Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@dada1511 píše:
Holky, koukali jste na to???K Mařence teda k její dceři naběhlo 16 lidí od sociálky![]()
![]()
,to už je fakt moc
![]()
![]()
Myslím, že to bude aj pravda. ![]()
@dada1511 píše:
Holky, koukali jste na to???K Mařence teda k její dceři naběhlo 16 lidí od sociálky![]()
![]()
,to už je fakt moc
![]()
![]()
to je nějaké komando ne
se na to jdu taky podívat ![]()
@sophinka to samozřejmě není. Noviny bych do toho vůbec netahala. Asi bych si měla zvyknout, že internetové diskuse nejsou vůbec anonymní ![]()
@Evina1975 píše:
Myslím, že to bude aj pravda.
Ale prosímě, pracovnice chodí ve dvou
,popřípadě když se počíta s konfliktem je přivolána policie. O tom ale ani zmínka, možná ale bude, když jsem to zmínila
To by zaměstanala celý MU i s důchodovím oddělením ![]()
Příspěvek upraven 14.06.12 v 13:19
@dada1511 píše:
Já už to našla,asi se počůrám smíchy, fakt nenápadné, a je mi líto těch co zakladatelce důvěřují a neustále ji obhajují. Příspěvek upraven 14.06.12 v 13:10
Diiiiky, jsi zlata ![]()
zaujalo mě tohle - http://www.facebook.com/photo.php?….. ten komentář, jak mu říká cvrček - jako „kamarádka“ ![]()
@dada1511 píše:
![]()
,to už je fakt moc
![]()
![]()
Kde je napsane, ze k zakladatelce nabehlo 16lidi??Byla pozvana k jednani, kde bylo tech lidi 16.Necti prosim mezi radky.
@Weru píše:
Diiiiky, jsi zlata
Akorát to nejmladší tam není zmíněné, ale je to průhledné jak papír
![]()
@Sasanka30 píše:
Tak jsem zas dočetla a už normálně nechápu a valim oči jako Ty![]()
![]()
Normalne se smeju, ja jsem v tranzu. Musim si promyslet co rict, ale asi do toho kojenaku zavolam.
@stazinka09 píše:
nesmí, podle zákona na ochranu citlivých údajů. pouze úřadům a jiným zdravotnickým zařízením.
@Neprihlasena Jaruna píše:
Kde je napsane, ze k zakladatelce nabehlo 16lidi??Byla pozvana k jednani, kde bylo tech lidi 16.Necti prosim mezi radky.
wildcherry
tak rači upozorním třeba kojeňák,'ť si ji prověří. Ona je mi někde, ale ten chlapec by trpět neměl. A kdo ví, třeba i u otce. Škoda že on se k tomu vyjádřit nemůže.
a co bys jim jako řekla, halóóó, paní víte já chodím na internetovou diskuzi a paní nám tam psala to a to…
a co jako? to je fakt směšný… Škoda že on se k tomu vyjádřit nemůže. no právě, nemůže… a ani kdyby mohla, stejně tomu nejde věřit, protože opravdu si sem může napsat kdo chce co chce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat