Odlehčená diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7631
2.7.12 21:09

Mě pobavila hláška anonymní, že nechce být spojována veřejně s honěním pindíka :mrgreen:

No, já byla červená až na prdeli, když synátor řval přes celý autobus, ve kterém to zrovna 2× nevonělo: „Mamíííínko, nepééédla sis?“ :cert: :cert: Jakmile spatřil, že se mu lidi smějí, tak začala řada otázek.
Mamíííí a kdo si to teda pedl? Mamíí a muže se pedět v autobuse? Mamíííí a proč se nemůže pedět v autobuse? :zed: :zed: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
2.7.12 21:10

Mě bylo docela trapně, když malá začala v krámě zpívat…učít zádek, učít zádek, učít zádek a pořád dokola, ještě si na to vymyslela melodii. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 21:11
@Kaczenka píše:
Mě pobavila hláška anonymní, že nechce být spojována veřejně s honěním pindíka :mrgreen:No, já byla červená až na prdeli, když synátor řval přes celý autobus, ve kterém to zrovna 2× nevonělo: „Mamíííínko, nepééédla sis?“ :cert: :cert: Jakmile spatřil, že se mu lidi smějí, tak začala řada otázek.
Mamíííí a kdo si to teda pedl? Mamíí a muže se pedět v autobuse? Mamíííí a proč se nemůže pedět v autobuse? :zed: :zed: :oops: :oops:

:mrgreen :mrgreen: to je stejné jako - Hovno hoří :lol: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
2.7.12 21:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
2.7.12 21:13
@Kaczenka píše:
Mě pobavila hláška anonymní, že nechce být spojována veřejně s honěním pindíka :mrgreen:No, já byla červená až na prdeli, když synátor řval přes celý autobus, ve kterém to zrovna 2× nevonělo: „Mamíííínko, nepééédla sis?“ :cert: :cert: Jakmile spatřil, že se mu lidi smějí, tak začala řada otázek.
Mamíííí a kdo si to teda pedl? Mamíí a muže se pedět v autobuse? Mamíííí a proč se nemůže pedět v autobuse? :zed: :zed: :oops: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teď jsem si málem učůrla :mrgreen:. Toho se taky bojím, páč doma si normálně nahlas prdnu a moje malá řekne:„Maminka si prdla“ No snad mi to na veřejnosti nikdy neujede… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
2.7.12 21:15

S tím prděním v buse mi připomíná scénku které jsem byla svědkem. Holčička asi tříletá si prdla, ale holky, to bylo jak chlap. Maminka ji potichu říkala, že v autobuse se neprdí. A holčina „Ale mami, lepší prd jak deset doktorů“ :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
2.7.12 21:16

@bombdina, nejhorší je, že jsem to vyjímečně vůbec nebyla já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 21:17

V rámci sourozenecké rivality, dcera přišla v 7 tř s tím, že má na vysvědčení samé. Syn nasadil „terapeutický“ výraz a řekl - Uvědomuješ si, že v tvém věku, to už rozhodně není normální? :mrgreen:
Jinak se omlouvám za spívat :roll: :oops: samo zpívat, malý dnes řádí jak černá ruka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 21:18
@Meliora píše:
S tím prděním v buse mi připomíná scénku které jsem byla svědkem. Holčička asi tříletá si prdla, ale holky, to bylo jak chlap. Maminka ji potichu říkala, že v autobuse se neprdí. A holčina „Ale mami, lepší prd jak deset doktorů“ :D:D
:mrgreen:zdravý prd se sebevědomím :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
2.7.12 21:18
@maxi2408 píše:
V rámci sourozenecké rivality, dcera přišla v 7 tř s tím, že má na vysvědčení samé. Syn nasadil „terapeutický“ výraz a řekl - Uvědomuješ si, že v tvém věku, to už rozhodně není normální? :mrgreen:
Jinak se omlouvám za spívat :roll: :oops: samo zpívat, malý dnes řádí jak černá ruka ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
2.7.12 21:20

@maxi2408 zrovna na primacool začala Teorie velkého třesku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
2.7.12 21:20

Tak jsem se dlouho nezasmála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.7.12 21:23
@bombdina píše:
@maxi2408 zrovna na primacool začala Teorie velkého třesku :lol:
ááá,děkujííí, zapínám :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.7.12 21:24

Na to vzpomíná moje mamka, že jednou vedla svou neteř ze školky a ona tehdy cca 4 letá a prý co krok to prd. Tak jí vysvětlovala, že na veřejnosti to není slušné. Ona prý dala ruce v bok a na celou ulici zařvala: „Ale teto, to nic není. To kdybys slyšela našeho tátu. To jsou rány.“ :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
12735
2.7.12 21:25

Tak jak už tu padlo, neser mě Blaženo, kde soudruzi z NDR udělali chybu, bude hyc cecilko, já ráda používám Kryštof Kolumbus dorazí vodovodem nebo nech mňá nic nebudeee atd atd je toho mooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová