Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2947
13.6.12 18:50
@Silwinka87 píše: ¨
To jo, je to příšerné, ale rozhodně si nemyslím, že by ty děti týrali..Prostě jenom žili v dost otřesných podmínkách..Třeba je to taky případ zakladatelky.. :nevim:

Neříkám, že je týrali, ale chtělo se nám zvracet!

• načítám...
Anonymní
13.6.12 18:51

No tak doprala svym detem ten konfort aby melo kazde jineho otce, myslim si ze je to jeji problem a nam ostatnim to muze byt nekde. je fakt, ze ani moje hlava tohle nepobira, ale neni to moje vec tak je mi to jedno. :nevim:.

• Upravit
24379
13.6.12 18:53
@Anonymní píše:
No tak doprala svym detem ten konfort aby melo kazde jineho otce, myslim si ze je to jeji problem a nam ostatnim to muze byt nekde. je fakt, ze ani moje hlava tohle nepobira, ale neni to moje vec tak je mi to jedno. :nevim:.

no kromě i tohoto komfortu jim poskytla i ten, že strádají všeci víc, než kdyby maminka věděla co je anti(což nevěděla, protože si myslela že je neplodná-nebo že nemulže už otěhotnět)

• načítám...
Silwinka87
13.6.12 18:53
@palapa píše:
Neříkám, že je týrali, ale chtělo se nám zvracet!

To chápu, já když jsem to viděla poprvé, tak jsem byla totálně v šoku.. 8o Těch dětí mi bylo moc líto..

• Upravit
4854
13.6.12 18:55
@Anonymní píše:
No tak doprala svym detem ten konfort aby melo kazde jineho otce, myslim si ze je to jeji problem a nam ostatnim to muze byt nekde. je fakt, ze ani moje hlava tohle nepobira, ale neni to moje vec tak je mi to jedno. :nevim:.

No jasne, jen jsem se treba ja ptala, zda na tohle muzou (potichu, mezi sebou) prihlizet. To je vse.

• načítám...
Silwinka87
13.6.12 18:58
@wildcherry píše:
no kromě i tohoto komfortu jim poskytla i ten, že strádají všeci víc, než kdyby maminka věděla co je anti(což nevěděla, protože si myslela že je neplodná-nebo že nemulže už otěhotnět)

Právě, nerozumím tomu, jak může mít někdo v této době třeba 5 dětí, když na to nemá peníze.. :zed: Aby moje děti nevěděli jak vypadají Vánoce, nic nemít, nemoct jet ani na školní výlet, protože na to nejsou peníze…To není život.. :cert:

• Upravit
irinek
13.6.12 18:58

Marro- souhlasím s tebou, čtu to tady a bereš mi slova z pusy. :palec:

• Upravit
lucenka
13.6.12 19:12

Ale zakladatelka je alespoň podle fotek dětem dopřát vše co potřebují. Výlety evidentně podnikají, večer hrají jako rodina společenské hry, hrají na kytary. To mi přijde teda o dost lepší, než aby měl každý svůj počítač, nejnovější mobil a celý dny trávili u televize.
Jinak k tomu špinavému svetru - na doma a na zahradu klukovi taky dávám věci s fleky. Po prvním jídle to vypadá stejně jako na fotce a když vím, že za chvíli jdeme na zahradu, kde se vyválí v hlíně, tak ho nepřevlíkám.
Do televize bych třeba šla až po nějaké době. Nejdřív bych se to snažila řešit nějak jinak. nemusí každý vědět, co se v mojí rodině děje.

• Upravit
4885
13.6.12 19:13

To je tak strašná diskuze, já si představuji to děťátko, jak zvedá ručičky a chce maminku a bulím jak želva. Jenže na druhou stranu mi to nepřijde úplně, nevím jak to popsat, prostě mám divný pocit.

• načítám...
8814
13.6.12 19:13

Mne se ale nezda, ze pokud by dite opravdu v takovem strasnem stavu a nebezpeci, ze by ji nechali ostatni deti. To jeste nikoho nenapadlo?
Proto verim tomu, ze to byl hystericky doktor a par blbecku na uradech.

• načítám...
4885
13.6.12 19:14

Jo a nechápu, proč si někdo pořizuje více dětí, když nemá jisté finance.

• načítám...
Silwinka87
13.6.12 19:17
@lucenka píše:
Ale zakladatelka je alespoň podle fotek dětem dopřát vše co potřebují. Výlety evidentně podnikají, večer hrají jako rodina společenské hry, hrají na kytary. To mi přijde teda o dost lepší, než aby měl každý svůj počítač, nejnovější mobil a celý dny trávili u televize.
Jinak k tomu špinavému svetru - na doma a na zahradu klukovi taky dávám věci s fleky. Po prvním jídle to vypadá stejně jako na fotce a když vím, že za chvíli jdeme na zahradu, kde se vyválí v hlíně, tak ho nepřevlíkám.
Do televize bych třeba šla až po nějaké době. Nejdřív bych se to snažila řešit nějak jinak. nemusí každý vědět, co se v mojí rodině děje.

Taky mi přijde přehnané se tady ohánět špinavýma rukama a špinavým oblečením.. :roll: Asi tady některé mají děti jako ze škatulky 24 hodin denně.. :roll:

• Upravit
teresa20

@Loki01 jj to říkám pořád, že je divné, že ostatní děti jsou naprosto v pořádku.

jinak souhlasím s lucenkou, moje dítě kolikrát vypadá ještě hůř, když přijde domů po odpoledni stráveném venku :nevim:

• Upravit
24379
@Loki01 píše:
Mne se ale nezda, ze pokud by dite opravdu v takovem strasnem stavu a nebezpeci, ze by ji nechali ostatni deti. To jeste nikoho nenapadlo?
Proto verim tomu, ze to byl hystericky doktor a par blbecku na uradech.

no je to běžné, že vezmou jen dítě který jeví následky týrání, nebo úmyslného ublížení a ostatní děti a matka jsou pod sockou. Což tak i je. Věřím na hysterický doktory, ale ne na to že se proti jedné ženě spiknou všechny systémy.

• načítám...
72
@Vedaniga píše:
Jak jsem psala, na můj dotaz co se stalo nejdřív odpovídal, že nic. Pak že malý stáhl na tem mikrovlnku, ale že se mu nic nestalo. Že spadla určitě vedle, pak zase říkal, že tam vůbec nebyl, potom dokonce i že malý upadl na záda a asi se bouchl do hlavy. Nevím co se stalo. Myslela jsem si, že se mu u bývalého stala nějaká nehoda, protože ho prostě on nebo někdo jiný neuhlídal a on to nechtěl přiznat. Až doktorka v nemocnici řekla, že to malému někdo udělal schválně. I tak jsem si ze začátku myslela, že se spletla. Teď už nevím, co si myslet.Dnes na návštěvě se malému stal drobný úraz. Utíkal za dětmi a bývalý se po něm natáhl, aby ho zastavil a jak ho chytl, tak malý spadl na chodníček a rovnou na záda a hlavou o zem. No řval jak tur, na hlavě hned drobounký krvavý šrám a od bývalého (který na něj, že nesmí tak lítat, že musí být opatrnější) se hned rval pryč a ke mě. Když se sestřička ptala, proč má slzičky, tak bývalý hned, že to nic, že jenom zakopl. Chtěla jsem říct, že to ale byla jeho vina, jak ho prudce strhl, jenže já se bývalého pořád docela bojím a tak jsem v té chvíli neřekla nic…bývalý se se mnou pak pohádal kvůli návštěvám. Sestřička si toho všimla, tak jsme dostali vynadáno, že se nemáme hádat. Bývalý hned, že se nehádáme, že jenom něco pochopil jinak. Řekla jsem, že se hádat nechci a snažím se s bývalým pokud možno nemluvit vůbec, jenže on mě někdy napadá tak, že se neudržím a začnu se bránit (slovně). No a tak nám bylo doporučeno, abychom na návštěvy nechodili společně. Bývalý hned, že to říkal už dávno, že by to bylo lepší (neříkal nic) a abychom se střídali po dnech. jenže já se nechci vzdát toho, že malého můžu vidět každý den a navrhla jsem, že se budeme střídat po dvou hodinách. Ráno on a před obědem já. Prohlásil, že mi neustoupí, že na mě ani ostatní děti brát ohledy nebude. Tak to za nás bude muset rozhodnout pani ředitelka.

Já třeba nechápu, že jestli ho přímo v nemocnici strhl na zem, až měl šrám, proč to tý sestře neřekla, když se jí ptala? To že se ho bojí a co ten prcek až s ním bude muset třeba žít, ten se ho bát nebude :nevim:

Zakladatelko, příjdeš mi hrozně odevzdaná a smířená. Jestli je pravda, že jsi v tom nevině. Tak začni opravdu, ale bojovat a ne se vždycky jen podivovat co tvůj ex kde vyřídil a nahlásil atd. Jak to tak popisuješ, tak on je mnohem aktivnějsí než ty. Je nejvyšší čas se do toho opřít. Jak už jsem tu psala, je mi hlavně hrozně líto toho malého :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová