Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8428
13.6.12 15:07
@Weru píše: :roll:
:hug:
  • načítám...
164
13.6.12 15:08
@Weru píše: :lol: to je argument.
Ano, kazde dite muze byt tyrane, na chlapeckovi byly doktorem nalezeny stopy po tyrani, coz je dukaz, ale to co jsi vyplodila, je smesny ;) a nepochopila jsi, co jsem tim chtela rict.
Chtela jsem tim, totiz rict, ze nezalezi na bydleni, vyletech, koncicich, radosti v tvari deti na fotkach, ale na faktu…nebo snad vis co se deje „za dvermi“ :?:

Jasne, vetsinou ty, ktere o deti pecuji, financuji jim jejich zajmy a jezdi s nimi na vylety jsou ty nejvetsi tyranky, vid? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
9217
13.6.12 15:08

Ja nechapem, ze bolo podozrenie na tyranie, chlapceka odobrali a takto sa to riesi..To nechodi socialka na nejake caste kontroly domov???
Ved keby bol clovek tyran a zobrali by mu obet tyrania, tak by si nasiel „nahradu“.. a ked su ostatne deti su vporiadku :nevim:

Ze keby bolo jedno dieta tak pootlkane z tyrania, preco nie su teraz tie ostatne?? JA stale dufam, ze tam tyranie zo strany maminy nie je a verim tomu…

i ked WERU ma pravdsu, ze aj tyrane dieta moze byt stastne na fotke, lebo si mysli, ze je bitka normalna, je este male, aby to vsetko chapalo, ale velke by sa podla mna preriekli alebo aspon daco naznacili…

• načítám...
sophinka
13.6.12 15:15
@Winky píše:
Jasne, vetsinou ty, ktere o deti pecuji, financuji jim jejich zajmy a jezdi s nimi na vylety jsou ty nejvetsi tyranky, vid? :roll: :roll: :roll:

diskuzi sleduji od počátku… nestojím ani na jedné straně, zakladatelku neznám a netroufám si říct zda dítě týrá či nikoliv. Je tu několik věcí které bych asi udělala jinak a razantněji.
Co se týče fotek… myslím, že pár fotek jak hrají člověče nezlob se nebo sedí na lodi ještě neukazují na to, že děti nejsou týrané. Já např. svoje děti u takových her nefotím, nemám důvod.
Prostě mám několik pochybností, ale na druhou stranu zakladatelka vypadá rozumně. Jsem z toho fakt zmatená…

• Upravit
17631
13.6.12 15:21
@Winky píše:
Jasne, vetsinou ty, ktere o deti pecuji, financuji jim jejich zajmy a jezdi s nimi na vylety jsou ty nejvetsi tyranky, vid? :roll: :roll: :roll:

nemyslím si sice, že zakladatelka své děti týrá, ale s tímhle nesouhlasím. U spousty rodin to totiž nikdo na nich nepozná právě proto, že rodiče o ně pečují zdánlivě dobře.
Navíc si často rodiče tyrani myslí, že bitím je vlastně dobře vychovávají. Takže celkově dobrá péče a týrání se navzájem nevylučují.

• načítám...
46867
13.6.12 15:28
@Winky píše:

Edituju, tohle nema smysl

Příspěvek upraven 13.06.12 v 15:30

• načítám...
46867
13.6.12 15:29
@Sasanka30 píše: :hug:

Proste jak busit pestmi do skaly :mrgreen:

• načítám...
46867
13.6.12 15:30
@Vera111 píše:
nemyslím si sice, že zakladatelka své děti týrá, ale s tímhle nesouhlasím. U spousty rodin to totiž nikdo na nich nepozná právě proto, že rodiče o ně pečují zdánlivě dobře.
Navíc si často rodiče tyrani myslí, že bitím je vlastně dobře vychovávají. Takže celkově dobrá péče a týrání se navzájem nevylučují.

Presne tak a presne to jsem chtela rict. Staci jen patrat na netu atd.

• načítám...
sophinka
13.6.12 15:33

Co je mi fakt divné je to okamžité odebrání dítěte… podle popisu zakladatelky, jak dítě vypadala a to, že nepovažovala za nutné okamžitě běžet do nemocnice ve mě budí pocit, že nomohlo vypadat nějak příšerně zmlácené… ALE pak bych nečekala tak drastické jednání OSPODu -tedy okamžité odebrání.

• Upravit
Silwinka87
13.6.12 15:40
@sophinka píše:
Co je mi fakt divné je to okamžité odebrání dítěte… podle popisu zakladatelky, jak dítě vypadala a to, že nepovažovala za nutné okamžitě běžet do nemocnice ve mě budí pocit, že nomohlo vypadat nějak příšerně zmlácené… ALE pak bych nečekala tak drastické jednání OSPODu -tedy okamžité odebrání.

Nad tím jsem taky přemýšlela..Ale co vím, tak na to bohatě postačí jeden hysterický doktor. Zvlášť pokud se jedná o nemocnici.. :nevim: Jak by potom nemocnice vypadala, kdyby přišla Nova s tím, že se provalilo týrání a chlapec tam byl kdysi hospitalizován a nikdo nic nenahlásil? :nevim:

• Upravit
sophinka
13.6.12 15:47
@Silwinka87 píše:
Nad tím jsem taky přemýšlela..Ale co vím, tak na to bohatě postačí jeden hysterický doktor. Zvlášť pokud se jedná o nemocnici.. :nevim: Jak by potom nemocnice vypadala, kdyby přišla Nova s tím, že se provalilo týrání a chlapec tam byl kdysi hospitalizován a nikdo nic nenahlásil? :nevim:

pokud neměli žádné záznamy předtím nedovedu si představit takový postup… i kdyby doktor volal OSPOD,ten přece nemusí hned odebírat dítě…může dát dohled asi není zcela běžné okamžitě odebrat dítě poud přijde potlučené do nemocnice

• Upravit
marra
13.6.12 15:57

O bože zde zase slet řesitelej. Mile damy, to ze napisu at si zakladatelka radeji uklidi, myslim zcela vazne. Jeden z duvodu odebrani ditete byl podle meho i stav domu kde ziji, pokud si detailne prohlidnete fotky tak jiste pochopite. A ano myslim si, ze by mela hned nekolik bodu k dobru kdyby dum uvedla alepson castecne do cistoty. A dal tema bordel rozebirat nechci, jen si myslim ze je to hodne dulezitej bod k vraceni ditete, vcetne jinych. Uz jen to spinave dite na te fotce, to je moc i na me a to ja mam deti masiky. A klidne se do me pustte, ale za svejma nazorama si stojim. Jen tak pro nic za nic zakl. decko neodebraly, neverim tomu, je tam spousta nejasnosti. sedm fotek z vyletu me nepresvedci o opaku. bohuzel je to tak. drzim hlavne palce chlapeckovi at je mu co nejlepe at uz v ustave ci nekde jinde. :srdce:

• Upravit
sophinka
13.6.12 16:01
@marra píše:
O bože zde zase slet řesitelej. Mile damy, to ze napisu at si zakladatelka radeji uklidi, myslim zcela vazne. Jeden z duvodu odebrani ditete byl podle meho i stav domu kde ziji, pokud si detailne prohlidnete fotky tak jiste pochopite. A ano myslim si, ze by mela hned nekolik bodu k dobru kdyby dum uvedla alepson castecne do cistoty. A dal tema bordel rozebirat nechci, jen si myslim ze je to hodne dulezitej bod k vraceni ditete, vcetne jinych. Uz jen to spinave dite na te fotce, to je moc i na me a to ja mam deti masiky. A klidne se do me pustte, ale za svejma nazorama si stojim. Jen tak pro nic za nic zakl. decko neodebraly, neverim tomu, je tam spousta nejasnosti. sedm fotek z vyletu me nepresvedci o opaku. bohuzel je to tak. drzim hlavne palce chlapeckovi at je mu co nejlepe at uz v ustave ci nekde jinde. :srdce:

já to nemyslím proti zakladatelce (ale pochybnosti přiznávám). Ježí se mi vlasy na hlavě hrůzou, že jestli to je tak, že by taková nespravedlnost mohla existovat a přihodit se zítra kterékoliv z nás…

Příspěvek upraven 13.06.12 v 16:09

• Upravit
17124
13.6.12 16:01

@Vedaniga Nečetla jsem úplně všechno, ale běhá mi z toho mráz po zádech. Navíc mi došlo, že si byla u nás ve skupině dětí narozených v červenci 2010 :? Je mi to tak líto a vůbec si nechci představovat,co musíš ty i malej prožívat. Doufám, že se to brzy vyřeší. To s tím týráním nechápu…podle čeho kdo usoudil, že ho týráš 8o :think: Každopádně co se týká fotek z bytu-pro mě fakt hrůza a buhužel se nedivím, že v tvé situaci ti toto jen přitížilo :roll: Ale rozhodně si nemyslím, že útulné a hezké bydlení nějak souvisí s týráním dítěte :cert: A to by ty kr…na sociálce měly vědět :roll: :?
Ale jak už holky psaly,mimo jiné bys měla dát byt do pořádku,i kdyby chlap neměl čas na zdi-ty se vrhni na radikální úklid.Co se nevejde-vyhod-prostě pořádnej grunt.A pak at socka přijde znovu!Tohle ti určitě kapku pomůže a pak tedy právníci a soudy-ale nechci si ani představovat na jak dlouhý lokte to bude.Co se obrátit na noviny,televizi???

• načítám...
17124
13.6.12 16:07

S tím odebráním to je divné a taky to nechápu 8o Vůbec nevím co si o tom mám myslet a zakladatelku znám pouze z netu a prostě si představuji, že by se tohle přihodilo mě 8o By mi to urvalo srdce a to mě ty děcka tolikrát štvou

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová