíky… Jakého máš ty?
Táákhle? (rozpažila) ![]()
(neodpověděl…
)
Pipet mi připomněla jednu, no, intimní hlášku.
Máme oba dva co dělat a tak se často stává, že kouzelné noční chvilky zazdíme společným chrapotem.
No a když se mi to zdá dlouho, tak příjdu s tím, že jsem zase samyce s tvrdym
Odbouráme se na další dva dny ![]()
Není nad kvalitní monolog ![]()
Tak nevím, jestli u nás nejsou snažilky také nějak mystifokovány:
http://www.novinky.cz/…tehotny.html ![]()
čautěěě
![]()
Já přidám včerejší trapas
Jsme s chlapem pár dní bez dětí a jelikož máme nový obývák tak jsme ho…jak to napsat srozumitelně
prostě jsme ho „pokřtili“
No a včera večer přišel za mámi rodinný kamarád a koukal nadšeně na novou podlahu, gauče…konferenční stůl se sklem na desce…a v tom se můj chlap zohnul, koukl na ten stolek, nadzvedl vázičku a pronesl…je tu nějakej flíček
V tu ránu jsem myslela že po něm hodím právě rozpálenou žehličku… Na tom skle se vyjímala moje silueta hrudníku a s krásně vyrýsovanými bradavkami
Radši inko ![]()
@Anonymní píše:
Já přidám včerejší trapasJsme s chlapem pár dní bez dětí a jelikož máme nový obývák tak jsme ho…jak to napsat srozumitelně
No a včera večer přišel za mámi rodinný kamarád a koukal nadšeně na novou podlahu, gauče…konferenční stůl se sklem na desce…a v tom se můj chlap zohnul, koukl na ten stolek, nadzvedl vázičku a pronesl…je tu nějakej flíček
V tu ránu jsem myslela že po něm hodím právě rozpálenou žehličku… Na tom skle se vyjímala moje silueta hrudníku a s krásně vyrýsovanými bradavkami
![]()
Radši inko
@1simona1 Ty se směješ, já už tež, ale nezabila bys ho v tu chvíli taky? Kamarád se takticky přesunul obdivovat jídelnu
![]()
@Anonymní píše:
Já přidám včerejší trapasJsme s chlapem pár dní bez dětí a jelikož máme nový obývák tak jsme ho…jak to napsat srozumitelně
![]()
Radši inko
Přidám taky perličku malé
aneb jak jsou ty děti z té televize zmatený…
Vykládala jsem dcerce, že jednou našly holky z práce na poli bombu a musel přijet pyrotechnik ji zneškodnit… Ona na to vyvalila očka a ptala se: TO JO! A KDY MĚLA VYBUCHNOUT?! Na to jsem ji nechápavě řekla, že to tedy nevím. A ona se na mě tak divně podívala: A ONA TAM JAKO NEMĚLA DISPLEJ?
![]()
@ww píše:
Přidám taky perličku maléaneb jak jsou ty děti z té televize zmatený…
Vykládala jsem dcerce, že jednou našly holky z práce na poli bombu a musel přijet pyrotechnik ji zneškodnit… Ona na to vyvalila očka a ptala se: TO JO! A KDY MĚLA VYBUCHNOUT?! Na to jsem ji nechápavě řekla, že to tedy nevím. A ona se na mě tak divně podívala: A ONA TAM JAKO NEMĚLA DISPLEJ?
![]()
![]()
Jednou jsme si ve školce s dětma povídali, co dělají když přijdou že školky domů. A jeden kluk že si hraje a maminka zatím kouká na to jak „pšiká kohout“. Neuměl to dál vysvětlit a mě to furt vrtalo hlavou, až jsem se jednou té maminky zeptala, a ona mi řekla že sleduje seriál Nemocnice Chicago Hope ![]()
@Meliora píše:
Jednou jsme si ve školce s dětma povídali, co dělají když přijdou že školky domů. A jeden kluk že si hraje a maminka zatím kouká na to jak „pšiká kohout“. Neuměl to dál vysvětlit a mě to furt vrtalo hlavou, až jsem se jednou té maminky zeptala, a ona mi řekla že sleduje seriál Nemocnice Chicago Hope
Tak toto mě totálně odrovnalo
Naprosto regulérně tu brečím smíchy
Prostě skvělé ![]()
Hláška z pondělí Timi 5 let : Až budu mít DLOUHÝ PRSA, budu nosit jiný šaty ![]()
Pšiká kohout
Já z toho nemůžu…ještě furt tu sedím a chlámu se jak pako
ty děti si prostě umí všechno vysvětlit po svém
![]()