Odlehčená diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
3.7.12 07:51

„Ahoj zlato, máme něco k jídlu? Marnej pokus, co?“
Al Bunda po návratu z práce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.12 07:52

Ja jednou sedela s kamoskou a jejim tehdy asi 4 letym synkem v tramvaji a synek se zamilovane zahledel na kamosku a rika " Maminko, ty jsi tak krasna…jako krava " v tramvaji to uplne ztichlo a do toho ticha synek dodal… " jako vesela krava" a zacal zpivat pisnicku z reklamy na Veselou kravu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
3.7.12 07:52

Jo jo ústí není praha + vrchní, prchni. Kamoska se mnou studovala v praze. Pak se další rok dostala na vš do ústí…měla to na talíři celé 4 roky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 07:54
@rezetovad píše:
Ja jednou sedela s kamoskou a jejim tehdy asi 4 letym synkem v tramvaji a synek se zamilovane zahledel na kamosku a rika " Maminko, ty jsi tak krasna…jako krava " v tramvaji to uplne ztichlo a do toho ticha synek dodal… " jako vesela krava" a zacal zpivat pisnicku z reklamy na Veselou kravu :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 08:00

:mrgreen: pro všechny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 08:02

U mne celkem začala v práci zabírat hláška z Grinche, zvláště v případku, kdy mne chtějí dát úkol navíc za nějakého neschopu -
1h zírám do propasti
1h sebelítosti
a dále musím vyřešit světový hladomor,
tohle se nedá stihnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
3.7.12 08:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 08:05

Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.7.12 08:05
@maxi2408 píše:
U mne celkem začala v práci zabírat hláška z Grinche, zvláště v případku, kdy mne chtějí dát úkol navíc za nějakého neschopu -
1h zírám do propasti
1h sebelítosti
a dále musím vyřešit světový hladomor,
tohle se nedá stihnout :mrgreen:

tož to si mosím zapamatovat :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
3.7.12 08:07

Děs, od šesti jsem vzhůru, nechce se mi nic dělat, nechce se mi vylézt z postele, nechce se mi dokonce ani háčkovat :D co mam dělat??? Nemam ani s kym pokecat, všichni jsou pryč nebo ještě spí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.7.12 08:09

Když se třeba v práci kolega zdrží a mě tím omezí v práci tak jdu za ním, klepkám si na předloktí jako na hodinky a říkám,– už je čas pane učiteli, je čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 08:20

Mne brouček právě ukázal potravní řetězec v praxi :mrgreen:
Houska - drobek do pusy, zbytek prvnímu psíkovi, odlom ze zbytku prvního psíka, druhému chlupáčovi :mrgreen:
A do toho se nám Matýsek pos… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.7.12 08:22
@1simona1 píše:
Když se třeba v práci kolega zdrží a mě tím omezí v práci tak jdu za ním, klepkám si na předloktí jako na hodinky a říkám,– už je čas pane učiteli, je čas :lol:

Hujer :mrgreen: Ano, i já jsem nedávno při přijímačkách chtěla přispět švestičkami ze své zahrádky :mrgreen: oni je nechtěli :? :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
3.7.12 08:47

Měli jsme v práci kolegu a to byl typickej Hujer - všechno hlásit vedoucí a tak, prostě „Pane učiteli, už je čas.“ :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.07.12 v 08:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.7.12 08:49
@maxi2408 píše:
Mne brouček právě ukázal potravní řetězec v praxi :mrgreen:
Houska - drobek do pusy, zbytek prvnímu psíkovi, odlom ze zbytku prvního psíka, druhému chlupáčovi :mrgreen:
A do toho se nám Matýsek pos… :mrgreen:

Hehe, my s mrňavou jedeme vždycky ráno do krámu za babi, tam Áďa dostane rohlík a jedem zase procházkou domů, a taky, půlku rohlíku sní, pak nabízí mě, já si dvakrát kousnu, a ona ho zahodí, takže zbytek dostane pes. Ještě že jsem aspoň před tím psem. :mrgreen:

A nevím proč jsem si vzpomněla na takovou příhodu se psem (výjimečně zlobil pes, ne dítě nebo chlap :D).
Máme tohohle trhače: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/…418832_o.jpg
Je to westík, ale je ještě trochu menší, než typickej představitel plemene. A jednoho dne přilít ráno chlap zpátky nahoru bosej, místo aby šel obutej do práce, a začal cpát nohy do umyvadla. Tak se ptám, co se děje, a pes mu normálně položil kabel do jedný vysoký pracovní boty, tak šikovně, že to chlap nepoznal, dokud se neobul. :mrgreen: Jako, málem jsem padla smíchem, když jsem si toho pidičoklíka představila, jak do do tý boty pašuje, to přitom musel stát na hlavě, nebo nevím… ale nemohla jsem se smát nahlas, neboť chlap by mě asi ubil špuntem od umyvadla, nebo tak něco. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová