Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24379
12.6.12 20:07

Přemýšlím, aby to nevyznělo zle, ale na druhou stranu se mi nechce mlčet. Jak je možné, aby maminka, která má dítě ve své péči přivedla dítě do nemocnice, kde ji ho obratem vezmou do kojeňáku, matka je podezdřelá z týrání i když jak píše a vše nám vysvětluje dítě a ani ostatní děti nikdy problém neměly, úraz či zmlácení se stalo u otce, ale přesto jsou všichni proti matce? Jak je možné, že otec který nemá dítě ve své pěči, i když o kontakt stál má tu možnost najednou domluvit striktně návštěvy i pro matku v kojeňáku, když je sám podezdřelý z týrání? Ona má problém domluvit návštěvy i pro ostatní členy rodiny, ale otec si může,,dělat co chce…opravdu by otec šel tak daleko, aby se vyhnul podezdření z týrání(řekla bych z dost hnusného zbití-týrání beru jako dlouhodobou věc),že požádá o svěření do péče? Sám tam udává důvody? Proč by to měl zapotřebí? Je to tvrzení proti tvrzení. Že by ho takto daleko dohnala zhrzená ješitnost a dokázal by zmlátit dítě, aby doufal, že ho bývalá partnerka vezme k doktorce a doufat že ho odeberou? Kdyby ho chtěl i tehdy do péče, tak by zažádal i bez těchto manévrů. Opravdu by to udělal, že tolik stál o ženu, která chvilku na to otěhotněla s jiným?(!!!toto nemyslím zle, ani urážlivě!!!)…já když se nad tím zamyslím, je mi strašně líto této situace a odloučeného chlapečka od rodiny, je mi líto, že se toto děje, jsem velice důvěřivý člověk, ale toto má spoustu otazníků.

Někde jedna maminka psala, že ji spadl chlapeček na hlavičku, jela s ním na pohotovost. Doktor šílený hňup, u chlapečka našli starší zranění hlavičky, prostě někde hodil šipku, ale nikdo to neřešil…známá doslova zničila nohy dcerce špatnou obuví atd a doktorka ji vynadala nehorázným způsobem…přesto za dveřma nikdo nezvonil(což je škoda, stálo by to za to).

I mě přijde trošku laxní přístup, tu žádost o předběžné svěření mělo být podáno hned, a že to někdo neví? NEZNALOST NEOMLOUVÁ.Já bych šla přes mrtvoly a to doslova!!!Klidně i přes novu a media, pokud nic netajím a mám čisté svědomí :nevim:,i pro dceru bych vydržela tu medializaci, vydržela bych pro ni vše na světě!

A když zakladatelko víš, že se úraz stal u otce, hned ale hned po tom co bych si uvědomila že je průser a dítě je odemě odloučeno…zakázala bych kontakt s člověkem co mu to udělal, ne jen slepě poslouchat jeho urážky a nadávky na návštevách, který si sám určuje.

Jinak chlapeček je rozkošný :srdce:

Možná jsem teď opět rozvířila vody a druhou stranu tábora, ale jsou to moje postřehy, který si nedokážu pořádně vysvětlit a jsem z nich v rozpoložení. :roll:

• načítám...
medvidek
12.6.12 20:09

@Vedaniga při čtení toho co se děje v ústavu jsem se rozbrečela. Děvče, ženo, úžasná maminko DRŽ SE PROSÍM :hug: :hug: :hug:.Tak strašně moc Vám přeju, aby jste mohli být co nejdřív spolu.

• Upravit
8814
12.6.12 20:10

@wildcherry
V jakem rozpolozeni?

• načítám...
14809
12.6.12 20:17

Třeba má otec širší lokty…nebo peníze???
Nikdo z nás neví, jak se věci doopravdy mají. Víme jen to, co nám řekne zakladatelka.
Přeji si, aby se vše brzy vysvětlilo a vyřešilo především ve prospěch chlapce, který k tomu ke všemu přišel, jak slepý k houslím.
Jinak fotky napovídají zase spíš na rodinu, která neřeší oblečení super modern, ale užívá si s dětmi.

