Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@renč píše:
Možná je inteligentní až moc, já si vzpomínám na kdysi pořad áčko? nebo jak se to jmenovalo, byli tam tenkrát lidi s vysokým IQ a ta jedna maminka tam měla malý dítě, co mělo flek na triku u nosu soply a jí to absolutně nechávalo chladnou a oni tam pak i říkali, že to někdy ti hodně inteligentní lidé mají v životě horší, že jsou pro běžný život jako že nepoužitelní, nepraktičtí atd
Ale to se prece neda takhle říct. I členové Mensy můžou mít doma pořádek. Tohle uz jsou jen zbytečne spekulace..
A použitelni jsou i v běžném zivote:)
@eva valoi píše:
@marra Paci, paci, pacičky, táta koupí botičky
děláš si už prde*l…
vykašli se na nepotřebný komentáře :…
@eva valoi píše:
@marra Paci, paci, pacičky, táta koupí botičky
A maminka pásek…ty ji znas jo?vidis a ja myslela ze se orientujes jen vpotratech
![]()
@marra a babička čepičku, za tu černou slepičku
a dědeček kabátek, za tech deset prasátek
a kmotříček kožíšek, za lískový oříšek.
Já když viděla toho tleskajícího smajlíka, tak mi vytanulo na mysli toto básnické dílo. ![]()
@eva valoi píše:
a kmotříček kožíšek, za lískový oříšek.Já když viděla toho tleskajícího smajlíka, tak mi vytanulo na mysli toto básnické dílo.
Dobre ty,opisuju ja to znam jinak
A maminka pasek za mysi ocasek.a to je vsechno kurnik
![]()
@eva valoi píše:
a kmotříček kožíšek, za lískový oříšek.Já když viděla toho tleskajícího smajlíka, tak mi vytanulo na mysli toto básnické dílo.
A co jít recitovat tam,kde o to stojí ![]()
@eva valoi píše:
@wildcherry
jééééjky holka naivní
…nesnaž se nás zesměšňovat.Je to zbytečný,fakt.Nevím o co ti jde,ale je to trapný…jako dobrý,buď ironická,já sama mám ironii ráda,ale nepřeháněj to…
holky dejte pokoj, tohle už je ubohý…
to že zakladatelka dovezla dítě k doktoru špinavé, tak to jsem nevěděla a to byla nejspíš její velká chyba… tak nějak automaticky předpokládám, když dám dítě spát, tak že ho předtím vykoupu, i když mu není dobře.
zakladatelčina diskuse ohledně domácí školy - https://www.emimino.cz/…skola-44345/
@madi
jj tu diskusi jsem četla. Jako já osobně na škole doma nevidím nic špatného. Pokud někdo chce dět učit doma
?
Tak po přečtení diskuze o domácí škole se mi rozblikal výstražný vykřičník. zakladatelka tam píše, že na učení druhého stupně by musela mít VŠ, starší kluk byl ve školním roce 2010/2011 v 5. třídě. Takže v tomto školním roce už je na druhém stupni (navíc chtěl sám s domácí výukou skončit). Ale v této diskuzi píše, že kluk má stále domácí výuku. To mi nějak hlava nebere.
@lucenka já myslím, že ten starší do školy chodí, že doma vyučovaný je ten druhorozený. alespoň myslím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wildcherry