Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Raduš.ka44 domácnost právě viděli, byli tam na kontrole, když zakladatelka nebyla doma, asi hned po tom, co se stalo v té nemocnici
@Raduš.ka44 píše:
@marra POkud vím, dítě odebrali rovnou v nemocnici, takže domácnost neviděli. A pán z OSPD říkal, že to teď není podstatné. Děti se neodebírají kvůli bordelu. POkud by to byl extrém, pak ano, ale tohle mi přijde jako běžná domácnost sociálně slabých lidí.
a socialne slabej clovek,nemuze udrzovat deti ciste a v cistote?to je nejake nove skatulkovaqni,ze soc.lidi maji doma neporaqdek a spinu? ![]()
@madi píše:
já si to nemyslímto její nejstarší dítě je dvanáctileté tuším, takže kdyby něco takového přece vidělo, tak by to něm něco zanechalo.. čeho by si všiml jistě pak někdo další.. a pak taky postrádá logiku proč by to sem jinak zakladatelka psala, co by z toho měla
Já si to taky myslím..Ale neučí ona toho nejstaršího doma? Nebo něco takového tu padlo..Že by to třeba mohla poznat učitelka ve škole nebo děti kolektivu…
@madi
neudělala by to samé, ona(zakladatelka) by udělala to, že půjde i přes mrtvoly a lidem ukáže že je nevinná matka, které vzali dítě a hledá pomoc kde může. A věřím, že televize má dost prostředků a kontaktů a i v jejich zájmu by bylo případ vyřešit a zjistit, kde je zakopaný pes ![]()
@Silwinka87 učí, ale nevím kterého.. ale každopádně ten nejstarší má svého otce, se kterým se stýká, takže pokud by se něco takového dělo, tak si myslím, že minimálně otci by se svěřit
A vůbec, nebudem tu rozvíjet takové teorie, ne? ![]()
@madi píše:
@wildcherry jo, v tomto případě už by fakt v té televizi byla
nechápu
Furt nevím, čí je to dítě v břichu
,ex co s ním má toho chlapečka, nebo nynějšího přítele ale to nesedí měsíc těhotenství
,ale asi to bude bývalého přítele(ne ex od chlapečka),ale toho co s ním byla hned na ty vánoce? A ten nejeví zájem o dítě?
@madi píše:
@wildcherry tak v tom se ztrácím taky
Ale jinak je to normální,spokojená rodinka
…
@wildcherry píše:
Furt nevím, čí je to dítě v břichu,ex co s ním má toho chlapečka, nebo nynějšího přítele ale to nesedí měsíc těhotenství
,ale asi to bude bývalého přítele(ne ex od chlapečka),ale toho co s ním byla hned na ty vánoce? A ten nejeví zájem o dítě?
tak ted si me dostala
se v tom nejak nemuzu vyznat
hele ja bych rekla ze jejiho bejvaleho, ne otce od chlapecka, ale jeste jinaciho. ted ma tohohle, ale ten neni otcem ani jednoho z deti ne? nebo jo? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já si to nemyslím
to její nejstarší dítě je dvanáctileté tuším, takže kdyby něco takového přece vidělo, tak by to něm něco zanechalo.. čeho by si všiml jistě pak někdo další.. a pak taky postrádá logiku proč by to sem jinak zakladatelka psala, co by z toho měla