• načítám...
5638
12.6.12 20:19

Hrůza, fakt hrůza… :? držte se, @Vedaniga
nevím co poradit… nechce se mi věřit, že je toto možné
co právníci, fakt se nedá nic dělat než čekat?
musí to být strašný, ta bezmoc

• načítám...
24379
12.6.12 20:25
@Loki01 píše:
@wildcherry
V jakem rozpolozeni?

myslím v rozpoložení,že si nejsem jistá jak vše opravdu je…nevím jestli věřit všemu co zakladatelka napíše,ta jednostranost…to moje hlodání že vše nemusí být pravda tak,jak by se mohlo zdát.Tak jednoduše že svět se spolčil proti jedné mamince,která evidentně proti někteým z nás je může působit jako vzor…nevím no :|

• načítám...
Silwinka87
12.6.12 20:27

zakladatelko

Fotky tvé rodiny mi vehnali slzy do očí-moc bych si přála, aby jste byli zase všichni spolu.. :hug: :srdce: :srdce:
Já být tebou, tak s tím už jdu do TV..Věřím ti, ale přijde mi divné, že jsou všichni proti tobě.. :think:

Já naprosto rozumím tomu, co tvůj bývalý dělá..Je to naprosto průhledné..On se prostě rozhodl, že ti zničí život, nemůže snést to, že jsi šťastná a že se o jeho dítě stará jiný chlap.. :nevim: Na malém mu očividně vůbec nezáleží, protože kdyby jo, tak by v životě nedovolil, aby jeho dítě tak strašně trpělo… :cert:
Jak už tady někdo psal…Tvrdě do něho-toto si k vám dovolovat nesmí.. :cert: :cert:

• Upravit
8814
12.6.12 20:30
@wildcherry píše:
myslím v rozpoložení, že si nejsem jistá jak vše opravdu je…nevím jestli věřit všemu co zakladatelka napíše, ta jednostranost…to moje hlodání že vše nemusí být pravda tak, jak by se mohlo zdát. Tak jednoduše že svět se spolčil proti jedné mamince, která evidentně proti někteým z nás je může působit jako vzor…nevím no :|

Aha. Ja jsem myslela, ze rozpolozeni je proste jine slovo pro naladu, ze musis treba rict:" V divnem rozpolozeni".

Ja asi verim tomu, ze clovek muze narazit na dva tri voly a pak je to v… A v CR fakt nekdy hodne moci lezi v jednech rukou. :nevim:

• načítám...
5578
12.6.12 20:38

To je strašné :,(…když jsem si prohlédla fotky, vehnaly mi slzy do očí.. :,(, máš šťastnou a spokojenou rodinu, nedokážu si pomalu ani číst, jak píšeš o tom, co se děje v ústavu…okamžitě je mi úzko a teskno po malé, i když jí mám u sebe…moc, strašně moc Ti přeju ať máte malého zase doma u Vás a je Vám stejně tak dobře, jak Vám bylo doposud, když jste byli spolu!!! Kéž by to bylo co nejdřív :! :! :!

• načítám...
Silwinka87
12.6.12 20:39
@Loki01 píše:
Aha. Ja jsem myslela, ze rozpolozeni je proste jine slovo pro naladu, ze musis treba rict:" V divnem rozpolozeni".Ja asi verim tomu, ze clovek muze narazit na dva tri voly a pak je to v… A v CR fakt nekdy hodne moci lezi v jednech rukou. :nevim:

S tím naprosto souhlasím..Tady je takový bordel a tolik nespravedlnosti, stačí se podívat na zprávy nebo na nějaký publicistický pořad..

