Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
13.6.12 21:07

@sophinka Takže to ale vyřešila, sice třeba jinak, než většina z nás, ale vyřešila.

• načítám...
sophinka
13.6.12 21:08

Je prostě pro mne mnoho otazníků v této děsivé diskuzi. Nesmírně lituji toho chlapečka, za pré si asi vytrpěl minimálně jednou kruté bití a teď je v kojeňáku

jdu spát

• Upravit
29
10219
13.6.12 21:09

Zrovna čtu autobiografickou knihu Dítě zvané To. matka má tři děti a týrá pouze jedno a všechny mají stejného tátu. Takže kdo se tu ptal jestli je možné týrat jen jedno dítě a ne všechny, tak je. Kdo na to máte žaludek přečtěte si. Já čtu po kapitolách a pak odkládám, abych měla sílu číst dál. Nebo to co dokáží někteří rodiče dělat doma a navenek vypadají sympaticky a mile je hrůza. :zed:

• načítám...
sophinka
13.6.12 21:09
@eva valoi píše:
@sophinka Takže to ale vyřešila, sice třeba jinak, než většina z nás, ale vyřešila.

na jak dlouho? do září… a pak? jen odsunula problém to není řešení

• Upravit
4885
13.6.12 21:12

Taky si neumím představit dítě dát spát špinavé, nikdy se mi to nestalo.

• načítám...
L-enny
13.6.12 21:14

@29 tu knihu mám doma i poslední díl této autobiografie a musela jsem také knížku odkládat a dávat si mezi čtením pauzy. Otřesný…

Jinak, je známo spousty případů, kdy matka (otec) týrali jen jedno ze svých dvou a více dětí… :?

@renč to mě taky zarazilo s tím nevykoupáním. :?

• Upravit
29
10219
13.6.12 21:14

Jestli byli u otce by mě taky zajímalo :think:.

• načítám...
46867
13.6.12 21:16
@renč píše:
Tak jsem dočetla těch šílenmých stran z dneška a nedalo mi to a našla jsem toto
Nečistoty a opruzení také padá na mou hlavu a vysvětlení, že byl dva dny u otce a po návratu jsem ho nekoupala, jelikož mu nebylo nejlíp a v ten pátek jsem tedy taky nemyslela na to, že bych ho měla mezi návštěvou dětské lékařky a odjezdem do nemocnice vykoupat. No tak byl špinavý, jak se vrátil od otce. Jenže otec tvrdí, že ho koupal a tak je to moje vina a já ho zanedbávám.
jak tady některé zmiňovaly, že to je zřejmě životní styl té rodiny, asi je a to špinavé oblečení asi taky není náhoda, protože si neumím představit, že se mi dítě vrátí domu špinavý, já ho špinavý převlíknu do pyžama, dám ho spát, ráno ho oblíknu do něčeho zas špinavýho a jedu s ním k dr. to by mě hanba fackovala, takže asi tohle všechno je přitěžující okolnost a zajímalo by mě, jestli se sociálka byla podívat i u otce dítěte

Tak to by me taky zajimalo, jestli socka musi kontrolovat i byt otce. Podle me by mela, pokud chce otec dite do pece, ne?

• načítám...
lucenka
13.6.12 21:17

S tou šikanou to tu taky psala. Klukovi se posmívali kvůli tomu, že nemá tatínka. A holce kvůli tomu, že má jiné prijmeni. To se ale obojí může stát v dnešní době každému.
A pokud kluk nepřijel od táty celý od špíny a nebylo mu úplně dobře, tak chápu, že ho zakladatelka nekoupala. Jako mohla ho třeba otřít žínkou. Ale zase mi to nepřijde až jako tak velký prohřešek.

• Upravit
Silwinka87
13.6.12 21:18
@Ufi píše:
Taky si neumím představit dítě dát spát špinavé, nikdy se mi to nestalo.

Je to hnusné..Já to taky neschvaluji, nám by se taky nelíbilo, kdyby jsme musely jít spát špinavé.. :cert:
Vůbec si to nedokážu představit, malý pořád létá a je neustále zpocený, takže bych ho v takovém stavu spát neposlala…

• Upravit
sophinka
13.6.12 21:20
@lucenka píše:
S tou šikanou to tu taky psala. Klukovi se posmívali kvůli tomu, že nemá tatínka. A holce kvůli tomu, že má jiné prijmeni. To se ale obojí může stát v dnešní době každému.
A pokud kluk nepřijel od táty celý od špíny a nebylo mu úplně dobře, tak chápu, že ho zakladatelka nekoupala. Jako mohla ho třeba otřít žínkou. Ale zase mi to nepřijde až jako tak velký prohřešek.

jo tak to psala zakladatelka. Ale protože dneska vcí dětí tatínka nemá než má tak se mi tomu moc věřit nechce. Spíš chodí do školy špinaví a smrdí a k tomu potom to další-tatínci a dys poruchy…

• Upravit
L-enny
13.6.12 21:20

@renč přesně, mám dvě dítka a představa, že je nemám u sebe, je hrozná :,( :,( hlavně, dospělý si řekne, musím to vydržet, to odloučení, musím udělat vše pro to, abych dítě dostal zpátky, ale co si může říkat dvouletý dítě? Kde je maminka? Proč jsem tu sám? :,( :,( :,(

• Upravit
4885
13.6.12 21:21
@renč píše:
Nic méně to nevypovídá nic o tom, že je mi malého moc líto a že se mi to celý nezdá, ale hlavně myslím na toho broučka :,(

Přesně tak, myslím na něj celý večer a něco se mi na tom nezdá.

• načítám...
lucenka
13.6.12 21:25
@sophinka píše:
jo tak to psala zakladatelka. Ale protože dneska vcí dětí tatínka nemá než má tak se mi tomu moc věřit nechce. Spíš chodí do školy špinaví a smrdí a k tomu potom to další-tatínci a dys poruchy…

Ale děti si hledají jenom záminku k šikaně. Prošla jsem si na zakládce tvrdou šikanou kvůli brýlím - nosila je téměř půlka třídy, ale terčem posměchu jsem se stala já. Takže tady bych klidně věřila, že i děti z rozpadlých rodin šikanovali jejího kluka. Léčili si na něm své problémy.

• Upravit
Silwinka87
13.6.12 21:27

Taky na něho pořád myslím..Je mi z toho těžko u srdce.. :,( Nejhorší je, že ať je pravda jakákoliv, ten maličký za to nemůže a musí trpět někde v ústavu… :cert: To je ten bordel.. :cert:

Holky já vám říkám, mě se něco takového stát, tak mi asi pukne srdce..Já si to vůbec nedokážu představit.. :zed:

Doufám, že se nám zakladatelka ještě ozve…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová