Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@madi píše:
já myslím, že psala, že se ho bojí… že už zmlátil jednoho ze starších synů
a čeho se bojí? co jí může ještě horšího udělat? obzvlášť pokud má svědomí čisté? co horšího se jí může stát?
@sophinka píše:
a čeho se bojí? co jí může ještě horšího udělat? obzvlášť pokud má svědomí čisté? co horšího se jí může stát?
jo to já nevím, to se musíš zeptat jí.. jen píšu, co si pamatuju ![]()
@madi píše:
to je největší blbost, kterou jsem tady četla. chtěla bych vidět dítě, který se má dobře v kojeňáku, když ho vezmou od rodiny![]()
To je ta největší blbost, která tu zazněla..Ústavní péče se nikdy nemůže ani zdaleka rovnat rodině..
Vím o čem mluvím..Chodili jsme do kojeneckého ústavu na praxi-bylo mi těch drobečků vždycky moc líto..Jak už na 6-ti měsíčním miminku poznáš, jak moc mu chybí lidský kontakt a láska, kterou potřebují..
Já bych to hnala přes nějakého psychologa, který je ochotný napsat zprávu o tom, jaký to má na chlapečka špatný psychosomatický vliv..
Já jsem klidně ochotná na nějakého právníka přispět, jak už tu někdo psal, ale nebudu posílat peníze jen tak..
Bylo by dobré, kdyby si to mohl vzít na starost někdo, kdo bydlí blízko zakladatelky nebo někdo, kdo bude s tím právníkem v kontaktu..
U Jirešové šlo úplně o něco jiného. Ani ona ani otec její dcery nebyl podezdřelý z týrání a nebyly posudky na bydlení atd. Šlo o to, že měli střídavou péči a to ani jeden nechtěl tak jeli proti sobě a Jirešová natočila loučení s dcerou a pláč a to pustila do medií.
Jinak fotky aktivních dětí super
,a měly děti tyto zájmy i dva měsice zpět(možná už tři),než zakladatelka začala chodit s přítelem? Protože i rodinný fotky jsou z velice krátkého období. Jinak si nemyslím, že zakladatelka týrá chlapečka! Ale myslím si že musela už v minulosti něco zanedbat. Protože zakladatelčíno slovo,,jen,, u ostatních nahání hrůzu a naježené chlupy
.Teď si nejsem jistá a doufám, že si to nepletu s jinou diskusí, ale chlapeček i do nemocnice jel špinavý, protože co ho otec vrátil, tak ho maminka ani nemyla jen převlíkla a ráno už taky do vany nešel.(jestli je to z jiné diskuse omlouvám se)…a ono se na ušmudlaný a domlacený ditě, se kterým se nejelo hned kouká jinak, než na dítě co je čistý, umytý a přijedese s ním pro jistotu i dva dny po úraze.
@madi ale kuš zenske, zase se chytate kazdeho slova, pokud je dite tyrane, tak ano myslim si ze je mu opravdu lepe v kojenaku ci jinem zarizeni. tecka. a poradne ctete, nez neco vypustite do eteru.
@wildcherry tak pokud je to tak jak pises, tak se jiz odebrani asi nedivim
me stacilo usmudlane ditko na fotkach, ne bezne usmudlana a certovsky spinave dlouhodobe. i to obleceni. uf.
@wildcherry já to vím, o co tam šlo. Vím, že to bylo něco jiného, ale byl to případ, kdy medializace té mamince uškodila. Tak nikdo nemůže vědět, jak se budou ze sociálky dívat na ní, kdyby udělala to samé ![]()
@marra ale tohle není dlouhodobě týrané dítě a ne ze strany zakladatelky, to se tady snad shodneme ![]()
@madi z ceho usuzujes ze ze strany zakladatelky neni tyrane? das za to ruku do ohne, ja tedy ne.
Tak nikdo tady nevíme jak to bylo… ale prostě podle toho co tady napsala, tak si to nemyslím… ruce do ohně za to samozřejmě nedám, neznám ji. Jen mi přijde fakt divný, že by teoreticky týrala pouze jedno svoje nejmladší dítě a všechny ostatní by byly ok. To je blbost
@madi píše:
Tak nikdo tady nevíme jak to bylo… ale prostě podle toho co tady napsala, tak si to nemyslím… ruce do ohně za to samozřejmě nedám, neznám ji. Jen mi přijde fakt divný, že by teoreticky týrala pouze jedno svoje nejmladší dítě a všechny ostatní by byly ok. To je blbost
to zase musim vyvratit, znam pripad kdy matka tyrala treba nejmladsi dite, jen proto ze bylo duvodem rozchodu ci bylo nespravneho otce. to zase nemuzes rikat vseobecne tohle. i tady bylo nekolik denicky, kdy matka ci otec tyrali jen jedno dite a ostatni ne. to je blbost prece co pises ne? ![]()
@Silwinka87 píše:
Omlouvám se..Špatně jsem si to přečetla…
Tak na tohle se nedá ani koukat, pěknej hnus!!!
na tu slovenskou výměnu manželek.
@palapa píše:¨
Tak na tohle se nedá ani koukat, pěknej hnus!!!na tu slovenskou výměnu manželek.
@marra POkud vím, dítě odebrali rovnou v nemocnici, takže domácnost neviděli. A pán z OSPD říkal, že to teď není podstatné. Děti se neodebírají kvůli bordelu. POkud by to byl extrém, pak ano, ale tohle mi přijde jako běžná domácnost sociálně slabých lidí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat