Práce v Mölnlycke, pracuje některá?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
prace
Já tam pracují už 8 rok.Jsem zatím spokojena. Práce není náročná pokud je člověk ucenliny vše se naučí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a kolik hodin pracujete a jaké jsou směny? Docela se tam bojím jít, každý na to nadává na tu firmu a i jak tam bylo, že tam ženský dost omdlévají přes léto, že tam jsou strašné podmínky. A ještě jsem slyšela, že pokud má ženská své dny, musí mít červenou čepici?
- Citovat
- Upravit
Ahoj
tak ta poslední věta mě teda rozesmála
pracuju 8 hodin na třisměnný provoz. Celý rok je hala klimatizována tak to omdlévání je asi podle lidí určitě ne podle vzduchu
Podle mě je všude něco. Tam mi to zas tak hrozné nepřijde. Pokud člověk chce pracovat a byt dobře odměněn tak nehledá na firmě nesmysly a pomluvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenkaželinská No já se tam celou dobu bojím, abych tam vydržela
.U linky jsem už praovala a zvykla jsem si, jenže ted mě docela často bolí záda jak jsem starší. Ale pracovat chci a to je jen můj vedlejší problém. Jen jsem chtěla vědět jak je to tam s těmi problémy, které se šířily. A kolik tam přibližně prosím je pro začínající? SO+NE jsou volné? A ještě asi i noční, že..
- Citovat
- Upravit
Ahoj
jj jsou tam i noční směny a víkendy jsou volné nebo dobrovolné přesčasy.
Podle mě tam nováčci mají tak těch 13000 14000kč. Ale nevím to jistě. pokud jsi na lince tak většinou jen stojíš a hýbeš rukama na jiných pozicích se zvedají těžši věci atd… mužeš to zkusit a uvidíš no za zkoušku nic nedáš. A kolik je ti let jestli se muzu zeptat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Čimo No zatím práci mám, ale penízku je méně, tak proto přemýšlím o monlicke.Je mi 30
.
- Citovat
- Upravit
Ji jasné popřemýšlej nabírají pořád nové zaměstnance. A pracujou tam i holky kterým je přes 50 a chlapi i kolem 60 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a dá se to stání vydržet? Jako vím, že dá, ale na jednom místě v kuse 8h??Taky stojím v práci 6h, ale hýbu se chodím atd..Jak tam jsou přestávky jsou aspn po 2h?
- Citovat
- Upravit
Holky, zítra tam jdu na pohovor na manažerskou pozici. Je tam také takový stres a častá výměna zaměstnanců???
- Citovat
- Upravit
Kdysi jsem tam byla na pohovor a úz to mi stačilo. Do te firmy bych nenastoupila ani omylem. A ty platy, hrůza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, zajímá mě zda některá pracujete v Mölnlycke a jak se Vám tam líbí nebo nelíbí. Jestli je ta práce náročná? Pracovala jsem už jako operátorka na lince a bylo to docela náročné. Tak mě zajímají Vaše zkušenosti a spokojenost s tímto zaměstnáním.