• Upravit
24379
12.6.12 20:45
@Loki01 píše:
Aha. Ja jsem myslela, ze rozpolozeni je proste jine slovo pro naladu, ze musis treba rict:" V divnem rozpolozeni".Ja asi verim tomu, ze clovek muze narazit na dva tri voly a pak je to v… A v CR fakt nekdy hodne moci lezi v jednech rukou. :nevim:

Tak ano narazit můžeš, ale až tak? A všichni? A kde jsou práva matky, které byly vždy zohleďnovány :nevim:…ale u zakladatelky to je o x rukách, který jsou evidentně na jiné straně, než její :think:…a nevěřím tomu, že by se spolčili všichni jen proto, že má x dětí s x tatínky, bydlí jak bydli - je to divný, ale né podmět k nenavrácení dítěte. Proto mi to nesedí, jak odběr do kojeňáku tak navrácení. O tom že je zakladatelka inteligentní a má velmi dobrý psaný projev víme, ale znamena to i věrohodnost…nikdo z nás tady vlastně pravdu neví.

• načítám...
46867
12.6.12 20:52

Mne tohle zarazi stejne jako @wildcherry :nevim:.
Je tak svet nespravedlivej nebo je tam neco vic, kdo vi. Je mi strasne lito chlapecka, ale neuveritelne.

• načítám...
Anonymní
12.6.12 21:06

Ahoj zakladatelko, je mi líto situace ve které se nacházíš. Ale četla jsem, teď tvůj poslední příspěvek. Nevím, co se mezi tebou a tvým bývalým děje, ale to víte opravdu asi jen vy dva.
Rychle začněte dělat něco se svým bydlením, hrůza, ale to asi víš. My bydlíme také v rekonstrukci, ale toto je děs. Zapoj děti a udělejte obří úklid a pořádně. Víš mám doma vše staré, skříně, postele, dokonce i postýlku 60 let starou, mám doma krabice a dokonce je mám vystavené, ale celé jsem je polepila látkou, aby aspoň vypadaly, nábytek mám naleštěný, křesla mám staré, ale mám přesně potah a vyčištěné. S dětmi tvořím velice často a vytváříme různé věci, které mají vystavené. Já ti nevím, ale tohle fakt doma nemám.
Též se snažíme s dětmi o různé zážitky a výlety, ale doma je doma a ať se na mě nikdo nezlobí, ale pořádek je důležitý. Koukejte to doma dát do pořádku.
Jinak přeji, aby se ti malý vrátil, co nejdříve.

• Upravit
5578
12.6.12 21:17
@Weru píše:
Mne tohle zarazi stejne jako @wildcherry :nevim:.
Je tak svet nespravedlivej nebo je tam neco vic, kdo vi. Je mi strasne lito chlapecka, ale neuveritelne.

přesně tak :(

• načítám...
5578
12.6.12 21:20
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, je mi líto situace ve které se nacházíš. Ale četla jsem, teď tvůj poslední příspěvek. Nevím, co se mezi tebou a tvým bývalým děje, ale to víte opravdu asi jen vy dva.
Rychle začněte dělat něco se svým bydlením, hrůza, ale to asi víš. My bydlíme také v rekonstrukci, ale toto je děs. Zapoj děti a udělejte obří úklid a pořádně. Víš mám doma vše staré, skříně, postele, dokonce i postýlku 60 let starou, mám doma krabice a dokonce je mám vystavené, ale celé jsem je polepila látkou, aby aspoň vypadaly, nábytek mám naleštěný, křesla mám staré, ale mám přesně potah a vyčištěné. S dětmi tvořím velice často a vytváříme různé věci, které mají vystavené. Já ti nevím, ale tohle fakt doma nemám.
Též se snažíme s dětmi o různé zážitky a výlety, ale doma je doma a ať se na mě nikdo nezlobí, ale pořádek je důležitý. Koukejte to doma dát do pořádku.
Jinak přeji, aby se ti malý vrátil, co nejdříve.

Toto už tady padlo několikrát a je to na několika stranách…takže si myslím, že to opravdu není nutné rozjíždět znovu :!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová