Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5453
14.6.12 11:48
Určitě by je to zajímalo :lol:.To je storry jako s***. :pankac: :pankac:
@eva valoi píše:
Já tady mám už číslo na šéfredaktora toho deníku, ale je mi to takové hloupé. Nevím, jestli by je to vůbec zajímalo.
  • načítám...
17565
14.6.12 11:48
@eva valoi píše:
Já tady mám už číslo na šéfredaktora toho deníku, ale je mi to takové hloupé. Nevím, jestli by je to vůbec zajímalo.

jo jo jo, volej! :palec:

• načítám...
teresa20
14.6.12 11:49
@wildcherry píše: :roll:…ty voe já do toho kojeňáku fakt zavolám.

zkusit to můžeš, ale pochybuju, že ti něco řeknou :think:
jo a zas tak chytrá s tím pc nebyla :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.06.12 v 11:49

• Upravit
Silwinka87
14.6.12 11:49
@wildcherry píše:
no ale řekni mi v jakým leží..já vůbec nevíííím

Já nevím..A psala to sem vůbec..?
Podívám se na google, kde je v okolí Kolína nejbližší kojeňák… :pankac:

• Upravit
teresa20
14.6.12 11:50
@Silwinka87 píše:
Ale to ještě neznamená, že si to celé vymyslela…Se podle mě chtěla jen obhájit..Jak už tu někdo psal… :nevim:

to nemyslím, že si to vymyslela. myslela jsem to, že je to jedna osoba.. to bylo do očí bijící

• Upravit
1332

Prostě říct, že ji vzali neopravněně malého atd. A říkám, třeba je to vše pravda a ještě jí to pomuže. Jen aby se situace ještě nezhoršila. Máte dobré právníky?

• načítám...

Hele holky, já diskuzi sleduji od začátku a pročítám si jí. Nepochopím, jak může někdo tak veřejně psát na web svoje soukromé věci, já bych teda nikdy nic takového neudělala, ale na druhou stranu, nepřijde Vám už opravdu nenormální říkat tady, že zavoláte do kojeňáku a novinářům a tak podobně??? Vždyť jste některé úplně mimo. Je to jen diskuze!!!

Teď aspoň malinko k tomu, co se tady děje. Podle mě je to tak, jak říká zakladatelka. Má nastavené jiné hodnoty, než my všichni ostatní. A ty mi asi nemůžeme pochopit.
Já také nežiju v ukázkovém baráku s ukázkovým vybavením atd.
Ale když se kouknu na fotky, kde žijí děti zakladatelky, fotky, jak chodí oblékané, jak vypadají a k tomu se sečtou všechny ostatní věci, tak se sociálce vlastně nedivím, že dítě odebrali. Sociálka je jenom institut lidí, kteří rozhodují v ten okamžik. Upřímně, já bych s ní nechtěla mít společného nic, protože, když se nějaká ženská rozhodne, tak s tím nic neuděláme.

Ale taky si myslím, že teď se do toho zakladatelka hodně zamotala. Některé věci si asi už i vymyslela, ale řekla bych, že je to reakcí Vás všech. Je mi jí líto.
Ale hlavně přeji chlapečkovi, ať je mu co nejdříve lépe a dostane se buď domů, nebo někam, kde to pro něj bude lepší.

• načítám...
teresa20
14.6.12 11:51
@wildcherry píše:
no ale řekni mi v jakým leží..já vůbec nevíííím

zakladatelka někde psala, jak daleko je to od jejího bydliště.. to by se nějak dalo zjistit :think:

• Upravit
Silwinka87
14.6.12 11:51
  • Upravit
24379
14.6.12 11:52

To je fakt, max by mi potvrdili jen ze tam je a nic vic. a ja si myslim ze je tam urcite

• načítám...
6256
14.6.12 11:53

Dal by ten kojenak info jestli tam to decko je?? To by me teda vazne zajimalo. V kazdym pripade se priklanim k tomu ze tohle cely je vymysl teda :evil:

• načítám...
Silwinka87
14.6.12 11:54
@wildcherry píše:
To je fakt, max by mi potvrdili jen ze tam je a nic vic. a ja si myslim ze je tam urcite

Myslím si, že jestli tam je nebo ne řeknou, ale jinak nic.. :nevim:

• Upravit
sophinka
14.6.12 11:54
@madi píše:
to nemyslím, že si to vymyslela. myslela jsem to, že je to jedna osoba.. to bylo do očí bijící

ano celou dobu nás nepřihlášená čte a už to nemohla vydržet měla potřebu se obhajovat a tak založila nový profil

• Upravit
48576
14.6.12 11:57

A mě to nedá abych nenapsala :lol:.Celou dobu to tady sleduju, ale dohadovat s madi, evou atd.. mě už nebavilo ale musim napsat to bych nebyla já :mrgreen:.Tak co ochranitelky zakladatelky neměli by jste nám koupit aspon flašku za to že jste nám tu nandavali za pravdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (to je samozřejmě vtip)

Tak pěkně se to tady vyvíjí a těšim se co bude dál, ale obávám se že nebude nic, aale taky bych to pěkně rozmázla :P
Stejně jako kauza markýsek dá se tohle zařadit do pomluvy kojeneckého ustavu, klamání uživatelek, citová ujma?? :mrgreen:
Pěkně bych do kojenáku zavolala a dala tam odkaz na tuhle diskuzi at se mužou bránit. Třeba by jsme se divili ještě víc :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
marra
14.6.12 12:00

Kde jsou ted ty moralistky, co nejen me, ale i druhe celou dobu kamenovali? tak se ukazte hvezdy.
Holky volat do kojenaku samozrejme muzete)coz o to me to taky zajima :mrgreen: ),ale asi bude zalezet na jakou sestru narazite, podle me by takove informace sdelovat nemela ne? Jinak Evo, ten novinar, je dobrej napad, ale nezachazime prilis daleko, prozatim? prvni bych zkusila ten kojenak, pak napisu i ja osobne do Blesku :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová