Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sthan
Ale pořád nechápu, že když má hodně zájmů, že je jako tak dobrá? Ano je dobrá jako každý jiný kdo umí nahrát fotky na profil. Taky máme zájmy a podnikáme různé věci, ale jen protože to nehážu na internet tak neznamená, že u nás se dceři nevěnujem
…
Možná by stálo za to požádat adminy, zda by neprověřil IP adresu vedanigy a té kamarádky
sloh je opravdu skoro totožný
@madi píše:
Možná by stálo za to požádat adminy, zda by neprověřil IP adresu vedanigy a té kamarádkysloh je opravdu skoro totožný
i když IP adresa bude jíná, neznamená to že to nepíše odjinud.
Já neříkám, že je dobrá. Jen že je inteligentní. A to si každý může přebrat podle sebe. Někdy zdání klame.
@renč píše:
všimly jste si že to sdružení má 5 členů a to jsou převážně její děti?
všimly. My jsme si taky jako děcka hrály na „oddíl“, i když jsme v něm byly my a sousedovic děti, to by nevadilo, spíš je divné, že to tak oficiálně prezentuje a je tam „zaměstnaná“
prostě mi to všechno přijde čím dál podivnější a hrozně bych chtěla vědět, jak je celý ten příběh po pravdě.
@renč píše:
jo všimla ![]()
@renč píše:
Bude to tak - viz. zpráva na jejím webu o smrti babičky.
Já se nakukuju a je mi to celé nějaké divné. Zakladatelka se především vyjadřuje podměrně inteligentně (styl, pravopis), moc mi to nesedí k těm fotkám a podle mě apatii k umístění dítěte v kojeňáku. Já bych prostě víc vyváděla, bojovala o dítě! Má doma sice další čtyři, ty ji potřebujují, ale… ![]()
@wildcherry píše:
i když IP adresa bude jíná, neznamená to že to nepíše odjinud.
to vím taky ![]()
ale pochybuju, pokud je to zakladatelka, že by při tom všem měla čas honit jiný počítač s jiným poskytovatelem internetu
@sthan píše:
Podle toho co psala, by ted měla být u malého, ne? Od rána.
Jo jo..A víte někdo v kterém ústavu ten malý je? Kde je u nich nejbližší kojenecký ústav..
Měla bych sto chutí tam zavolat..
@madi píše:
to vím taky
ale pochybuju, pokud je to zakladatelka, že by při tom všem měla čas honit jiný počítač s jiným poskytovatelem internetu
no aby ses nedivila
…já bych tomu klidně věřila. Není blbá, ví že se můžem zeptat admina.
@renč píše:
Tak už se tady u tý diskuse směju, začíná to být fakt zajímavémně na tom od začátku něco smrdělo a teď se to jen potvrzuje, ty další nové čelnky na emiminu, co jakoby znaly její život do detailů, to že přijde o další dítě, to že údajně nemůže mít děti
možná to všem chlapům takhle řekla a oni pak jásali, jaký to zázrak, že jejich spermii se podařilo prolomit to prokletí
![]()
![]()
je mi líto malého, to je jedinné, jestli je to teda pravda, že je v tom kojeňáku
je to fakt celý směšný, hlavně jak kamarádka asi ví víc jak takladatelka, protože v neplodnosti několikrát potratit a opět přes neplodnost i asi teda anti donosit dítě-je to ZÁZRAK!!! ![]()
Za celou diskusi jsem přispěla jen asi jednou, ale pořád jí sleduji, i když nečtu úplně všechno. To bych snad nedělala nic jiného.
Ale fakt mi tu taky pár věcí hlava nebere.
Vážně by mě zajímalo jak je to doopravdy.
Zkuste adminy, at vám prověří zda je vše z jedné IP adresy..
je to ale hrozné, úplně mi z toho běžel mráz po zádech..Sleduji diskuzi od začátku a opravdu taky některým věcem nerozumím..A to s tou diskuzí o sociálce? 100% je to její případ..
Snad se to vyřeší a viník bude potrestán!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat