Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24379
13.6.12 18:34
@Jaruna píše:
@wildcherry hm, tak v tom pripade tam mezi nima musel byt jeste nekdo…
Nevite nekdo, zda i na tohle kouka socialka, soud nebo proste nekdo, kdo se pripadem zabyva??

vždyť to sama psala a dokonce na to založila jednu diskusi.Jestli není blbý hned po rozchodu(s ex a otcem chlapečka) se hned pustit do nového vztahu.V tom teda asi otěhotněla(protože na vánoce byl ten rozchod s exa nyní je v 5-6 měsíci),ale se součastným partnerem je cca 2-3 měsíce.

• načítám...
teresa20
13.6.12 18:35
@Raduš.ka44 píše:
Viděli ji právě až potom, neodebrali dítě kvůli špíně a nepořádku, ani to teď není podstatný problém.

jj

• Upravit
4854
13.6.12 18:36

@marra tak to myslim, jestli to muze byt pro zenu timhle stezujici. Je mi jasny, ze to verejne nikdo nerekne :think:.

• načítám...
24379
13.6.12 18:37
@Raduš.ka44 píše:
Viděli ji právě až potom, neodebrali dítě kvůli špíně a nepořádku, ani to teď není podstatný problém.

byla v nemocici s ní a už alarmovali socku.Ta se přišla podívat a dítě bylo odebráno z nemocnice a zakladatelka šla z nemocnice dom.

Příspěvek upraven 13.06.12 v 18:38

• načítám...
marra
13.6.12 18:37

A za chvilku zde zakladatelka napise, jak k detem prislo, samozrejme inteligentne a s citem a vy zacnete ronit slzy jak to ma holka tezke. To fakt prijde jen me, ze zde neco nehraje? :think:

• Upravit
17124
13.6.12 18:39

@marra Celý je to divný…Ale furt si myslím, že by malej měl být v Klokánkovi. Protože než se socka, soudy a rodiče dohodnou jak to vlastně je-bude čas trávit v kojenáku a to mu nikdo neodpáře :?

• načítám...
4854

@wildcherry zakladatelka ma mimino, rozejde se s bio otcem ditete, najde si jineho s tim otehotni, rozejdou se s najde si zase jineho. Takhle vid?

• načítám...
marra
@Jaruna píše:
@marra tak to myslim, jestli to muze byt pro zenu timhle stezujici. Je mi jasny, ze to verejne nikdo nerekne :think:.

ja si myslim, ze jo.To mas jako s cikany,kdyz maji sest deti a kazde jineho otce,jak se na ne nahlizi?nejen socialni odbor ale i verejnost?vis jak,pritez to urcite bude.

• Upravit
4854
13.6.12 18:41

@marra ale no tak…proc by nekdo mel ronit slzy kvuli tomu jak to ma Vedaniga tezke?
Porad a stale opakuji, ze to dite lituju.

• načítám...
marra
13.6.12 18:42
@ddinna píše:
@marra Celý je to divný…Ale furt si myslím, že by malej měl být v Klokánkovi. Protože než se socka, soudy a rodiče dohodnou jak to vlastně je-bude čas trávit v kojenáku a to mu nikdo neodpáře :?

asi ano,klokanek je lepsi,ale to musi zaridit zakladatelka ne?podat nejaky odpor,navrh nebo neco takoveho?jinak muj kamarad,byl v kojenaku dva roky a kdyby mu to matka ted ve triceti nerekla,tak ńic nevi. :nevim:

• Upravit
Silwinka87
13.6.12 18:42
@marra píše:
A za chvilku zde zakladatelka napise, jak k detem prislo, samozrejme inteligentne a s citem a vy zacnete ronit slzy jak to ma holka tezke. To fakt prijde jen me, ze zde neco nehraje? :think:

Asi nehraje, ale nemusíme být hnedka tak útočné..Nejhorší je, že se pravdu asi nikdy nedozvíme… :nevim:

• Upravit
4854
13.6.12 18:44

@marra tak ja zadnou cikanku neznam, ktera by mela deti s vice partnery, u nas ve meste asi nejsou tak blaznive.Ale to je jedno, to sem nepatri. A ta pritez, je to proste i na me dost :oops: a to jsem myslim si opravdu hodne tolerantni clovek.

• načítám...
marra
13.6.12 18:47
@Jaruna píše:
@marra tak ja zadnou cikanku neznam, ktera by mela deti s vice partnery, u nas ve meste asi nejsou tak blaznive.Ale to je jedno, to sem nepatri. A ta pritez, je to proste i na me dost :oops: a to jsem myslim si opravdu hodne tolerantni clovek.

No ja taky ne :mrgreen: zrovna si myslím,ze romove si jsou takhle nejak verni jeste jsem taky nepotkala zadneho,kterej by mel pet deti s kazdou jinou zenskou.Ale to je fuk,to jsem rozebirat nechtela,jen pro ujasneni jako.Stat se to asi muze kazdemu no,skoro kazdemu.

Příspěvek upraven 13.06.12 v 18:48

• Upravit
teresa20
13.6.12 18:47

@marra jo něco tu nehraje, to je jasné snad každému :nevim:

• Upravit
24379
13.6.12 18:49
@Jaruna píše:
@wildcherry zakladatelka ma mimino, rozejde se s bio otcem ditete, najde si jineho s tim otehotni, rozejdou se s najde si zase jineho. Takhle vid?

jojo

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová