Odlehčená diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1425
5.7.12 14:25

Ty bláááááááaho!!! 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.7.12 14:34
@rezetovad píše:
Holky, u mne tady aspirovala na vtip roku jedna nejmenovana diskuze uryvek pridavam
A když mi v právě odkojeném prsu zůstane ještě mlíčko, musím ho dostat ven nebo ho tam mohu nechat? Nemůže mi natéct do mozku??? Moc děkuji za veškeré rady.

a já pořád proč mi po dětech zůstala ta těhotenská demence, kulový těhu demence mlíko na mozku :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8814
5.7.12 14:45
@rezetovad píše:
Holky, u mne tady aspirovala na vtip roku jedna nejmenovana diskuze uryvek pridavam
A když mi v právě odkojeném prsu zůstane ještě mlíčko, musím ho dostat ven nebo ho tam mohu nechat? Nemůže mi natéct do mozku??? Moc děkuji za veškeré rady.

Zda se, ze uz nateklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
5.7.12 20:33
@rezetovad píše:
8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.7.12 20:48

nechci být zlá,ale tohle mi přijde podobně k pobavení :mrgreen:
 https://www.emimino.cz/…ceni-114961/

• Citovat
  • Upravit
5.7.12 20:51

@sophinka taky jsem na to koukala jako blazen :mrgreen: 8o obcas se tady najdou opravdove perly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
5.7.12 21:09

:mrgreen: Zkrat unavené matky - Ta Tvoje kámoška je na tom mentálně jak? :mrgreen: místo momentálně :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
6.7.12 08:57

:mrgreen:
Žena: „Dneska ráno v metru tři chlapi vstali, aby mi uvolnili místo.“

Muž: „A vešla ses?“
:mrgreen:
Hezký den fšem :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
6.7.12 09:22
@sophinka píše:
nechci být zlá,ale tohle mi přijde podobně k pobavení :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…ceni-114961/
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
6.7.12 13:01

Mě se nedávno stal takový trapas v práci, přijela kontrola z pojištovna, takže kontrolovali vše co se dalo, a nesměli jsme mít v zásuvce nic co neprošlo revizí, takže nabíječky na tel, rádia atd, no jenže my máme v práci na lednici mikrovlnku a konvici a ted den nám jí vzali a položili jinam, tak jsme si mysleli, že jí nesmíme používat a s holkama jsme se dohadovali jestli ta konvice s mikrovlnkou prošla revizí, tím pádem by jí očipovali, vše co prošlo bylo očipované. nedalo mi to a šla jsem za mistrem a povídám, Pane mistr, to mi neříkejte že když je to taky tak dlouho že to opravdu není a místo očipovaný jsem řekla opíčovaný :mrgreen: no byla jsem rudá až na zadku, mistr na mě koukal, cukali mu koutky a řekl: Žaneto to máte pravdu opíčovaný to opravdu není. Dopadlo to tak že se používat mohla ale nesměla jen ležet na lednici ale někde mimo. Jj čeština je krásný jazyk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
6.7.12 13:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.7.12 08:03
@zanetka2712 píše:
Mě se nedávno stal takový trapas v práci, přijela kontrola z pojištovna, takže kontrolovali vše co se dalo, a nesměli jsme mít v zásuvce nic co neprošlo revizí, takže nabíječky na tel, rádia atd, no jenže my máme v práci na lednici mikrovlnku a konvici a ted den nám jí vzali a položili jinam, tak jsme si mysleli, že jí nesmíme používat a s holkama jsme se dohadovali jestli ta konvice s mikrovlnkou prošla revizí, tím pádem by jí očipovali, vše co prošlo bylo očipované. nedalo mi to a šla jsem za mistrem a povídám, Pane mistr, to mi neříkejte že když je to taky tak dlouho že to opravdu není a místo očipovaný jsem řekla opíčovaný :mrgreen: no byla jsem rudá až na zadku, mistr na mě koukal, cukali mu koutky a řekl: Žaneto to máte pravdu opíčovaný to opravdu není. Dopadlo to tak že se používat mohla ale nesměla jen ležet na lednici ale někde mimo. Jj čeština je krásný jazyk :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:Zlatý to muž, váš mistr :lol: jsem si také párkrát v životě pičla :lol: - jak už jsem někde psala - dotaz - máte ičo? tak mi to ičo pošlete? chtěla jsem po Vás ještě něco mimo iča? - tak jsem byla tak přeičovaná, že jsem řekla - tak si pičte :D (ano, už jsem to někde na emiminu psala)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.7.12 08:06

Dobré ranko, Mimky :kytka:
Do dnešního vínku přidávám:
S dětmi jsem dost cestovala, busem, vlaky, čím se dalo i nedalo :roll: Měli jsme bílého kocourka, který cesty ne zas až tak dobře snášel. Brávali jsme ho na cesty k prarodičům. V buse jsme taktně sedávali na zadní 5tce a kočičáka vždy po čase z klece propustili, aby se mu vše lépe snášelo.
Otázka dne - skočil náš kocourek před námi sedícímu pánovi na pleš?
Pravděpodobnost 50/50 :mrgreen: čautěěě :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
7.7.12 14:34

A přichází REGENERAČNÍ TIMINKAAA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
7.7.12 17:10

Jednou cikán chytal ryby…
Když už měl dost začal balit věci, a v tom něco zabralo. Vytáhl to z vody a kouká:zlatá rybka.
Nerozpakoval sa, odstranil háček a hodil ji do vody. Potom se obrátil že půjde domů. V tom se za ním ozve:„haló, dobrý člověče splním ti tři prání zato žes mi zachránil život!!
Cikán ale jen mávl rukou a řekl že je v životě docela spokojený, a má všeho dostatek.
Nic méně rybka stále naléhala, ať si něco přeje.
"No tak dobrá, když jinak nedáš, chcel by som pekný dom, peknú ženu a pekné auto…odvětil cikán..
"Dobrá tedy, vše bude jak sis přál "…rybka na to…
V půli cesty se ale cikán zastavil a řekl si:“Vždyť já té rybce ani nepoděkoval!
Vrátil se tedy a vše napravil. Rybka se dlouho divila, že se jí to ještě nestalo aby se někdo vrátil a poděkoval.
Byla tak nadšená, že cikánovi nabídla ještě jedno přání…
Cikán ale nechtěl, že už je šťastný člověk a že chce žít takto až do smrti, přivydělávajíc si svojí práci.
Rybka ale byla neoblomná, ať si prý přeje jakoukoli blbost.
„Když jinak nedáš rybko, tak mi ho vykuř.“
Rybka se jála vykonávát přání a najednou jí začali růst vlasy, ruce, nohy, obličej," a zrazu koukám že předemnou klečí osmiletá dívka,
Naozaj, pán sudca, naozaj si to nevymýšľam!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová