Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24379
14.6.12 10:49

@sthan
Ale pořád nechápu, že když má hodně zájmů, že je jako tak dobrá? Ano je dobrá jako každý jiný kdo umí nahrát fotky na profil. Taky máme zájmy a podnikáme různé věci, ale jen protože to nehážu na internet tak neznamená, že u nás se dceři nevěnujem :roll:

• načítám...
24379
14.6.12 10:49
@Etcetera78 píše:
to je drsné, ale pravdivé :-)
:oops: trochu blbá sice poznámka, ale přesně tak, je to pravda :mrgreen:
  • načítám...
teresa20
14.6.12 10:50

Možná by stálo za to požádat adminy, zda by neprověřil IP adresu vedanigy a té kamarádky :think: sloh je opravdu skoro totožný

• Upravit
24379
14.6.12 10:51
@madi píše:
Možná by stálo za to požádat adminy, zda by neprověřil IP adresu vedanigy a té kamarádky :think: sloh je opravdu skoro totožný

i když IP adresa bude jíná, neznamená to že to nepíše odjinud.

• načítám...
1332
14.6.12 10:51

Já neříkám, že je dobrá. Jen že je inteligentní. A to si každý může přebrat podle sebe. Někdy zdání klame.

• načítám...
1332
14.6.12 10:52

Podle toho co psala, by ted měla být u malého, ne? Od rána.

• načítám...
17565
14.6.12 10:54
@renč píše:
všimly jste si že to sdružení má 5 členů a to jsou převážně její děti? 8o

všimly. My jsme si taky jako děcka hrály na „oddíl“, i když jsme v něm byly my a sousedovic děti, to by nevadilo, spíš je divné, že to tak oficiálně prezentuje a je tam „zaměstnaná“ :nevim: prostě mi to všechno přijde čím dál podivnější a hrozně bych chtěla vědět, jak je celý ten příběh po pravdě.

• načítám...
24379
14.6.12 10:56
@renč píše:

jo všimla :lol:

• načítám...
15225
14.6.12 10:57
@renč píše:

Bude to tak - viz. zpráva na jejím webu o smrti babičky.
Já se nakukuju a je mi to celé nějaké divné. Zakladatelka se především vyjadřuje podměrně inteligentně (styl, pravopis), moc mi to nesedí k těm fotkám a podle mě apatii k umístění dítěte v kojeňáku. Já bych prostě víc vyváděla, bojovala o dítě! Má doma sice další čtyři, ty ji potřebujují, ale… :nevim:

• načítám...
teresa20
14.6.12 10:58
@wildcherry píše:
i když IP adresa bude jíná, neznamená to že to nepíše odjinud.

to vím taky :mrgreen:
ale pochybuju, pokud je to zakladatelka, že by při tom všem měla čas honit jiný počítač s jiným poskytovatelem internetu

• Upravit
Silwinka87
14.6.12 11:04
@sthan píše:
Podle toho co psala, by ted měla být u malého, ne? Od rána.

Jo jo..A víte někdo v kterém ústavu ten malý je? Kde je u nich nejbližší kojenecký ústav..
Měla bych sto chutí tam zavolat..

• Upravit
24379
14.6.12 11:06
@madi píše:
to vím taky :mrgreen:
ale pochybuju, pokud je to zakladatelka, že by při tom všem měla čas honit jiný počítač s jiným poskytovatelem internetu

no aby ses nedivila :think:…já bych tomu klidně věřila. Není blbá, ví že se můžem zeptat admina.

• načítám...
24379
14.6.12 11:08
@renč píše:
Tak už se tady u tý diskuse směju, začíná to být fakt zajímavé :mrgreen: mně na tom od začátku něco smrdělo a teď se to jen potvrzuje, ty další nové čelnky na emiminu, co jakoby znaly její život do detailů, to že přijde o další dítě, to že údajně nemůže mít děti :mrgreen: možná to všem chlapům takhle řekla a oni pak jásali, jaký to zázrak, že jejich spermii se podařilo prolomit to prokletí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je mi líto malého, to je jedinné, jestli je to teda pravda, že je v tom kojeňáku

je to fakt celý směšný, hlavně jak kamarádka asi ví víc jak takladatelka, protože v neplodnosti několikrát potratit a opět přes neplodnost i asi teda anti donosit dítě-je to ZÁZRAK!!! :lol:

• načítám...
3871
14.6.12 11:12

Za celou diskusi jsem přispěla jen asi jednou, ale pořád jí sleduji, i když nečtu úplně všechno. To bych snad nedělala nic jiného. ;) Ale fakt mi tu taky pár věcí hlava nebere. 8o Vážně by mě zajímalo jak je to doopravdy.

• načítám...
5679
14.6.12 11:12

Zkuste adminy, at vám prověří zda je vše z jedné IP adresy..
je to ale hrozné, úplně mi z toho běžel mráz po zádech..Sleduji diskuzi od začátku a opravdu taky některým věcem nerozumím..A to s tou diskuzí o sociálce? 100% je to její případ..
Snad se to vyřeší a viník bude potrestán!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová