Podepsání hodnocení v práci

33
18.7.14 18:57

Podepsání hodnocení v práci

Ahoj, jsem na nemocenské ted do dneška vlastně a příští týden mám dovolenou ale musím do práce odnést tu neschopenku a mistrová mi psala, že mám přijít podepsat nějaké hodnocení, nevíte o co jde? v životě jsem to nikde nepodepisovala, tak se ptám abych vedela co čekat :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
18.7.14 18:59

U nás se tomu říká autoevaluace. Pročtěte, pokud souhlasíte, podepište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.7.14 19:01

@blecha72 a není to třeba jakože mi třeba chtějí ukončit pracovní poměr tak se to podepisuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.7.14 19:02

Pokud to dobře chápu, tak nadřízení píšou hodnocení zaměstnance, jak jsi schopná vykonávat svoji práci. Podle toho máš později šance na přijmutí do jiného zaměstnání. Pokud se nepletu, tak podle toho se odvíjí i prémie. Ale nevím, jen jsem to tak pochopila podle okolností :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.7.14 19:04

Ve firmách se běžně k podobnému hodnocení zaměstnanců přistupuje. Je tpu součást motivačního programu. Hodnotí se, jestli zaměstnanec zaurčité období (třeba půl roku) dosáhl svých cílů a zadávají se další cíle osobního rozvoje na další období. Většinou se to dělá na osobním pohodovu se svým přímým nadřízeným, který nejlépe dokáže ohodnotit práci podřízeného. Často se i hodnotí kolegové navzájem mezi sebou. Na základě tohoto hodnocení může třeba dojít k navýšení paltu (třeba se meziročně navyšuje mezi nevím 2 a 4 procenty, ti nejlepší dostanou 4 procenta, ti hůře hodnocení méně.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.7.14 19:07

Toto uz se siri i do statni spravy. Hodnoceni podepisuju kazdy kvartal. Sef mi oznamkuje me pracovni kvality a podle toho dostavam odmeny-o nic nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.7.14 19:09
@Raduczka92 píše:
@blecha72 a není to třeba jakože mi třeba chtějí ukončit pracovní poměr tak se to podepisuje?

Podepisuje se to běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
18.7.14 19:09

No mam smlouvu do konce cerveňce a nikdy jsem toto nepodepisovala takze to vidim asi na to ze mi ji neprodlouzej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
18.7.14 19:10

Aha tak to se asi netyka toho ze by mi to meli ukoncit tak dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
18.7.14 19:11

@Raduczka92 Zřejmě se jedná o hodnocení zaměstnanců, jak popisuje @jessikka, nicméně je zvláštní, že bys měla něco podepsat bez hodnotícího pohovoru. Také se hodnocení dělá pravidelně, takže pokud už jsi tam déle, měla už jsi něco takového absolvovat v minulosti (pokud to tedy není ve vaší firmě nějaká novinka).
A proč se nezeptáš napřímo té mistrové? Ta Ti dá určitě lepší informaci než my, tady se můžeme pouze dovtipovat, o co jde.

• Citovat
  • Upravit
3311
18.7.14 19:11

@Bubunka bylo by nekorektni, kdyby ukonceni PP schovavali za podepsani hodnoceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
18.7.14 19:13
@oveckaK píše:
Pokud to dobře chápu, tak nadřízení píšou hodnocení zaměstnance, jak jsi schopná vykonávat svoji práci. Podle toho máš později šance na přijmutí do jiného zaměstnání. Pokud se nepletu, tak podle toho se odvíjí i prémie. Ale nevím, jen jsem to tak pochopila podle okolností :nevim:

Toto hodnocení ale nepodepisuje zaměstnanec, pouze zástupce zaměstnavatele.
Jedině, že by chtěli podepsat převzetí.

• Citovat
  • Upravit
343
18.7.14 19:15

Jsem tam od unora nejdriv pod agenturou ted ve zkusebce uz pod tou firmou ale bohuzel furt nabiraji nove a nove a nas postupne vyhazuji za tuto dobu jsem prave nic takoveho nepodepisovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
18.7.14 19:15
@januschka píše:
@Bubunka bylo by nekorektni, kdyby ukonceni PP schovavali za podepsani hodnoceni

Pokud má smlouvu na dobu určitou, tak to nemusí za nic schovávat a nechávat si nic podepisovat, smlouva prostě bude ukončena automaticky na konci doby, na kterou je sjednána

• Citovat
  • Upravit
Meha
18.7.14 19:21
@Bubunka píše:
Jsem tam od unora nejdriv pod agenturou ted ve zkusebce uz pod tou firmou ale bohuzel furt nabiraji nove a nove a nas postupne vyhazuji za tuto dobu jsem prave nic takoveho nepodepisovala

Pokud jsi tam teprve od února, tak je pravděpodobné, že jsi ještě nic takového nepodepisovala.
Uvidíš sama, jak už jsem psala, toto zde jsou pouze dohady, zeptej se té mistrové.
Možná se jedná hodnocení ve zkušební době.

Pokud se ale ta firma chová, jak píšeš, tak pochybuji, že mají zavedeno hodnocení zaměstnanců, tam se fakt bude asi jednat o něco jiného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat