Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maxi2408 píše:
Situace: Oni leží příjemně unaveni v posteli.Co kdybych přišel zítra k vám a přede všemi tě požádal o ruku?"
Ona: "No já nevím, manžel by asi zuřil a děti by se smály..
Také mooooc hezké
![]()
„Pane doktore, večer nemůžu usnout. Musím pořád myslet na tisíc věcí.“
„Tak tedy vypijte před spaním sklenku kyselého mléka.“
„Pak budu klidně spát?“
„To sice ne, ale budete myslet jen na jednu věc.“
![]()
Kopíruji vám sem můj nej nej vtip
„Vždyť jsem nebyl sem zas tak opilý!“ …“Vole, hodil si mým křečkem o zem a řval u toho: PÍKAČU VOLÍM SI TEBE!!, Pak si byl zalezlý ve skříni a křičel „To né, vchod do Narnie nefunguje,,, Stál jsi v krbu a neustále křičel „Příčná ulice!, Ještě jsi si vzal starou čajovou konvici mojí babičky, začal jsi ji leštit a říkal jsi: Gine vylez.. vím, že tam jsi!, Zul jsi si botu a řval: Té které padne, bude moje žena!, A pak jsi řval na moje auto „Optimusi já vím že jsi to ty TRANSFORMUJ SE!, Ve špajzu jsi rozbalil všechny čokolády a říkal jsi že hledáš Wonkův Zlatý kupón!!, Ty vole, dával si sádrovému trpaslíkovi ponožku a řval jsi „Dobby jsi volný“, Pak jsi vzbudil moji mamku se slovy: „ Šeherezádo, miláčku, MILUJI TĚ!!, A zbytek noci jsi strávil ve vypuštěném bazéně s tím, že hledáš Nema, A když ses konečně vracel domů, objímal si nějakého vousatého bezdomovce a nadšeně křičel: Brumbále, ty žiješ!“
![]()
„Pane doktore, pořád mám pocit, že slyším kolem sebe hlasy a nikoho nevidím.“
„A kdy se Vám to stává?“
„No, vždycky, když telefonuju.“
Brý den ![]()
s pravděpodobností 50 na 50 dnes uslyším nějaké hlasy
![]()
„Tak jsem posledních deset let brala místo antikoncepce antidepresiva…“
„A jak se cítíš?“
„Bezva, mám deset dětí a je mi to fuk.“
![]()
@maxi2408 píše:
„Pane doktore, pořád mám pocit, že slyším kolem sebe hlasy a nikoho nevidím.“„A kdy se Vám to stává?“
„No, vždycky, když telefonuju.“
@Vivik píše:
„A jak se cítíš?“
„Bezva, mám deset dětí a je mi to fuk.“![]()
@Vivik píše:
„A jak se cítíš?“
„Bezva, mám deset dětí a je mi to fuk.“![]()
@maxi2408 píše:
Brý den
s pravděpodobností 50 na 50 dnes uslyším nějaké hlasy![]()
![]()
Holky, u mne tady aspirovala na vtip roku jedna nejmenovana diskuze uryvek pridavam
A když mi v právě odkojeném prsu zůstane ještě mlíčko, musím ho dostat ven nebo ho tam mohu nechat? Nemůže mi natéct do mozku??? Moc děkuji za veškeré rady.
@rezetovad píše:
Holky, u mne tady aspirovala na vtip roku jedna nejmenovana diskuze uryvek pridavam
A když mi v právě odkojeném prsu zůstane ještě mlíčko, musím ho dostat ven nebo ho tam mohu nechat? Nemůže mi natéct do mozku??? Moc děkuji za veškeré rady.