Brutální nas*ání!!!

Anonymní
16.7.14 18:13

Brutální nas*ání!!!

Holky, poprosím o anonymitu.
Jsem brutálně vytočená a třeba mi poradíte..
Jsem 14dní v nové práci, vedoucí fajn, prima chlap, spokojený jak pracuju, vše ok. Dnes odpoledne mi volá, že za ním v práci byla moje bývalá zaměstnavatelka, pouze „vedoucí“, dělala jsem v herně :roll: :roll:
Prý ať si na mě dává bacha, že kradu peníze, nechodím do práce, apod.
Přitom jsem odešla po měsíci sama! Nenechám se zabít v herně! :dance:
Podepsala jsem ji výpověd dohodou, ona milá, tutu nunu, a že mi výplatu hodí 14.tého do schránky. Ve smlouvě mám napsáno na účet, který jsem udala a to ještě ostatní zaměstnanci herny dostali peníze již 4.tého a hotově.
Obálku s výplatnicí na 96hodin, noční různý příplatky, odpol, atd a dole čistá mzda 6.083,– a v obálce 2500,–???
Od té doby co to tam hodila na sms neodpovídá a tel nebere!!!
Nový šéf mi poradil, že si mám dojít na Inspektorát práce tady u nás a že mi peníze dají a je prověří, či co. Že v tom dělá 20let, že mu mám důvěřovat.

No nas*ala mě brutálně ***!!!
Co by jste dělali vy? :-O :|

Příspěvek upraven administrátorem 16.7.2014 21:15 - vulgarismus

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1654
16.7.14 18:17

No šla bych na inspektorát práce, ale nějak nevim, jak chceš dokazovat, že v obálce bylo míň, než mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.7.14 18:19

Tak zajdi na ten inspektorát, co jiného chceš dělat? Mstít se asi nemá cenu. Buď ráda, že šéf stojí za tebou a nebral ji vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.14 18:19

Já vím… :| ale vůbec nevím, co mám dělat. Šíří tu o mě nesmysly :(

• Citovat
  • Upravit
Meha
16.7.14 18:20
@Allons-y píše:
No šla bych na inspektorát práce, ale nějak nevim, jak chceš dokazovat, že v obálce bylo míň, než mělo být.

Ta vedoucí pak bude muset dokázat, že předala tolik peněz, kolik měla.

• Citovat
  • Upravit
16.7.14 18:20

Hele, ona k tomu fakt neměla vůbec žádnej důvod? To je totiž neuvěřitelný, co ji k tomu vedlo. Kžadopádně bych šla na Inspektorát práce s tím, co se mi stalo a taky bych to nařčení, které provedla u nového zaměstnavatele nenechala jen tak, tohle bych teda řešila dál, buď na policii s tím, že to podlě me předají kpřestupkové komisi, anebo v tom budou pokračovat jako trestný čin anebo bych možná i dala žalobu na ochranu osobnosti s tím, že bych za poškození dobrého jména, což ti tím skutkem mohla přivodit újmu a to i finanční, bych požadovala nemajetkovou újmu anebo i majetkovou (ale nový zaměstnavatel tě asi kvůli tomu nepropustí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
16.7.14 18:21

Pokud bylo smlouve uvedeno na ucet, budou po ni chtit videt odchozi platbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Allons-y píše:
No šla bych na inspektorát práce, ale nějak nevim, jak chceš dokazovat, že v obálce bylo míň, než mělo být.

asi to nebude mít podepsané, když to hodila do obálky, takže by vedoucí měla prokázat předání mzdy a její výši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654

@Meha Aha! Tak to pak jo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.7.14 18:22
@Anonymní píše:
Já vím… :| ale vůbec nevím, co mám dělat. Šíří tu o mě nesmysly :(

A to ten prima chlap, vedoucí, jak píšeš, to hned všem řekl, že se ty řeči začaly šířit??
Pokud z toho nic není pravda, tak řeči ustanou a život půjde dál.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.14 18:25

Šlo hlavně o to, že mě přijala a ta herna má dvě pobočky tady ve městě a slečna z jiné chtěla místo mě, už druhý den co jsem odešla, tam byla.. :think: :poblion:
Prostě vztahy tam k poblití…
V žádné práci, ani nikdy na brigádě jsem problém neměla, a ted tohle.? :(
Jsem z toho vážně smutná a naštvaná.
Taky jsem uvažovala o Policii a ano, na smlouvě mám k 15.tému na účet. Schválně čekala až mi jí hodí do schránky, a ostatní ji dostali již 4.tého, a to ještě jsem se doprošovala o peníze vůbec :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.14 18:27
@Meha píše:
A to ten prima chlap, vedoucí, jak píšeš, to hned všem řekl, že se ty řeči začaly šířit??
Pokud z toho nic není pravda, tak řeči ustanou a život půjde dál.

Nene, volal mi že na nim odpoledne byla a smál se asi dvě minuty do telefonu, co to je zač… hlavně je to vzhledově hospodská, bezzubá, stará :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.14 18:30
@Meha píše:
Pokud z toho nic není pravda, tak řeči ustanou a život půjde dál.

Nene, volal mi že na nim odpoledne byla a smál se asi dvě minuty do telefonu, co to je zač… hlavně je to vzhledově hospodská, bezzubá, stará :)

• Citovat
  • Upravit
1655
16.7.14 18:31

Jaký máš výplatní termín ve smlouvě? Pokud třeba 15tého počkej do konce měsíce a potom ji vyzvi písemně k vyplacení mzdy. Máš ve smlouvě mzdu převodem a jestli si nepodepisovala žádost o vyplacení mzdy hotově ani nepodepsala převzetí je povinna Ti peníze poslat. Počkala bych do konce výplatního termínu a potom bych šla na Inspektorát práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
16.7.14 18:34
@Anonymní píše: Šlo hlavně o to, že mě přijala a ta herna má dvě pobočky tady ve městě a slečna z jiné chtěla místo mě, už druhý den co jsem odešla, tam byla.. :think: :poblion:
Prostě vztahy tam k poblití…
V žádné práci, ani nikdy na brigádě jsem problém neměla, a ted tohle.? :(
Jsem z toho vážně smutná a naštvaná.
Taky jsem uvažovala o Policii a ano, na smlouvě mám k 15.tému na účet. Schválně čekala až mi jí hodí do schránky, a ostatní ji dostali již 4.tého, a to ještě jsem se doprošovala o peníze vůbec :(

Tak když máš ve smlouvě na účet, tak tě nemusí ani zajímat jestli ti něco hodila do schránky ne? Když je to taková sv..ě, tak bych řekla, že mi nedala nic/respektive na účet neposlala ani korunu/. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat