Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jsem taky jelen ![]()
já byla ta důvěřivá, spíš jsem zakladatelce věřila, dovedla jsem si takový případ představit i v praxi
tedy ale příspěvek kamarádky ![]()
jestli je kamarádka a zakladatelka jedna osoba, tak nechápu, když má čisté svědomí, proč vypisuje na emiminu a nevalí za dobrým právníkem ![]()
a jestli kamarádka je kamarádka tak, ať jí právníka dohodí…
Diskusi pročítám, jen nepřispívám. Jen mě zarazila,,kamarádka,,jaká náhoda, že je na E-Miminu nováček… ![]()
Jinak na to mám svůj názor…
Ja stale verim zakladatelce
mozna jsem naivni, ale rekla bych ze se tu zbytecne prekrucuje vsechno k cemu se zakladatelka nevyjadrila ci vyjadrila neprilis jasne ![]()
Vedanigo pevne doufam ze nas budes informovat i nadale a nezaleknes se ![]()
No, tak po přečtení příspěvku od „kamarádky“ mám jasno…prostě nevěřím, že je zakladatelka nevinná…protože jaká to náhoda, že kamarádka je nováček a zrovna najde tuhle diskuzi a ví tolik podrobností ze zakladatelčina života…a psaný projev je úplně stejný jako má zakladatelka…
fakt se to zamotává
,ale už jsem spíš skeptická a nevěřím. ![]()
Já se stále víc přikláním k názoru, že buď zakladatelka dálkově studuje sociální studia a zde sbírá podklady pro bakalářskou práci, anebo se dostala do maléru a tím, jak to tady podává, se snaží sama sebe přesvědčit, že je v tom nevinně…
Tak já diskuzi četla, ted už mi to nedá nepřispět… zakladatelce taky přestávám věřit, o bydlení se radši vyjadřovat nebudu, o tom tu už bylo napsáno dost… ale spíš už mám taky pochyby, jak to bylo s tím týráním…
myslím, že příspěvek kamarádky psala sama zakladatelka… nejdřív napíše, že zakladatelku nemohla dohledat až ji našla tady na diskuzi a vzápětí píše, jak byla za chlapečkem v kojenáku… a některý ty věty mi přijdou stejné jak když na začátku zakladatelka popisovala, že ten jeho stav nebyl tak vážný a že k tomu doktorovi radši ani neměla chodit… což ted píše i ta její „kamarádka“…
Je mi líto toho chlapečka, je to krásnej kluk a někdo mu ublížil a přijde mi taky divný, že pokud mu ublížil otec, že ten nakonec má víc právo návštěv a možnost o svěření do péče… a taky nevěřím našim úřadům a sociálce, kteří jindy dlouho nic nedělají, že najednou tak rychle odebrali dítě na základě první akce… leda muselo být nehorázně potlučené a tam už je zas ta otázka, že pokud by bylo nehorázně zmlácené, že s ním zakladatelka nejela do nemocnice hned
Ale obávám se, že ona to opravdu bere za normální, že žije asi v jiném světě, ale pokud se ubližuje dítěti, tak je to příšerný ![]()
Tak jsem se nakonec rozepsala, jen jsem chtěla říct, že dle vyjadřování a dřív napsaných vět jsem přesvědčená, že příspěvěk „kamarádky“ je příspěvek zakladatelky a tím to ještě víc pohřbila…
Ze zacatku me zarazelo to jak vsude psala zakladatelka ze doma bylo uklizeno atd…to mi tam svitil majacek, ale z fotek jsem potom pochopila ze zakladatelka je clovek ktery ma jinak nastavene hranice, vypada na vysoce inteligentni zenu se spoustou zajmu, mezi niz nepatri uklid, cistota, oblekani… Tohle mi do sebe zapadlo a tudiz chapu i neokoupane dite u doktora a i to ze nejspis si zakladatelka nevsimla jak vazne poraeni malej ma, pac ho tolik nezkoumala hned
Opravdu zakladatelce verim a drizm palce at je malej doma.
@Mirii A nebo si někdo vysoce inteligentní udělal pérdel z bab na emiminu.
@eva valoi píše:
bylo by více než nechutné v takové věci žertovat,přišlo by mi to stejně ujeté jako markýsek
@eva valoi píše:
Ja ti nevim, moc se mi to nezda
zakladatelka zde jiz nejakou dobu pise a zaklada diskuze, denicky
Profil na facebooku ma az zavidenihodny, deti maji neuveritelny pocet zazitku a vypadaji stastne, fotky jsou 4 a vice mesicu stare, nezkoumala jsem uz dal, takze nema profil delany na to aby nekoho "jako " presvedcovala…
Je dost mozne ze prispek kamaradky osala sama Vedaniga
ale ani bych se ji uz chudine nedivila, po tom co se tu vyrojilo za spekulace ![]()
Kouknu- li na to z meho pohledu, tak ja uz bych sem ani nic nenapsala. Pokud je vse pravda a zakladatelka cte takove reakce, musi byt uplne na zhrouceni
sama vi ze neco zanedbala ale hazeni popela sobe na hlavu ji syna nevrati ![]()
@Mirii píše:
Ja ti nevim, moc se mi to nezdazakladatelka zde jiz nejakou dobu pise a zaklada diskuze, denicky
Profil na facebooku ma az zavidenihodny, deti maji neuveritelny pocet zazitku a vypadaji stastne, fotky jsou 4 a vice mesicu stare, nezkoumala jsem uz dal, takze nema profil delany na to aby nekoho "jako " presvedcovala…
Je dost mozne ze prispek kamaradky osala sama Vedanigaale ani bych se ji uz chudine nedivila, po tom co se tu vyrojilo za spekulace
Kouknu- li na to z meho pohledu, tak ja uz bych sem ani nic nenapsala. Pokud je vse pravda a zakladatelka cte takove reakce, musi byt uplne na zhroucenisama vi ze neco zanedbala ale hazeni popela sobe na hlavu ji syna nevrati
ano FB a zážitky jsou ukázkové. ale spíš jde o zálibu současného přítele a ana se jen veze a holt děti také… Zážitky ještě neznamenají, že děti jsou v pohodě. Prostě je tahají sebou co jim zbývá když už jsou…
(jen můj pohled)
a jediné co je tady 100% že doktorům, sociálce a soudu se něco nezdálo -bylo tam zbité dítě a to nejspíš fest.
Zakladatelka mi prijde az moc inteligentni na to, aby sama za sebe psala jako kamaradka. Spis bych rekla ze se o tomhle s kamaradkou bavila a ta ji v dobre vire pomoci jeste prihorsila. Nejednou uz jsem zde zazila se se tu objevil nekdo uplne novy aby hajil kamaradku
a dvakrat sem si overila ze to nebyl fake, ale pravda a realne osoby ![]()
Tak už jenom to, že dítě kvůli 4 půlcentimetrovým modřinkám umístí okamžitě v kojeneckém ústavu je nesmysl. Tak buď zakladatelka zatajila něco velmi podstatného, což je nakonec její problém, ale když už chce poradit, tak…a nebo to prostě není pravda.
Napadá mě jedině to, že ten ex partner má nějaké kontakty, peníze nebo obojí a že ji někde udal/udával nebo to celé připravoval už dřív.
@sophinka zakladatelka s detma vypada ze se " veze " rada ![]()
Holky prece nemuze byt tak tezke si overit zda malej je v kojeneckem ustavu, ne? Jako aby jsme aspon vedely ze to neni vymyslena story
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@emers Hmmm
, no něco je mi na této diskuzi divné. Ale možná jsem jen paranoidní, ale zrovna příspěvek „kamarádky“ tomu moc nepomohl.