Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
marra
13.6.12 23:08
  • Upravit
8814
13.6.12 23:09
@renč píše:
Možná je inteligentní až moc, já si vzpomínám na kdysi pořad áčko? nebo jak se to jmenovalo, byli tam tenkrát lidi s vysokým IQ a ta jedna maminka tam měla malý dítě, co mělo flek na triku u nosu soply a jí to absolutně nechávalo chladnou a oni tam pak i říkali, že to někdy ti hodně inteligentní lidé mají v životě horší, že jsou pro běžný život jako že nepoužitelní, nepraktičtí atd

Ale to se prece neda takhle říct. I členové Mensy můžou mít doma pořádek. Tohle uz jsou jen zbytečne spekulace..

A použitelni jsou i v běžném zivote:)

• načítám...
14809
13.6.12 23:13

@marra Paci, paci, pacičky, táta koupí botičky :mrgreen:

• načítám...
24379
13.6.12 23:20
@eva valoi píše:
@marra Paci, paci, pacičky, táta koupí botičky :mrgreen:

děláš si už prde*l… :roll: vykašli se na nepotřebný komentáře :…

• načítám...
marra
13.6.12 23:20
@eva valoi píše:
@marra Paci, paci, pacičky, táta koupí botičky :mrgreen:

A maminka pásek…ty ji znas jo?vidis a ja myslela ze se orientujes jen vpotratech :lol: :lol:

• Upravit
14809
13.6.12 23:26

@marra a babička čepičku, za tu černou slepičku
a dědeček kabátek, za tech deset prasátek
a kmotříček kožíšek, za lískový oříšek.

Já když viděla toho tleskajícího smajlíka, tak mi vytanulo na mysli toto básnické dílo. :mrgreen:

• načítám...
marra
13.6.12 23:31
@eva valoi píše:
a kmotříček kožíšek, za lískový oříšek.Já když viděla toho tleskajícího smajlíka, tak mi vytanulo na mysli toto básnické dílo. :mrgreen:

Dobre ty,opisuju ja to znam jinak :think: A maminka pasek za mysi ocasek.a to je vsechno kurnik :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
24379
13.6.12 23:34
@eva valoi píše:
a kmotříček kožíšek, za lískový oříšek.Já když viděla toho tleskajícího smajlíka, tak mi vytanulo na mysli toto básnické dílo. :mrgreen:

A co jít recitovat tam,kde o to stojí 8)

• načítám...
14809
13.6.12 23:34
  • načítám...
24379
13.6.12 23:39
@eva valoi píše:
@wildcherry :jazyk:

jééééjky holka naivní :|…nesnaž se nás zesměšňovat.Je to zbytečný,fakt.Nevím o co ti jde,ale je to trapný…jako dobrý,buď ironická,já sama mám ironii ráda,ale nepřeháněj to…

• načítám...
Reyne
14.6.12 00:20

@wildcherry také si tu skládanku dávám dohromady a to co jsi napsala :palec:

• Upravit
teresa20
14.6.12 07:20

holky dejte pokoj, tohle už je ubohý…

to že zakladatelka dovezla dítě k doktoru špinavé, tak to jsem nevěděla a to byla nejspíš její velká chyba… tak nějak automaticky předpokládám, když dám dítě spát, tak že ho předtím vykoupu, i když mu není dobře.

zakladatelčina diskuse ohledně domácí školy - https://www.emimino.cz/…skola-44345/

• Upravit
24379
14.6.12 07:54

@madi
jj tu diskusi jsem četla. Jako já osobně na škole doma nevidím nic špatného. Pokud někdo chce dět učit doma :)?

• načítám...
lucenka
14.6.12 07:57

Tak po přečtení diskuze o domácí škole se mi rozblikal výstražný vykřičník. zakladatelka tam píše, že na učení druhého stupně by musela mít VŠ, starší kluk byl ve školním roce 2010/2011 v 5. třídě. Takže v tomto školním roce už je na druhém stupni (navíc chtěl sám s domácí výukou skončit). Ale v této diskuzi píše, že kluk má stále domácí výuku. To mi nějak hlava nebere.

• Upravit
teresa20
14.6.12 07:59

@lucenka já myslím, že ten starší do školy chodí, že doma vyučovaný je ten druhorozený. alespoň myslím

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová