Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@verenika píše:
Tak jak někdo může zde tvrdit že doma nemají bordel
Asi maji jinak nastavene hranice bordelu a cistoty ![]()
Děvčata psala jste tu o nějaké slečně?, která tu veřejně lhala a byla odhalena? Existuje ještě ta diskuse? Docela by mne to zajímalo, díky ![]()
Docela mě mrzí že jsem předtím vůbec přispěla do diskuse, pokud je zakladatelka taková že si z nás dělá legraci. Co se týče fotek na fb tak pokud si všimnete je tam i jedna fotografie jak děti sedí ve velkém autě a i v tom autě je vidět že rodina prostě na ten úklid není. Jak jsem psala již dříve zakladatelka bude nejspíš trochu bohém, toto jsou lidé pro běžný život nepraktičtí, ale neznamená to že jsou špatnými rodič. Po přečtení posledních dvaceti stran už opravdu nevím co si mám myslet a jsem upřimně zvědavá jak to tu dopadne.
@Žirafátko píše:
Děvčata psala jste tu o nějaké slečně?, která tu veřejně lhala a byla odhalena? Existuje ještě ta diskuse? Docela by mne to zajímalo, díky
Markýsek, holky ti tu určitě hodí odkaz na diskusi
ahoj holky,
diskusi čtu od začátku - nejdříve jsem se zakladatelky v duchu zastávala - teď nevím ![]()
Jinak její bývalý přítel je také evidentně z „klubu kejklířů“ (dle jedné diskuse si říká mistr světa, i když prý nic takového není
.
Jeho stránky jsou stejné - dokonce to má ještě psané na zakladatelku ![]()
http://www.votapek.mypage.cz/
Ale když jsem koukla na jeho stranku na FB, tak mi tedy přijde, že má takový pořádek - že ten by snad dítě špinavé nenechal - já nevím ![]()
https://www.facebook.com/pavel.votapek.7?…
jestli on ji nenechal kvůli tomu bordelaření
(to je vtip)…
A taky mne napadlo - co když on na ní opravdu něco neví? - viz jiná diskuse…
Teď už nevím čemu věřit - ale je mi jasné jen to, že je to kejklířka a děti tak mají zábavu i práci v jednom…
Současný přítel Jára tam moc fotek nemá, tak jak žil před ní jsem nezjistila.
Napadlo mne ještě napsat tomu bývalému, jestli by nám neřekl druhou stranu? (aby nás fakt netahala za nos) - jen nevím zda to už není „za čárou“ slušného chování… Ale zase, když se tu na zakl. chtěly některé i skládat…
@Žirafátko dej si do vyhledávače markýsek, najde ti to tu diskuzi
Já bych teda nikam nevolala. Ani zakladatelce, ani do kojeňáku. Přeci jen mi to přijde jako hrubé narušení soukromí. A navíc v kojeňáku žádné cizí ženské nic neřeknou.
Faktem je pouze to, že zakladatelka psala příspěvek jako kamarádka. Ale to je tak jediné co tady kdo víme. Nevypovídá to o ničem. Možná bych taky nevydržela a už nějak reagovala i třeba pod jiným nickem. Rozhodně to neznamená, že je celá věc vymyšlená.
Ten způsob života, jaký zakladatelka vede je tedy netradiční a v mnohém to vysvětluje chování sociálky, ale nijak to nedokazuje správnost tohoto chování. To že si rodina přivydělává takovými akcemi neznamená, že jsou děti zanedbávané, nebo dokonce týrané nebo nemilované.
Já nevím, prostě bych z toho zase nedělala takovou detektivku. Pokud bude zakladatelka chtít, tak nám to tady osvětlí. Ale upřímně o tom pochybuju
Já bych tedy přestala reagovat určitě.
No prostě jsem chtěla říct, že to, že tady napíše pod jiným nickem nijak nedokazuje její vinu.
Sama nevím co si o tom mám myslet, ale stále jsem přesvědčená o tom, že svoje dítě nezbila. O ostatních aspektech celé záležitosti už tak přesvědčená nejsem. Ale asi bych kvůli tomu nikam nevolala, to mi připadá už moc
@Anonymní píše:Napadlo mne ještě napsat tomu bývalému, jestli by nám neřekl druhou stranu? (aby nás fakt netahala za nos) - jen nevím zda to už není „za čárou“ slušného chování… Ale zase, když se tu na zakl. chtěly některé i skládat…
Pro mne to teda „za čárou“ je. Stejně jako stahování jejích fotek z FB a vkládání do této diskuze.
Žádná sbírka zahájena nebyla (a evidentně nebude), takže… nedělala bych to.
@madi píše:
hele já to nechci vytahovat, jen jsem se tady jednou zmínila, že moje dítě občas vypadá hodně podobně, když přijde zvenku od zvířat a kdosi se tu na mě osopil, že jako městský dítě se může na pískovišti umazat úplně stejně… ale to sem nepatří, to neřeš
To si řekla ty
Oponovala jsem ti, už jen proto, že já opravdu na písek nechodím - ono kdybys ty místní pískoviště viděla to bys teprve čučela co to je špína
Ale už to nechme být, není potřeba se tu ohánět tím kdo má víc špinavé dítě ![]()
anonymní
Ale zase, když se tu na zakl. chtěly některé i skládat…
ale to, že se tu na ni chtěly holky skládat, tak byl jejich nápad a zakladatelka se k tomu ani nevyjádřila!
a to píšeš anonymně proč tento příspěvek??? ![]()
@Weru píše:
Pokud takhle lze a dela z kazdyho debila, muze delat stejne debila na socce, u doktoru atd.
Proto necham na zvazeni urady, aby posoudily zda je to blbost nebo mozne pouzit jako dukaz.
Ano taky bych ráda věděla jak to ve skutečnosti je, ale oni tic neřeknou, protože nesmí.
Navíc at už je to jakoliv, tak tohle už mi připadá jako opravdu hrubý zásah do soukromí. Kromě internetové diskuse s tím nemáte vůbec nic společného ![]()
Přiznám se, že mě se to také dotklo a byla jsem z toho špatná, ale na druhou stranu, tohle je internetový svět a stím skutečným má pramálo společného!
Hlavní je, že už na to dohlíží sociálka a o malého je postaráno, ale nikdo z Vás by se do toho kromě psaní názorů něměl více zapojovat… aby to nakonec neuškodilo tomu malému, o kterého tu jde v první řadě…
@Alichi píše:
Pro mne to teda „za čárou“ je. Stejně jako stahování jejích fotek z FB a vkládání do této diskuze.Žádná sbírka zahájena nebyla (a evidentně nebude), takže… nedělala bych to.
předáváme si pouze informace, které nám zakladatelka naservírovala. ani já bych nikoho nekontaktovala, ale jsem ráda, že v tomto případě sociálka zasáhla
@RyBANA píše:
To si řekla tyOponovala jsem ti, už jen proto, že já opravdu na písek nechodím - ono kdybys ty místní pískoviště viděla to bys teprve čučela co to je špína
Ale už to nechme být, není potřeba se tu ohánět tím kdo má víc špinavé dítě
tam šlo o něco jiného, ale nechme to být ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat