Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Od rána dočítám
Ale to co se tu semlelo na posledních stránkách už je holky moc ![]()
Kojeňák- nikdo vám nepodá žádné informace, podle nového zákona je to trestný čin ![]()
Do novin? No to nevím, nechte to chvilku ustát a hned nespekulujte ![]()
Můj názor, určitě se tam děje něco víc než zakladatelka píše. Jinak by asi odebírali děti na počkání. Každé dítě má prostě modřiny
A dětí co přijdou ušmudlaný do nemocnice je jistě íce než dost. Sama už jsem jí takto párkrát navštívila. Tam jedině bylo zanedbání celkové hygieny, stará špína atd.
Bydlení- mám to jako Kamča, ani psa bych na tom gauči nenechala ležet
Dneska se dá za málo peněz nakoupit spoustu hezkých doplňků, nábytku…
Já myslím, že by se měla vyjádřit zakladatelka a jít pravdou ve ať je to jak je. Bylo by to na místě. Spousta maminek je při ní, poradily kam se obrátit, hledaly právníka, chtěly udělat sbírku, někdo poslat oblečení. Tohle není fér a už vůbec ne, že to odnáší ten maléj brouček
profíci sa na ich programoch podielaju zdarma /asi/. http://miniaplikace.blueboard.cz/…kaz/36414658
Renč - k Marenke - presne tak mi prídu jej rétorika aj pravopis ako naschval nespisovné.
@Hoky Tak to ti zakladatelko faaakt nezeru
.
Co je tohle za frasku???
Napisu Klimovi, co se s tim da udelat.
@Vera111 píše:
ty jí chceš volat?
rozhodně by mi přišlo férovější zavolat zakladatelce než do kojeňáku či novin. Dát jí možnost se vyjádřit nebo tak něco…
@RyBANA píše:
Jojo komentář od „kamarádky“ je tu v pravou chvíli, to je náhodička.
Tim si tzv. zakladatelka podepsala ortel.
@Barusak78 píše:
Myslim si to take. Ten styl psani je dost podobny a navic takova kamaradka, ktera zna tolik podrobnosti a detailu z jejiho zivota, kdyz jsem pochopila, jak casto se stehovala a nemuze se ji ani dovolat, ze ji musela vypatrat az tady
Ze se zakl. nikdy nezminila, ze s ni mohla za malym i s kamoskou ![]()
@sophinka píše:
rozhodně by mi přišlo férovější zavolat zakladatelce než do kojeňáku či novin. Dát jí možnost se vyjádřit nebo tak něco…
jj, volat do kojeňáku nebo do novin mi nepřijde úplně jako šťastný nápad.. nehledě na to, že oni pak můžou pátrat po tom, kdože se o toho kluka cizí zajímal ![]()
@sophinka píše:
tak já doufám, že v kojeňáku žádné informace tohoto typu po telefonu neposkytují…už vůbec ne účastníkům internetové diskuze
@sophinka píše:
A ty si myslíš, že číslo je pravé
, nehledě na to, že se jí nemůže dovolat ani údajná kamarádka"?A proč by měl být telefon reálnější než net a spousta fotek?
Příspěvek upraven 14.06.12 v 13:01
@Evina1975 píše:
profíci sa na ich programoch podielaju zdarma /asi/. http://miniaplikace.blueboard.cz/…kaz/36414658
hmmmmm,hledá ho zadarmo,ale na ceníku na jejich stránkách ceny za ně má.
@Barusak78 píše:Ze se zakl. nikdy nezminila, ze s ni mohla za malym i s kamoskou
Myslim si to take. Ten styl psani je dost podobny a navic takova kamaradka, ktera zna tolik podrobnosti a detailu z jejiho zivota, kdyz jsem pochopila, jak casto se stehovala a nemuze se ji ani dovolat, ze ji musela vypatrat az tady
@emers píše:
ale zakladatelka reálná je…
http://www.facebook.com/…002906394968
Jak jsi to vypatrala?? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
…
Příspěvek upraven 14.06.12 v 13:08