Pohovor formou assessment centra v České pojišťovně

46
16.7.14 12:17

pohovor formou assessment centra

Byl z vás někdo na pohovoru, který probíhal formou assessment centra? Jedná se o pohovor v české pojišťovně na místo- správa smluv…vždy jsem byla na normálním pohovoru..jaké jste z toho měli pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
16.7.14 12:47

V pohode :) da sa to zvladnut :) chces vediet podrobnosti alebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.7.14 12:51

Jj, ráda bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
16.7.14 13:04

Taky znám, dělají se více na vyšší pozice a rozdíl je v tom, že u stolu sedí více kandidátů naráz a mluví a dělá zadané témata nebo ukoly před sebou.. Bývá to i casove náročnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
16.7.14 13:18

Byla, bavilo me to :D
Bylo nas asi 10, nejdriv kazdy rekl neco o sobe, pak jsme se meli prirovnat k nejakymu zvireti a zduvodnit proc. Pote skupinove ukoly, aby videli jak pracujes v tymu, pak test (bylo to do banky, takze bankovnicke otazky) No a nakonec vybrali 3 co uspeli a ty sly na klasicky pohovor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.7.14 15:43

A stalo se vám, že jste třeba nevěděli, co odpovědět, a tak jste neodpověděli? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.7.14 13:22

@Polls ako uz bolo zmienene, je to formou dotaznikovou a potom sa zadavaju ulohy aby vedeli ako reagujes na dane podnety..plus nemusi to byt len na vysoke pozicie :) ja som sa hlasila na HR consultant a to rozhodne vysoka pozicia nie je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
17.7.14 15:06

Když jsem dělala přijímací řízení na jinou pozici u stejné společnosti, tak tomu vznešeně říkali asessment centrum, ale v podstatě to bylo klasické přijímací řízení, jen nás tam bylo víc. Nejdřív prověřovali práci s počítačem-jednoduché zadání, potom si nás vzali stranou a každý měl o sobě neco říct-co dělal předtím, proč se hlásí na tuhle pozici a jaký jsou jeho silný a slabý stránky-taková pohovorová klasika. A nakonec samostatný rozhovor s budoucím nadřízeným. Přišlo mi, že dost rozhodovaly osobní sympatie než co jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat