Práce v Mölnlycke, pracuje některá?

Anonymní
15.7.14 10:39

Práce v Mölnlycke

Ahoj holky, zajímá mě zda některá pracujete v Mölnlycke a jak se Vám tam líbí nebo nelíbí. Jestli je ta práce náročná? Pracovala jsem už jako operátorka na lince a bylo to docela náročné. Tak mě zajímají Vaše zkušenosti a spokojenost s tímto zaměstnáním.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.10.15 12:22

Nikdo?

• Citovat
  • Upravit
4.1.16 13:14

prace

Já tam pracují už 8 rok.Jsem zatím spokojena. Práce není náročná pokud je člověk ucenliny vše se naučí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.16 10:58

Ahoj a kolik hodin pracujete a jaké jsou směny? Docela se tam bojím jít, každý na to nadává na tu firmu a i jak tam bylo, že tam ženský dost omdlévají přes léto, že tam jsou strašné podmínky. A ještě jsem slyšela, že pokud má ženská své dny, musí mít červenou čepici?

• Citovat
  • Upravit
11.1.16 15:24

Ahoj :-D tak ta poslední věta mě teda rozesmála :-) pracuju 8 hodin na třisměnný provoz. Celý rok je hala klimatizována tak to omdlévání je asi podle lidí určitě ne podle vzduchu :) Podle mě je všude něco. Tam mi to zas tak hrozné nepřijde. Pokud člověk chce pracovat a byt dobře odměněn tak nehledá na firmě nesmysly a pomluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.16 22:20

@Lenkaželinská No já se tam celou dobu bojím, abych tam vydržela :nevim:.U linky jsem už praovala a zvykla jsem si, jenže ted mě docela často bolí záda jak jsem starší. Ale pracovat chci a to je jen můj vedlejší problém. Jen jsem chtěla vědět jak je to tam s těmi problémy, které se šířily. A kolik tam přibližně prosím je pro začínající? SO+NE jsou volné? A ještě asi i noční, že..

• Citovat
  • Upravit
14
12.1.16 09:37

Ahoj :-) jj jsou tam i noční směny a víkendy jsou volné nebo dobrovolné přesčasy.
Podle mě tam nováčci mají tak těch 13000 14000kč. Ale nevím to jistě. pokud jsi na lince tak většinou jen stojíš a hýbeš rukama na jiných pozicích se zvedají těžši věci atd… mužeš to zkusit a uvidíš no za zkoušku nic nedáš. A kolik je ti let jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.16 11:36

@Čimo No zatím práci mám, ale penízku je méně, tak proto přemýšlím o monlicke.Je mi 30 :).

• Citovat
  • Upravit
12.1.16 23:26

Ji jasné popřemýšlej nabírají pořád nové zaměstnance. A pracujou tam i holky kterým je přes 50 a chlapi i kolem 60 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.16 11:26

Holky a dá se to stání vydržet? Jako vím, že dá, ale na jednom místě v kuse 8h??Taky stojím v práci 6h, ale hýbu se chodím atd..Jak tam jsou přestávky jsou aspn po 2h?

• Citovat
  • Upravit
Terisos
14.11.16 16:40

Holky, zítra tam jdu na pohovor na manažerskou pozici. Je tam také takový stres a častá výměna zaměstnanců???

• Citovat
  • Upravit
103
14.11.16 19:25

Kdysi jsem tam byla na pohovor a úz to mi stačilo. Do te firmy bych nenastoupila ani omylem. A ty platy, hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
14.11.16 22:00

@Štrumfeta Na jakou pozici byl pohovor?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat