Reprezentativní oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reprezentativní oblečení
Ahoj, za pár dnu budu nastupovat do práce, ktera se zabyva propagaci ruznych vyrobku. Budeme mit takovy skolici den a bylo nam receno, ze mame prijit v reprezentativnim obleceni a v pohodlne obuvi. Bohuzel, jak se tak divam do sveho satniku, tak nic reprezentativniho v nem nevidim…
poradte, co si pod tim pojmem predstavite? Zvlast kdyz ma byt 30stupnu a cely den budete venku. Ja fakt nevim, co si oblect. Budu muset neco dokoupit, ale co..? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Jana91 pro me pohodlna obuv jsou botasky, ale co k nim reprezentativniho…
volila bych balerinky a saty… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jeste jsem chtela pripsat, ze mam tetovani pres celou lopatku a tak me zajima, jestli v dnesni dobe jeste stale zakryvat? Pri teto praci asi ano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Volila bych nejake takove saty. Zakryta zada jsou dle me samozrejmosti na takovyhle akci. A to ne kvuli tetovani. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Černé kalhoty, jednobarevnou blůzku s krátkým rukávem a pohodlné společenské boty, tj. něco jako lodičky, ale ne na vysokém podpatku, prostě aby se v tom celý den dalo žít, ev. černé lakované balerínky.
Tetování bych zakryla, nebudeš mít snad tílko, tak to nebude vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud budeš nastupovat do takové práce, tak beztak nějaké ty kousky budeš potřebovat. Jinak klasika je černé šaty délka okolo kolen, černé společenské kalhoty, „halenka“
Pokud máte mít pohodlnou obuv, tak bych volila kalhoty, bo k nim si můžeš vzít i pohodlné boty na nižším podpatku. Podle mě jsou i baleríny mimo společenskou obuv ![]()
Jinak jako reprezentativní oblečení si nedokážu moc představit cokoliv s holými rameny, nedejbože tílko, takže tetování budeš schovávat tak jako tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kup si nekolik sak, letnich i zuimnich, ty pozvednou jakekoliv obleceni.Vim,co rikam, prezivam s par saky nekolik let
Sako je univerzalni. Cerne saty nenosim, kdyz musim byt v pohybu, vadi mi, i pri cestovani, praktictejsi jsou pro mne cerne kalhoty. K tomu vhodne doplnky, kabelka, sperk a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukni na netu nabidka Marks&Spencer. Maji velmi kvalitni material za slusne penize. Halenky-nezehlici, satovky i elegantni lodicky nebo bareliny. Hodne stesti do nove prace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Černé kalhoty a černá sukně ideálně nad kolena…to je takový základ, to se pak dá kombinovat s halenkama, košilema, i tílkama, pokud jsou jednobarevná např. s jemnou krajkou vypadá to pěkně…přehodí se přes to sáčko, i třeba sportovnější a vypadá to pěkně
nebo různé šaty, ale žádné mini…to ale nemusí každému sedět..
balerínky nepovažuji za reprezantivní obuv, ideální jsou černé boty podpatek 2-3 cm, aby byly pohodlné…
a tetování bych určitě skryla, jsou zaměstnání, kde to již dneska nevadí, ale pří prezentaci výrobku (nejde-li o tetovací produkty
) mi přijde nevhodné ho vystavovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přemýšlím, jestli jako společenské oblečení lze nazývat černé kraťasy z lehké látky např. hedvábí. Prošlo by to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda to hrozně záleží na typu akce, taky jedny takové mám (teda jsou z nějakého plátna či co), jsou těsně nad kolena a na nějaké schůze/akce jsem si je už také vzala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já bych volila pouzdrové šaty, pěkné mají v F&F a nebo nějakou blůzku a černou sukni. Ty kraťase nevim-já bych si je nevzala-mě takové věci nesluší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda píše:
Přemýšlím, jestli jako společenské oblečení lze nazývat černé kraťasy z lehké látky např. hedvábí. Prošlo by to?
možná…pole toho, co vlastně reprezentuješ…jestli děláš obchodáka pro pivovar, farmafirmu nebo luxusní zboží ![]()
Ale určitě bych si to nebrala na první akci, na které tě uvidí vedení a kolegové…spíš by to pak vyplynulo ze situace, až si třeba i okoukneš, co nosí ostatní.
Mmch, jakou máš velikost? Ségra dělala právě farmarepre a po porodu se do spousty věcí, co nosila do práce nevejde, takže to prodává…možná byste se mohly domluvit na obchodu
tak kdyžtak napiš do SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Halenku a sukni, pouzdrové šaty, pracovala jsem v bance, tak mám cca 10 černých a šedých kalhot, fůru halenek, jdou i nějaká hezká trička bez výrazných motivů, ne křiklavé barvy. U nás bylo pravidlo nemít odhalená ramena, velký výstřih a sukně max na dlaň nad kolena. A boty s uzavřenou patou a špičkou. Ale to dodržoval málokdo. Já třeba revoltovala a nosila jsem černé sportovní boty
Tedy nikdy mi nikdo nic neřekl, ale měla ve skříňce ty vhodné na přezutí, kdyby náhodou přijelo vedení. Ale taky je rozdíl, jestli budeš celý den v klimatizované kanceláři nebo chodit po venku. Hmmm, taky mě čeká obnova šatníku…Nějak jsem přibrala a rozšířené nohavice se už taky nenosí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit