Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jaruna píše:
@wildcherry hm, tak v tom pripade tam mezi nima musel byt jeste nekdo…
Nevite nekdo, zda i na tohle kouka socialka, soud nebo proste nekdo, kdo se pripadem zabyva??
vždyť to sama psala a dokonce na to založila jednu diskusi.Jestli není blbý hned po rozchodu(s ex a otcem chlapečka) se hned pustit do nového vztahu.V tom teda asi otěhotněla(protože na vánoce byl ten rozchod s exa nyní je v 5-6 měsíci),ale se součastným partnerem je cca 2-3 měsíce.
@Raduš.ka44 píše:
Viděli ji právě až potom, neodebrali dítě kvůli špíně a nepořádku, ani to teď není podstatný problém.
jj
@marra tak to myslim, jestli to muze byt pro zenu timhle stezujici. Je mi jasny, ze to verejne nikdo nerekne
.
@Raduš.ka44 píše:
Viděli ji právě až potom, neodebrali dítě kvůli špíně a nepořádku, ani to teď není podstatný problém.
byla v nemocici s ní a už alarmovali socku.Ta se přišla podívat a dítě bylo odebráno z nemocnice a zakladatelka šla z nemocnice dom.
Příspěvek upraven 13.06.12 v 18:38
A za chvilku zde zakladatelka napise, jak k detem prislo, samozrejme inteligentne a s citem a vy zacnete ronit slzy jak to ma holka tezke. To fakt prijde jen me, ze zde neco nehraje? ![]()
@marra Celý je to divný…Ale furt si myslím, že by malej měl být v Klokánkovi. Protože než se socka, soudy a rodiče dohodnou jak to vlastně je-bude čas trávit v kojenáku a to mu nikdo neodpáře ![]()
@wildcherry zakladatelka ma mimino, rozejde se s bio otcem ditete, najde si jineho s tim otehotni, rozejdou se s najde si zase jineho. Takhle vid?
@Jaruna píše:
@marra tak to myslim, jestli to muze byt pro zenu timhle stezujici. Je mi jasny, ze to verejne nikdo nerekne.
ja si myslim, ze jo.To mas jako s cikany,kdyz maji sest deti a kazde jineho otce,jak se na ne nahlizi?nejen socialni odbor ale i verejnost?vis jak,pritez to urcite bude.
@marra ale no tak…proc by nekdo mel ronit slzy kvuli tomu jak to ma Vedaniga tezke?
Porad a stale opakuji, ze to dite lituju.
@ddinna píše:
@marra Celý je to divný…Ale furt si myslím, že by malej měl být v Klokánkovi. Protože než se socka, soudy a rodiče dohodnou jak to vlastně je-bude čas trávit v kojenáku a to mu nikdo neodpáře
asi ano,klokanek je lepsi,ale to musi zaridit zakladatelka ne?podat nejaky odpor,navrh nebo neco takoveho?jinak muj kamarad,byl v kojenaku dva roky a kdyby mu to matka ted ve triceti nerekla,tak ńic nevi. ![]()
@marra píše:
A za chvilku zde zakladatelka napise, jak k detem prislo, samozrejme inteligentne a s citem a vy zacnete ronit slzy jak to ma holka tezke. To fakt prijde jen me, ze zde neco nehraje?
Asi nehraje, ale nemusíme být hnedka tak útočné..Nejhorší je, že se pravdu asi nikdy nedozvíme… ![]()
@marra tak ja zadnou cikanku neznam, ktera by mela deti s vice partnery, u nas ve meste asi nejsou tak blaznive.Ale to je jedno, to sem nepatri. A ta pritez, je to proste i na me dost
a to jsem myslim si opravdu hodne tolerantni clovek.
@Jaruna píše:
@marra tak ja zadnou cikanku neznam, ktera by mela deti s vice partnery, u nas ve meste asi nejsou tak blaznive.Ale to je jedno, to sem nepatri. A ta pritez, je to proste i na me dosta to jsem myslim si opravdu hodne tolerantni clovek.
No ja taky ne
zrovna si myslím,ze romove si jsou takhle nejak verni jeste jsem taky nepotkala zadneho,kterej by mel pet deti s kazdou jinou zenskou.Ale to je fuk,to jsem rozebirat nechtela,jen pro ujasneni jako.Stat se to asi muze kazdemu no,skoro kazdemu.
Příspěvek upraven 13.06.12 v 18:48
@Jaruna píše:
@wildcherry zakladatelka ma mimino, rozejde se s bio otcem ditete, najde si jineho s tim otehotni, rozejdou se s najde si zase jineho. Takhle vid?
jojo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat