Bez maturity práci v kanceláři nenajdu...:-(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bez maturity praci v kancelari nenajdu...:-(
Ahoj…chtela jsem se zeptat, jestli nekoho prijali do prace v administrative, prestoze nemel maturitu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ve státní správě těžko, tam je to prostě podmínka.
respektive tam si holky ještě dodělávají bakaláře nebo vyšší stupeň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@feliss dneska už se hledá těžko i s maturitou
už se požadují tituly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S patricnymi kontakty lze, ale podminkou vetsinou byva alespon dalkove studium jakekoliv stredni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve státní správě jsou tituly podmínkou. Záleží na tom jaké máš vzdělání, kurzy a pod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky…ono je to fakt na prd…nemam praxi..20let jsem podnikala…mela jsem obchod…jinak jsem vyucena kadernice…co naplat, ze jsem schopna, kdyz ani nedostanu sanci… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@feliss píše:
Ahoj…chtela jsem se zeptat, jestli nekoho prijali do prace v administrative, prestoze nemel maturitu?
Ono ani spousta maturantů nesežene práci v kanclu ![]()
- Citovat
- Upravit
@feliss píše:
Já bych hledala v tvém případě spíš něco kombinovaného, kde je i manuální i administrativní práce (vedoucí prodejny, úseku prodejny), a teprve potom zkusit administrativu. Ale dnes jsou požadavky dosti náročné - pokud pominu mi. SŠ vzdělání, tak jazyky, výborná znalost práce na PC, ekonomické znalosti, psaní deseti… Zaměstnavatelé se snaží funkce kumulovat, takže praxe na více pozicích spolu s jazykem a PC většinou vítězí, ovšem někde stačí vzhled ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, souhlasím s tou kombinovanou prací - dělat někde v provozu vedoucí a jestli jsi schopná, tak si tu maturitu dodělej a pak uvidíš, jaké se ti otevřou možnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@feliss
Měla jsem v kanceláři kolegyni, byla vyučená, myslím prodavačka, záleží jak kde, jak která firma (ve státním šance není) a i na spoustě dalších okolností - věk, schopnosti, sympatie…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč chceš dělat administrativu? co je pšatný na kadeřnici? Já pracuju v kanclu, mám VŠ a nejradši bych s tím někdy sekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mojí mámu přijali do kanceláře z výroby. Bylo jí tenkrát asi 40, děti odrostlý. Dělá na finančním oddělení fyzické inventury a zaúčtovává faktury - spoustu let předtím ale děla účetnictví tátovi. Maturitu si musela dodělat a stejně už jí jdou po krku, chcou po ní vejšku.
Já maturitu mám a v kanclu jsem si ještě neškrtla ![]()
Jestli jsi extra dobrá, máš co nabídnout a umíš se prodat, tak šanci asi máš ![]()
- Citovat
- Upravit
@feliss Bez maturity seženeš jedině přes známé z protekce. Dneska i lidi z maturitou neseženou pořádnou práci a doplňují někde zboží do regálu. Dodělej si maturitu, já jsem se vyučila v oboru který mě nebavil a hned po učňáku jsem si udělala maturitu a nelituju, u každého zaměstnání které jsem měla byla podmínkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna píše:
Ahoj, souhlasím s tou kombinovanou prací - dělat někde v provozu vedoucí a jestli jsi schopná, tak si tu maturitu dodělej a pak uvidíš, jaké se ti otevřou možnosti
jo tady by mohla mít šanci. Mě na tokovou pozici s Bc. nevzali. Pro ně už je to moc.
Mě zas řekli, že jsem tady na ten okres překvalifikovaná, tak jdu podnikat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit