Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Silwinka87
13.6.12 17:00
@marra píše:
videla jsem tu slovesnkou, ale me bohuzel neprijde daleko od zakladateciny situace :nevim:

Cože?A v čem vidíš ten rozdíl,jestli se můžu zeptat?
 http://uhlik.sk/?…

• Upravit
Anonymní
13.6.12 17:00

@madi
Nestydím, jen můj bejvalej je ve vězení za vraždu, tak snad pochopíte…

• Upravit
Silwinka87
13.6.12 17:01
@Silwinka87 píše:
Cože?A v čem vidíš ten rozdíl,jestli se můžu zeptat?
http://uhlik.sk/?…

Omlouvám se.. :oops: Špatně jsem si to přečetla… :hug:

• Upravit
23847
13.6.12 17:06
@Crystal87 píše:
J8 nedávno nahlásila týrání dítěte zakládala jsem tu diskusi, o týrání ví, ví o tom sousedi rodina a přesto ani jedno dítě odebráno nebylo. Ato jsou děti popálené od cigaret apod tkaže mi to orpavdu nesedí že by tak rychle vzali malého :nevim:

A napadlo vás taky, že v tom má prsty ten ex??? Zmlátil malýho, hodil to na zakladatelku a ještě buhví jaký instituce neoběhal, o tom nemá zakladatelka ani páru. Mne to teda napadlo jako první. Nechápu, proč nejde zakladatelka primárně po něm. (trestní oznámení, nechat mu rozbít držku apod.)
Kterékoli z nás se to asi stát nemůže, ona ne každá má 5 dětí každý s jiným a ještě tahanice s ex. Teda nic proti zakladatelce :kytka: jen je to prostě klišé a ouředníci tě maj hned zaškatulkovanou. Hehe, možná bys na tom byla líp jako romka, páč by to líp šlo rozmáznout v médiích, že rasýzmus, ale takhle - smůla :,(

• načítám...
8566
13.6.12 17:10

Krásné fotky :palec: Diskuzi nečtu, myslím, že to ani nemá cenu.. ale chtěla jsem se zeptat vás, které čtete, páč na to pořád myslím..Když zabaví z rodiny dítě s podezřením na týraní - ostatní děti v rodině nechají??? To mi na tom pořád nějak nesedí.. když má někdo třeba pět dětí a jeden jeví třeba nějaké známky týraní - zabaví ho z rodiny než se to prošetří a ti ostatní nic? :think:. Řekla bych, že v tom dost bude hrát roli bývalý partner. Podle mě hned jak si mu napsala, co se u něj stalo, že má malý modřiny a zvrací - tak rozjel nějakou akci. Jestli někdo ví odpovězte mi prosím - To opravdu, pokud je podezření na týraní dítěte v rodině, „zabaví“ se jen jedno dítě a ostatní tam zůstanou? Nějak si to nedokážu představit, celý příběh je strašně zamotaný, zakladatelko, je mi moc líto co prožíváš, a hlavně co prožívá ten prcek, který si ještě neumí dát jedna a jedna dohromady..Je vidět, že jste akční rodinka, že děti mají program.. skoro mi u fotek ukápla slza..

• načítám...
17631
13.6.12 17:11
@Poustevnice píše:
Hmmm, tak sto stránek jste nakrafaly, to mi neříkejte, že nikdo nejste z okresu Kolín, kdo byste jí přijel pomoci s úklidem.

já, já jsem z kolínska. Momentálně nejsem schopná uklidit ani u nás doma, ale zeptám se manžela :lol:
Ne, tak ona je otázka, jestli by to jednorázově mělo smysl. Někdo je bordelář (jako já třeba) a potřeboval by úklidovou četu každý týden

• načítám...
marra
13.6.12 17:15

@Gina108 odpovedela sis sama, proc nejde zakladatelka primarne po nem? to by me taqky zajimalo, proc nepodala trestni oznameni, proc treba pripad nerozmazla po tv, proste mi to prijde cele zvlastni, nezlobte se na me, ale kazda z nas ktere by se nedejboze stalo, ze nam,,jen" tak vemou dite, uz litame po vsech moznych i nemoznych, zakl. ceka co se bude dit? :nevim:

• Upravit
Silwinka87
13.6.12 17:17
@Kallkapa píše:
Krásné fotky :palec: Diskuzi nečtu, myslím, že to ani nemá cenu.. ale chtěla jsem se zeptat vás, které čtete, páč na to pořád myslím..Když zabaví z rodiny dítě s podezřením na týraní - ostatní děti v rodině nechají??? To mi na tom pořád nějak nesedí.. když má někdo třeba pět dětí a jeden jeví třeba nějaké známky týraní - zabaví ho z rodiny než se to prošetří a ti ostatní nic? :think:. Řekla bych, že v tom dost bude hrát roli bývalý partner. Podle mě hned jak si mu napsala, co se u něj stalo, že má malý modřiny a zvrací - tak rozjel nějakou akci. Jestli někdo ví odpovězte mi prosím - To opravdu, pokud je podezření na týraní dítěte v rodině, „zabaví“ se jen jedno dítě a ostatní tam zůstanou? Nějak si to nedokážu představit, celý příběh je strašně zamotaný, zakladatelko, je mi moc líto co prožíváš, a hlavně co prožívá ten prcek, který si ještě neumí dát jedna a jedna dohromady..Je vidět, že jste akční rodinka, že děti mají program.. skoro mi u fotek ukápla slza..

No, byla u nich sociální pracovnice, která zkontrolovala zbytek dětí, myslím, že je prohlédla, jestli taky nemají na sobě modřiny nebo jiné známky násilí..
Dívali se, jestli děti mají postele, dost oblečení a jídla..

• Upravit
Silwinka87
13.6.12 17:19
@marra píše:
@Gina108 odpovedela sis sama, proc nejde zakladatelka primarne po nem? to by me taqky zajimalo, proc nepodala trestni oznameni, proc treba pripad nerozmazla po tv, proste mi to prijde cele zvlastni, nezlobte se na me, ale kazda z nas ktere by se nedejboze stalo, ze nam,,jen" tak vemou dite, uz litame po vsech moznych i nemoznych, zakl. ceka co se bude dit? :nevim:

To máš teda pravdu,já bych to rozmázla…Ale třeba jsem se o tom bavila s kamarádkou a ta zakladatelku chápu,do TV by v životě nešla ani do ničeho podobného…
já tomu nerozumím,mě by to problémy nedělalo.. :nevim: Takže je to asi o tom,jaký je kdo typ člověka,ne? :think:

• Upravit
23847
13.6.12 17:20

@marra Jo, v tom se shodnem. S tou TV nevím nevím, rozmazávat celou svoji rodinu v médiích, to chápu, že si každý kurwa rozmyslí, navíc úspěch není zaručen, viz ta Jirešová, ale se zbytkem souhlas. Možná se toho hajzla bojí. :nevim: Co je ten ex vůbec zač???

• načítám...
3396
13.6.12 17:23
@marra píše:
@Jaruna Jaru, ja te chapu uplne ;)
A chapu i to ze te rozbreci, kdyz si predstavis jak se dite trapi. Me ne, protoze si dovedu predstavit, ze se ma dite dobre, ma spoustu zabavy, tety, jidlo vse. to ze place pri odchodu je normalni reakce, me deti taky placou kdyz odchazim. ale ja jsem tvrdsi povaha. ;)

Netrápíš se, když jsi odloučená od někoho, koho miluješ a tvoří tvůj život? Tomu maličkému se zboří svět, sebrali ho od sourozenců, matky, z prostředí, které ač bylo hrozné na pohled on znal jako jediné a bylo to jeho prostředí…
Vztekáme se tady, že nám čerstvě narozená miminka odeberou po porodu na několik hodin a pak tu padají tyhle blbosti.
Už jen logicky, těch dětí je tam hodně, rozhodně nemá každé svou tetu, ani každých 5.
Tím prostředím jsem pracovně prošla, nedovolila bych si soudit tuhle situaci ani pozitivně ani negativně podle toho, co tu bylo psáno. Každý může napsat cokoli.
Ale z vlastní zkušenosti pedagoga z internátního předškolního zařízení vím, jak pracovnice v těchto případech pracují, stejně tak vím, jak jsou ovlivnitelné. Je to vše jen o lidech, jednotlivcích. Ale pokud se spletly a nechaly odebrat maličké dítě, místo vyzkoušení jiných možností, tak mu sakra po psychické stránce ublížily.
Takže kecy, že je mu tam dobře si nech, tak to prostě není. Doporučuji si zajít na nějakou brigádku do ústavu…

Ještě k předchozím příspěvkům…
Baudyšová má nadaci Naše dítě, ta by byla první, kterou bych požádala o pomoc
Klokánky má Fond ohrožených dětí

• načítám...
Silwinka87
13.6.12 17:25
@Gina108 píše:
@marra Jo, v tom se shodnem. S tou TV nevím nevím, rozmazávat celou svoji rodinu v médiích, to chápu, že si každý kurwa rozmyslí, navíc úspěch není zaručen, viz ta Jirešová, ale se zbytkem souhlas. Možná se toho hajzla bojí. :nevim: Co je ten ex vůbec zač???

To by mě taky zajímalo..Co je ten její bývalí za zvíře,protože jinak nevím… :nevim:

• Upravit
1332
13.6.12 17:25
@enia píše:
Netrápíš se, když jsi odloučená od někoho, koho miluješ a tvoří tvůj život? Tomu maličkému se zboří svět, sebrali ho od sourozenců, matky, z prostředí, které ač bylo hrozné na pohled on znal jako jediné a bylo to jeho prostředí…
Vztekáme se tady, že nám čerstvě narozená miminka odeberou po porodu na několik hodin a pak tu padají tyhle blbosti.
Už jen logicky, těch dětí je tam hodně, rozhodně nemá každé svou tetu, ani každých 5.
Tím prostředím jsem pracovně prošla, nedovolila bych si soudit tuhle situaci ani pozitivně ani negativně podle toho, co tu bylo psáno. Každý může napsat cokoli.
Ale z vlastní zkušenosti pedagoga z internátního předškolního zařízení vím, jak pracovnice v těchto případech pracují, stejně tak vím, jak jsou ovlivnitelné. Je to vše jen o lidech, jednotlivcích. Ale pokud se spletly a nechaly odebrat maličké dítě, místo vyzkoušení jiných možností, tak mu sakra po psychické stránce ublížily.
Takže kecy, že je mu tam dobře si nech, tak to prostě není. Doporučuji si zajít na nějakou brigádku do ústavu…Ještě k předchozím příspěvkům…
Baudyšová má nadaci Naše dítě, ta by byla první, kterou bych požádala o pomoc
Klokánky má Fond ohrožených dětí

Já nevím jak to je přesně. Ale měla jsem na mysli tu Baudyšovou.

• načítám...
teresa20
13.6.12 17:26

@Kallkapa to je to, co mi taky nesedí, že pokud by ten chlapeček byl fakt týraný, tak těžko bude jenom jeden sám a ty ostatní v pohodě, proto si fakt nemyslím, že by ho týrala zakladatelka..

myslím si to co Gina, že v tom má prsty ex :zed:

jinak do tv bych fakt nešla, smysl v tom nevidím, těžko říct, jak bych se zachovala těhotná s dalšíma třema dětma, zvlášť pokud se v tomto zakladatelka neorientuje vůbec :nevim: ale souhlasím, že by to chtělo minimálně co nejdřív sehnat pořádného právníka i za cenu, že bych si na něj měla půjčit!!! plus kontaktovat nějaké organizace zabývající se právy dětí, to přece stačí hodit do googlu, nějaké určitě vylezou!! Nažhavila bych telefon a volala a volala :nevim:

Příspěvek upraven 13.06.12 v 17:30

• Upravit
teresa20
13.6.12 17:29
@Silwinka87 píše:
To by mě taky zajímalo..Co je ten její bývalí za zvíře, protože jinak nevím… :nevim:

já myslím, že psala, že se ho bojí… že už zmlátil jednoho ze starších synů :?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová