Bez maturity práci v kanceláři nenajdu...:-(

382
15.7.14 09:07

Bez maturity praci v kancelari nenajdu...:-(

Ahoj…chtela jsem se zeptat, jestli nekoho prijali do prace v administrative, prestoze nemel maturitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
15.7.14 09:09

Ve státní správě těžko, tam je to prostě podmínka. :think: respektive tam si holky ještě dodělávají bakaláře nebo vyšší stupeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
15.7.14 09:10

@feliss dneska už se hledá těžko i s maturitou :nevim: už se požadují tituly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
15.7.14 09:11

S patricnymi kontakty lze, ale podminkou vetsinou byva alespon dalkove studium jakekoliv stredni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
15.7.14 09:12

Ve státní správě jsou tituly podmínkou. Záleží na tom jaké máš vzdělání, kurzy a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382

Diky…ono je to fakt na prd…nemam praxi..20let jsem podnikala…mela jsem obchod…jinak jsem vyucena kadernice…co naplat, ze jsem schopna, kdyz ani nedostanu sanci… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
@feliss píše:
Ahoj…chtela jsem se zeptat, jestli nekoho prijali do prace v administrative, prestoze nemel maturitu?

Ono ani spousta maturantů nesežene práci v kanclu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
688
15.7.14 09:22
@feliss píše:

Já bych hledala v tvém případě spíš něco kombinovaného, kde je i manuální i administrativní práce (vedoucí prodejny, úseku prodejny), a teprve potom zkusit administrativu. Ale dnes jsou požadavky dosti náročné - pokud pominu mi. SŠ vzdělání, tak jazyky, výborná znalost práce na PC, ekonomické znalosti, psaní deseti… Zaměstnavatelé se snaží funkce kumulovat, takže praxe na více pozicích spolu s jazykem a PC většinou vítězí, ovšem někde stačí vzhled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
15.7.14 09:29

Ahoj, souhlasím s tou kombinovanou prací - dělat někde v provozu vedoucí a jestli jsi schopná, tak si tu maturitu dodělej a pak uvidíš, jaké se ti otevřou možnosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
15.7.14 09:31

@feliss
Měla jsem v kanceláři kolegyni, byla vyučená, myslím prodavačka, záleží jak kde, jak která firma (ve státním šance není) a i na spoustě dalších okolností - věk, schopnosti, sympatie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.7.14 09:33

A proč chceš dělat administrativu? co je pšatný na kadeřnici? Já pracuju v kanclu, mám VŠ a nejradši bych s tím někdy sekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.7.14 09:35

Mojí mámu přijali do kanceláře z výroby. Bylo jí tenkrát asi 40, děti odrostlý. Dělá na finančním oddělení fyzické inventury a zaúčtovává faktury - spoustu let předtím ale děla účetnictví tátovi. Maturitu si musela dodělat a stejně už jí jdou po krku, chcou po ní vejšku.
Já maturitu mám a v kanclu jsem si ještě neškrtla :nevim:

Jestli jsi extra dobrá, máš co nabídnout a umíš se prodat, tak šanci asi máš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15266
15.7.14 09:38

@feliss Bez maturity seženeš jedině přes známé z protekce. Dneska i lidi z maturitou neseženou pořádnou práci a doplňují někde zboží do regálu. Dodělej si maturitu, já jsem se vyučila v oboru který mě nebavil a hned po učňáku jsem si udělala maturitu a nelituju, u každého zaměstnání které jsem měla byla podmínkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
15.7.14 09:41

Leda ze známosti, dneska už chtějí i VŠ na asistentku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.7.14 09:45
@Takyjedna píše:
Ahoj, souhlasím s tou kombinovanou prací - dělat někde v provozu vedoucí a jestli jsi schopná, tak si tu maturitu dodělej a pak uvidíš, jaké se ti otevřou možnosti :kytka:

jo tady by mohla mít šanci. Mě na tokovou pozici s Bc. nevzali. Pro ně už je to moc.
Mě zas řekli, že jsem tady na ten okres překvalifikovaná, tak jdu podnikat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat