Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
mmonica
14.6.12 08:57
@Loki01 píše:
Dobry napad, jdu na to mrknout:)

diskuze o domaci skole me nadchla a myslim si, ze to neni nic divneho, v zahranici je to bezna vec a muzete takhle studovat az do maturity

• Upravit
sophinka
14.6.12 08:59

Skoro by zakladatelka potřebovala svatozář :mrgreen: komentář od,,kamarádky,, mě přesvědčil na 1000%… že není něco v pořádku

• Upravit
20296
14.6.12 09:01

Jojo komentář od „kamarádky“ je tu v pravou chvíli, to je náhodička.

• načítám...
5453
14.6.12 09:02

Souhlasím @RyBANA, @sophinka, a i bych řekla, že to píše zakladatelka :think:.

• načítám...
14809
14.6.12 09:05

Takže kamarádko, zakladatelka měla diagnostikovánu neplodnost, přesto brala antikoncepci, přes neplodnost několikrát otěhotněla a potratila, pak přivedla na svět chlapce a nyní je znovu těhotná?

• načítám...
3400
14.6.12 09:06
@kamikaa píše:
Souhlasím @RyBANA, @sophinka, a i bych řekla, že to píše zakladatelka :think:.

Myslim si to take. Ten styl psani je dost podobny a navic takova kamaradka, ktera zna tolik podrobnosti a detailu z jejiho zivota, kdyz jsem pochopila, jak casto se stehovala a nemuze se ji ani dovolat, ze ji musela vypatrat az tady :nevim:

• načítám...
5638
14.6.12 09:06

zde má zakladatelka stránky o jejich aktivitách, to jsou ty jejich akce, pěkné ;)
 www.sop.mypage.cz

• načítám...
14809
14.6.12 09:07

Já už bych to skoro viděla na nějakou tu psychickou poruchu - taková ta bájná lhavost či tak něco.

• načítám...
5453
14.6.12 09:07

A ještě by mě zajímalo, proč by měla přijít o miminko??N azačátku už není :nevim:.Já měla před rokem stejný TP a na dovče v červnu už jsem měla pěknej pupek, pohyby atd. Taže to je nějaký divný tohleto :nevim:.Jako, že by se nevyvíjelo těhotenství kvůli stresu nebo co??To nějak nechápu…a tomu by se dalo věřit(trošku)kdyby byla na začátku.

• načítám...
sophinka
14.6.12 09:08
@kamikaa píše:
A ještě by mě zajímalo, proč by měla přijít o miminko??N azačátku už není :nevim:.Já měla před rokem stejný TP a na dovče v červnu už jsem měla pěknej pupek, pohyby atd. Taže to je nějaký divný tohleto :nevim:.Jako, že by se nevyvíjelo těhotenství kvůli stresu nebo co??To nějak nechápu…a tomu by se dalo věřit(trošku)kdyby byla na začátku.

já to pochopila tak, že jim ho pravděpodobně po porodu odeberou?

• Upravit
20662
14.6.12 09:08

Pěkně se to tu vyvrbuje 8o :think: :think: :roll: :roll: já to celou dobu tvrdím, že tu něco smrdí :mrgreen:

• načítám...
Naima
14.6.12 09:09

Spíš než to, že bych zakladatelce v případě věřila / nevěřila, na mě působí tato diskuze trochu jako fake. Koneckonců už tu byly případy, které byly od začátku do konce smyšlené a přitom půsosbily velmi věrohodně. Jediné, co mě stále „nutí“ diskuzi věřit, jsou ty fotky. Ale i ty můžou být teoreticky stáhnuté odkudkoli.

• Upravit
sophinka
14.6.12 09:12

Byla jsem je navštívit v nemocnici a viděla modřiny. Po dvouch dnech na hlavičce neměl skoro nic, na zádech 4 modřinky sotva půl na půl cenťáku.Nožička vypadala ošklivě, to ano ale nedělalo mu problémy létat po chodbě jak drak.Takže to opravdu nebylo nijak hrozný a já osobně vědět jak se mu to stalo k doktorovi nejdu vůbec. :mrgreen: a na záklatě toho pak doktor zalarmuje socku a ta polici a soud? A všichni jsou proti zakladatelce… :potlesk:

• Upravit
5638
14.6.12 09:14

ale zakladatelka reálná je…
http://www.facebook.com/…002906394968

• načítám...
14809
14.6.12 09:19
@sophinka píše:
Byla jsem je navštívit v nemocnici a viděla modřiny. Po dvouch dnech na hlavičce neměl skoro nic, na zádech 4 modřinky sotva půl na půl cenťáku.Nožička vypadala ošklivě, to ano ale nedělalo mu problémy létat po chodbě jak drak.Takže to opravdu nebylo nijak hrozný a já osobně vědět jak se mu to stalo k doktorovi nejdu vůbec. :mrgreen: a na záklatě toho pak doktor zalarmuje socku a ta polici a soud? A všichni jsou proti zakladatelce… :potlesk:

Taky jsem z toho jelen. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová