Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ufi píše:
Jo a nechápu, proč si někdo pořizuje více dětí, když nemá jisté finance.
protože si myslela, že mít děti nemůže
@Loki01 píše:
Mne se ale nezda, ze pokud by dite opravdu v takovem strasnem stavu a nebezpeci, ze by ji nechali ostatni deti. To jeste nikoho nenapadlo?
Proto verim tomu, ze to byl hystericky doktor a par blbecku na uradech.
No právě..Děti zkontrolovali, ano byl tam binec, ale děti na sobě neměli žádné stopy po násilí…Takže to fakt vidím, na blbce na úřadech…
@wildcherry píše:
To už by jí ale po 3 mohlo dojít, ne? ![]()
Aha, ale já to myslím i všeobecně, u nás v ulici je rodina, paní čeká šesté a fakt nemají skoro, co jíst (dávám jí oblečení a hračky).
@Silwinka87
To víš, že nemáme. Taky nemluvíme o zapraseným tričku, kdy dítě ten den jedlo apod. ale o staré zažrané špíně, kterou už prostě nikdy nevypereš, ale to je jak do dubu.
Holt asi máme na čistotu a i špínu jiný pohled no. Mě to prostě přijde až nechutné, ten svetr, to okolí domu, ten dům vevnitř…
Ale tak to jsem zas mimo a budu osočena že řeším nepořádek, tak už dost ![]()
@Silwinka87 píše:
To už by jí ale po 3 mohlo dojít, ne?
To je taky fakt.
@wildcherry píše:
A to si myslela i po prvních dvou dětech, že nemůže otěhotnět ![]()
@wildcherry píše:
no dobře, jednu „nehodu“ chápu, ale tolik ![]()
A vůbec, celé mi to přijde takové…jako když máte pachuť na jazyku.
Tomu batolátku bych přála láskyplnou náruč a zdraví.
@wildcherry píše:
no je to běžné, že vezmou jen dítě který jeví následky týrání, nebo úmyslného ublížení a ostatní děti a matka jsou pod sockou. Což tak i je. Věřím na hysterický doktory, ale ne na to že se proti jedné ženě spiknou všechny systémy.
Ja ti nevim. Podle mne je zakladatelka hodne alternativni a za to se v CR plati. Strasne pomstychtive, horke, hnusne zenske tam sedi. Fakt jsem nekdy koukala. To, ze deti uci doma si jeste pekne vyzere.
Mne to proste nesedi, ze na jednu stranu tady zenske rikaji, ze to bylo tak hrozne ze dite sebrali takhle a na druhou stranu ty dalsi nikdo ani nezkontroloval??? Jak muzou vedet jestli vubec jsou tyrane kdyz ani nemluvili s pediatrickou?
@Loki01 píše:
Ja ti nevim. Podle mne je zakladatelka hodne alternativni a za to se v CR plati. Strasne pomstychtive, horke, hnusne zenske tam sedi. Fakt jsem nekdy koukala. To, ze deti uci doma si jeste pekne vyzere.Mne to proste nesedi, ze na jednu stranu tady zenske rikaji, ze to bylo tak hrozne ze dite sebrali takhle a na druhou stranu ty dalsi nikdo ani nezkontroloval??? Jak muzou vedet jestli vubec jsou tyrane kdyz ani nemluvili s pediatrickou?
V čem je alternativní? Asi jsem něco přeskočila, je to moc dlouhé. Dík
@RyBANA píše:
@Silwinka87
To víš, že nemáme. Taky nemluvíme o zapraseným tričku, kdy dítě ten den jedlo apod. ale o staré zažrané špíně, kterou už prostě nikdy nevypereš, ale to je jak do dubu.Holt asi máme na čistotu a i špínu jiný pohled no. Mě to prostě přijde až nechutné, ten svetr, to okolí domu, ten dům vevnitř…
Ale tak to jsem zas mimo a budu osočena že řeším nepořádek, tak už dost
Tak ja nevim, ale ja maleho davam do skolky v nejhorsich hadrech, protoze to proste vyprat nevyperu. Takze fotky z tama nebo treba kdyz si hraje pred barakem ma v obleceni ze by clovek koukal.
Prece mu nebudu oblikat jeho Diesely…
@RyBANA no právě na tu zahradu dávám klukovi trika, kde jsou zažrané fleky. Nějak nechápu proč by tam měl mít super krásné oblečení. To má, když jedeme do města.
@RyBANA píše:
@Silwinka87
To víš, že nemáme. Taky nemluvíme o zapraseným tričku, kdy dítě ten den jedlo apod. ale o staré zažrané špíně, kterou už prostě nikdy nevypereš, ale to je jak do dubu.Holt asi máme na čistotu a i špínu jiný pohled no. Mě to prostě přijde až nechutné, ten svetr, to okolí domu, ten dům vevnitř…
Ale tak to jsem zas mimo a budu osočena že řeším nepořádek, tak už dost
budem osocene spolu,pac me ten bordel na zahrade,odpadky ci co a spina na ditete fakt normal neprijdou,ale asi jsem moc velka aktivistka na uklid,jak by rekli nektere,ale ty co me znaji osobne,jiste budou namitat,pac ja mam deti masiky,ale tohle je moc i na nas.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat