Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No holky, já tu fakt řvu smíchy, slzy lítají
Čím dál lepší
![]()
Já v poslední době poměrně často používám „že já si nevzala Pištu Hufnágla“
![]()
A ješětě jedná oblíbená, jen nevím jestli někdo bude znát. A hrdý buď žes vytrval!
@LadyRebeka píše:
A ješětě jedná oblíbená, jen nevím jestli někdo bude znát. A hrdý buď žes vytrval!
Mám moc ráda
… z toho jsem používala „trochu jsem jedla sníh - ten můžu, ten není vůbec žádnej sladkej“ ![]()
@maxi2408 píše:no, tak to je drsnej ptáček
spláchni ho do záchodu
![]()
A málem bych zapomněla na legendární: Neživíš tak nepřepínej, hlavně po ničem nepátrej, a Franta Brabec určitě dal. (Knoflíkáři)
NO, taková mateřská hláška před odjezdem na školu v přírodě - A nejez žlutý sníh, vanilka chutná jinak ![]()
Cha chá, další super diskuze dneska!!!
Fakt jsem se holky zasmála!
No u nás se taky hlášky používají, například: pojďme si slíbit, že na sebe budeme hodní z Homolků nebo Máchale, spadlo ti to, asi vítr, nebo to je kosa, ty vole, to je kosa ze snowborďáků, konečně si nás taky jednou vyvez a ještě spousta dalších ![]()
Občas si vzpomenu na hlášku Míly Břečky - „Někdo to musí změkčovat zevnitř“. ![]()
@Petorka píše:
Cha chá, další super diskuze dneska!!!
Fakt jsem se holky zasmála!
No u nás se taky hlášky používají, například: pojďme si slíbit, že na sebe budeme hodní z Homolků nebo Máchale, spadlo ti to, asi vítr, nebo to je kosa, ty vole, to je kosa ze snowborďáků, konečně si nás taky jednou vyvez a ještě spousta dalších
@maxi2408 píše:
Vrať se ty blbý ptáku, ať tě můžu milovat!
Bude ze mě maminka ![]()
Bydlím v jaksi trocha a mírně exponovaném sídlišti, tak mne občas napadne hláška z české sody - Árijec, vypere Vám dítě dočista
ehm…musely by jste tu bydlet ![]()
A někdy u nás padne odpověď - „Na to ti sere bílej tesák“ z Líbáš jako Bůh. ![]()