Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8566
13.6.12 20:06
@sophinka píše:
Já bych k tomu napasala to, že chápu, kyž někdo má zaprané oblečení na ven…ale pokud víme jak zakladatelka bydlí plus přidám oblečení plus přidám počet tatínků a k tomu uryhlené odebrání dítěte… nic moc pro ni nehraje, jen to, že umí dobře psát.
a co se týče týrání pouze jednoho v rodině řekla bych, že je to dost častý jev. Když si zpomenu na kauzy v TV tak to tak bylo mnohokrát.

Vážně? Já si to právě nějak nedokážu představit, že je třeba plácnu deset dětí a jen jedno týrané - i to jedno týrané dítě je samozřejmě více než dost, ale nějak mi to nesedí, proč jednoho budu týrat (když mám k tomu sklony, jsem psychicky labilní atd atd.) a zbylých devět né? Furt nad tím přemýšlím, v případě je tolik „náhod“ tolik „záhad“ tolik pro mě nepochopitelných věcí.. fakt nevím co si o tom myslet. Hlavně já bych ani dítko partnerovi, který mlátil moje děti proboha nedala na celý víkend - donutila bych návštěvy pod dozorem nebo radši u mě doma ať je on na víkend než toto.. celé je to děs, hrůza a běs..

Příspěvek upraven 13.06.12 v 20:08

• načítám...
marra
13.6.12 20:07

Me je taky burt do ceho oblikate sve deti, uplne je mi to jedno. Zde se resi zakladatelka, jeji situace odebrani ditete. hold asi mame na vec jiny pohled, kazda. pro me je zakladni aby deti byly ciste, mely doma cisto, chodily do skoly atd.

• Upravit
4885
13.6.12 20:07

Je to hrůza a toho maličkého je mi tak strašně líto…

• načítám...
4885
13.6.12 20:08

Je to hrůza a toho maličkého je mi tak strašně líto…

• načítám...
sophinka
13.6.12 20:08
@Kallkapa píše:
Vážně? Já si to právě nějak nedokážu představit, že je třeba plácnu deset dětí a jen jedno šikanované - i to jedno šikanované dítě je samozřejmě více než dost, ale nějak mi to nesedí, proč jednoho budu šikanovat (když mám k tomu sklony, jsem psychicky labilní atd atd.) a zbylých devět né? Furt nad tím přemýšlím, v případě je tolik „náhod“ tolik „záhad“ tolik pro mě nepochopitelných věcí.. fakt nevím co si o tom myslet. Hlavně já bych ani dítko partnerovi, který mlátil moje děti proboha nedala na celý víkend - donutila bych návštěvy pod dozorem nebo radši u mě doma ať je on na víkend než toto.. celé je to děs, hrůza a běs..

jj třeba zrovna připínáčky v botách nebyl jediné dítě (ale byl jediné týrané) pak ta holčička někde z Kladna, měla snad 3 sourozence ale týrali jen jí. Stačí, že mají právě jiného otce než ostatní, nebo jsou živější než ostatní, problémovější…

• Upravit
marra
13.6.12 20:09

@Kallkapa k tomu jednomu tyranemu diteti, nedavno tu byl denicek kdy matka tyrala jen jedno dite ze trech. kvuli tomu ze bylo z prvniho manzelstvi a otcim ho nesnesl, takze ano dovedu si to taky predstavit. jinak mas pravdu je to hruza, vsechno. matka ktera necha dite tyranovi nic pro to nedela, prijde mi ze ani ted se zakladatelka nijak nepredre, aby mela dite brzo doma.

• Upravit
14809
13.6.12 20:09

A holky, myslíte si, že když má někdo dvě děti s jedním chlapem, pak potrat s dalším chlapem a pak další dítě s dalším chlapem, tak je to lepší, než když má zakladatelka pět dětí a mají různé otce?

myslíte si, že je zakladatelka horší kvůli tomu, že měla dejme tomu 5 sexuálních partnerů a s každým má tedy potomka, než žena, která měla 10 sexuálních partnerů, dvě interrupce, ale nakonec se vdala a měla se svým mužem dvě děti…

Já jen abychom nebyly pokrytecké a nesoudily povrchně. Nebo která z nás je tady taková svatá Dala, že soudíme tyto věci?

• načítám...
teresa20
13.6.12 20:11
:jazyk:
@marra píše:
Me je taky burt do ceho oblikate sve deti, uplne je mi to jedno. Zde se resi zakladatelka, jeji situace odebrani ditete. hold asi mame na vec jiny pohled, kazda. pro me je zakladni aby deti byly ciste, mely doma cisto, chodily do skoly atd.

mě je to taky jedno, ale nechápu, proč tady řešíte, že na pár fotkách má dítě ušmudlaný oblečení.. to je přece věc zakladatelky a o týrání dítěte to taky fakt nic neukazuje :roll: chytáte se tady každé maličkosti, abyste si mohly kopnout :roll:

Příspěvek upraven 13.06.12 v 20:13

• Upravit
14809
13.6.12 20:13

Co se týče týrání pouze jednoho potomka v rodině, tak to je docela častý jev (zvláště v rodinách, kde mají děti různé otce či matky). Ale nepíšu to proto, abych tvrdila, že je to příklad zakladatelky. O tom nevíme nic, než to, co nám řekne zakladatelka sama.
jen čistě teoreticky to vůbec není vyloučené.

• načítám...
sophinka
13.6.12 20:13
@eva valoi píše:
A holky, myslíte si, že když má někdo dvě děti s jedním chlapem, pak potrat s dalším chlapem a pak další dítě s dalším chlapem, tak je to lepší, než když má zakladatelka pět dětí a mají různé otce?

myslíte si, že je zakladatelka horší kvůli tomu, že měla dejme tomu 5 sexuálních partnerů a s každým má tedy potomka, než žena, která měla 10 sexuálních partnerů, dvě interrupce, ale nakonec se vdala a měla se svým mužem dvě děti…

Já jen abychom nebyly pokrytecké a nesoudily povrchně. Nebo která z nás je tady taková svatá Dala, že soudíme tyto věci?

v prvopočátko je špatně těch 10 partnerů to ostatní je už vedleší :think: ale netroufám si soudit, jen shrnuji co zde zakladatelka píše

• Upravit
4854
13.6.12 20:14

@eva valoi nezacinej prosim zase s tema interupcema prosim. Pomalu kazdy tady vi, ze jsi proti nim, ale tohle je zase na jine tema-Interupce, nebo si dite nechat?

• načítám...
teresa20
13.6.12 20:15

@Jaruna tady se semele všechno :mrgreen:

• Upravit
20296
13.6.12 20:16

@madi

O týrání to nesvědčí ale tak nějak se to doplňuje s tím, jak vypadá dům kde žijí a na který se zakladatelka ptala jestli se nám zdá v takovém strašném stavu, jak popsala sociálka.

• načítám...
14809
13.6.12 20:16

@sophinka Sophinko, já nevím, kolik měla zakladatelka partnerů, napsala jsem to čistě teoreticky. Vycházím z toho, že každá, která měla více než jednoho sexuálního partnera, mohla teoreticky z každým z nich počít dítě.

• načítám...
14809
13.6.12 20:17

@Jaruna Já jsem uvažovala čistě teoreticky, protože mi nepřijde zrovna v dnešní době nutné kvůli tomuhle někoho soudit (myslím děti různých otců)
Kdyby měla dvě děti a každé s jiným, tak se nad tím nikdo nepozastaví protože to už je dneska téměř norma.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová